Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Δήλωση Γεωργίου Ξενάκη Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Η έδρα του παραιτηθέντα συντρόφου Όθωνα Ηλιόπουλου από βουλευτή είναι αυτονόητο ότι πρέπει να πάει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, καθαρά για πολιτικούς και ηθικούς λόγους ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανεμπόδιστα πρέπει να εκπροσωπεί αυθεντικά το κόμμα μας και τον λαό του στη βουλή, εκεί όπου δίνονται οι κορυφαίες θεσμικά πολιτικές μάχες....

Στη σημερινή κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και τους πολίτες που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης, κανείς δεν μπορεί να στέκεται εμπόδιο στη γνήσια εκπροσώπηση που δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και να επικαλείται την ηθική της αριστεράς.
Εξελίξεις που θα οδηγήσουν η έδρα να καταλήξει οπουδήποτε αλλού, θα αποτελεί ακόμη μία παραβίαση της εντολής των μελών και των ψηφοφόρων και θα κριθεί πολύ αυστηρά από τον κόσμο της προοδευτικής παράταξης και την ιστορία.

Από την πλευρά μου καλώ όλες και όλους, στελέχη του κόμματος, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, Βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες και να πάρουν θέση σε αυτό το ηθικό και πολιτικό ζήτημα.

6 σχόλια:

  1. Πολλές βλακείες ακούγονται τώρα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερχεττε ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης Τσίπρας ποιος κασελακης
    Ρε ποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ πως συμπολίτες μας σαν τον κ. Ξενάκη ακολουθούν τυφλά τον ουρανοκατέβατο κασελάκη!!!
    Μήπως ειμασταν στα σκοτάδια τόσα χρόνια καί μας έφερε το φως ο κασελάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν βγει ο Γερουλάνος στο ΠΑΣΟΚ δεν θα μείνει κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο λανθανεις ανεπανόρθωτα. Η έδρα πρέπει να πάει σε αυτόν που είναι κατά σειρά. Αυτόν που ψιφησε ο κόσμος και όχι στον τελευταίο γιατί έτσι μας συμφέρει, άσχετα εάν αυτός είναι ο αρχηγός ο οποίος γνώριζε ότι δεν είχε εκλεγεί όταν ζήτησε να ψιφηστει για αρχηγός. Αλλά τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλο το παλιό ΣΥΡΙΖΑ έφυγε, έμεινε μόνο το ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκε εκεί λόγω διάλυσης του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο