Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ:ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.



Με την υπαριθμόν 1/2023 απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 του Ν 3463/06 κρίθηκε παράνομη η  330/2022 απόφαση οικονομικής επιτροπής με την οποία επιδιώκεται η ανάθεση σύμβασης ποσού 1.120.000 € με έκπτωση 1,1%μόλις και ζημιά του δημοσίου συμφέροντος άνω των 200000€......


Η δημοτική μας ομάδα είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για την ανωριμότητα των μελετών το μη ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς με επισήμανση στην οικονομική επιτροπή και στο δημοτικό συμβούλιο κάτι που αποδέχτηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος εκ των υστέρων με την εισήγηση του για λήψη απόφασης περί παραχώρησης του ενλόγω πολιτιστικό κέντρο από το υπουργείο στο δήμο.


Είμαστε υπέρ του έργου με πλήρεις και ώριμες μελέτες και με ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς και όχι με κριτήρια που περιορίζουν τον ανταγωνισμό και αποκλείουν συμμετέχοντες με έκπτωση 20,4% και αναθέτουν το έργο σε ένα μονο εργολάβο  με μόλις έκπτωση 1,1% .


Ο κύριος Βιτσας που έλεγε ότι μειοψηφήσαμε στο όνομα της δήθεν νομιμότητας μετά την απόφαση αυτή παραμένει ακόμα στη θέση του χωρίς ίχνος ευθιξίας καμιά παραίτηση για άλλη μια φορά… Τι τους κρατάει ακόμα στην καρέκλα ;


Ως νέα δημοτική αρχή δεσμευόμαστε να γίνει η παραχώρηση στο δήμο με ώριμες μελέτες και όχι μόνο με έναν εργολάβο …


Καλέσαμε με τον κύριο δήμαρχο να κάνει ματαίωση του διαγωνισμού με την πλειοψηφία που διαθέτει στην  οικονομική επιτροπή και αρνήθηκε μάλλον το συμφέρον του δεν ταυτιζόταν με το συμφέρον του δήμου και του Δημοσίου…..










Για το Κύμα αλλαγής 

Κασολας Θανάσης




23 σχόλια:

  1. Έρχονται κι άλλα πολλά θα βγουν πολλά στη φόρα όσο πλησιάζει ο καιρός προς τις εκλογές μην επαναπαυονται κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασόλα όψιμα κάνεις αντιπολίτευση στο καθεστώς.
    Συνδιοικείς με το καθεστώς . Παρακολουθείς τη κατασπάραξη του δημοσίου χρήματος. Γιατί;
    Τρίβει τα χέρια του ο Γιωργοθόδωρος να κατέβεις υποψήφιος Δήμαρχος.
    Εκεί στη Δεξιά δεν βλέπετε το παιχνίδι πως παίζεται ;
    Κάποτε θα βγούνε στον αέρα αυτά που έλαβαν χώρα το καλοκαίρι του 2019.
    Θα μάθει ο κόσμος πως και γιατί μετατρέψατε μαζί με το καθεστώς τη Ζαβέρδα σκουπιδότοπο.
    Θα μάθει τους πρωταγωνιστές κεντρικούς, περιφερειακούς, τοπικούς , το ρόλο τους και τα ανταλλάγματα.
    Αν έχεις πάλι απέναντι σου μεγάλη μερίδα της Δεξιάς της Ζαβέρδας τότε συνειδητά παίζεις το παιχνίδι του καθεστώτος. Με τι ανταλλάγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκουπιδότοπο την είχε κάνει ο καριολης ......που αν δεν έφευγε η μίζα πριν τα σκουπίδια δεν έμπαινε σκουπίδι στο χυτα.
      Και ο Κωστάκης από την παλαιρο μην χτυπιέται άλλο......ξέρουμε τι έτρωγε......
      Να ανεβει

      Διαγραφή
  3. ΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρα....
    Κασολα?
    Δεν σε ψηφιζει η
    ΔΕΞΙΑ.
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΑ.
    Ανεξαρτητη Ζαβερδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασε να γινει κανενα εργο ωρε ανθρωπε. τα εργα σας ενδιαφερουν να γινουν στο δημο μας η να γλυτωσετε το κρατος καμια δεκαρα? λεφτα απο προγραμματα ειναι αυτα η εμεις θα τα παρουμε η κανενας αλλος δημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας το εχω γράψει πάλι ότι ο κασολας είναι στημένος από το καριολη . Η μόνη λύση του λαού είναι ο Σώζος .κασολα παραιτησου και ασε το Σώζο να κάνει το καριολη θρύψαλα . Ο Σώζος θα τον στύψει σαν λεμονόκουπα τον καριολη οποίος κατάλαβε κατάλαβε το παιχνίδι του καριολικου καθεστωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΖΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΟΥΜΠΟΙΛΙΚΙΑ. ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΩΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ

      Διαγραφή
  7. Ποσό σας πονάει καργιολακια ; 100αρι ήταν αυτό .Μπράβο Κασολα πετσοκόψε τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΑΙΟ. ΠΑΡΤΥ ΘΑ. ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΡΙΟΛΗ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΚΑΣΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΖΙΠ. ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον Φεβρουάριο του 2019 είχα μια κουβέντα με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Βίτσα με τον οποίο δώσαμε κοινούς αγώνες πολλά χρόνια άλλοτε με επιτυχία άλλοτε αποτύχαμε. Με ενημέρωσε στη κουβέντα αυτή ότι θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη του κ Αποστολάκη.

    Αιφνιδιάστηκα , γιατί σε πολλές συζητήσεις μας, ιδιωτικές αλλά και δημόσιες , που είχαν προηγηθεί ήταν πλήρως αντίθετος ( το πιο ευγενικό που μπορώ να πω) με τη πολιτική της περιόδου ( 01-09-2014 μέχρι τότε ) της Δημοτικής Αρχής.

    Προσπάθησα με πολιτικά επιχειρήματα να τον πείσω να μην κάνει αυτό το φοβερό λάθος , δυστυχώς ήταν αδύνατο να πειστεί. Τότε του είπα. Με αντίπαλο το κ Κασόλα τις εκλογές θα τις κερδίσετε. Ο κ Αποστολάκης θα σε ορίσει Αντιδήμαρχο Οικονομικών. Η πολιτική που θα ακολουθήσει θα είναι ίδια και θα χάσεις κάθε ίχνος πολιτικής αξιοπιστίας. ( Το γράφω πάλι πολύ ευγενικά). Δυστυχώς για το τόπο επαληθεύτηκα πλήρως.

    Το κ Βίτσα ως Αντιδήμαρχο τον επισκέφτηκα στο γραφείο του τρεις φορές. Του είπα και τις τρείς φορές ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε ως πολίτης εγώ και Δημοτική Αρχή εσύ. Του τόνισα ότι η πολιτική σας είναι απαράδεκτη , χωρίς διαφάνεια, χωρίς σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, γίνεται ανελέητη και όχι μόνο κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.
    Τα υπόλοιπα θα τα πούμε ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ, πριν τις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

    Δημοσίως τον κάλεσα να παραιτηθεί και να μείνει ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Βεβαίως δικαιούται να κάνει τις επιλογές του. Τον καλώ την ύστατη πολιτική ώρα να υποβάλει την
    παραίτηση του από Αντιδήμαρχος, να μείνει ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα με τον κ Αποστολάκη.
    Βεβαίως τίποτε από τα παραπάνω δεν θα κάνει και δικαίωμα του. Του υπενθυμίζω , τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

    Πάμε τώρα παρακάτω.
    Στο Δήμο μας όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη. Οι υπόλοιποι απλά υλοποιούν τις εντολές του. Αυτή είναι πολιτική εκτίμηση μου ,την οποία μπορώ με επιχειρήματα να στηρίξω και αναλύσω.

    Οι Δημότες θα στείλουμε με τη ψήφο μας το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και την Δημοτική του παράταξη στην Αντιπολίτευση.
    Δεν φτάνει μόνο αυτό. Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    Συμφωνείτε κ Κασόλα να γίνει στο Δήμο μας
    Σαρωτικός Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος στο Δήμο και στα Νομικά του πρόσωπα από τη σύσταση του μέχρι σήμερα;
    Αν ναι , να το πείτε ΔΗΜΟΣΙΑ.
    Αν όχι , τι έχετε να φοβηθείτε;
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    Σε ότι με αφορά.
    Πόντιος Πιλάτος δεν υπήρξα ποτέ.
    Πολιτική στήριξη οι Δημοτικές παρατάξεις του κ Αποστολάκη, του κ Κασόλα δεν πρόκειται να έχουν από εμένα. Εφαρμόζουν την ίδια Δεξιά Πολιτική που ήμουν, είμαι και θα είμαι δια βίου απέναντι.
    Τα υπόλοιπα στην ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τριαντακωσταντη τα ρουμπαλα τα έχεις παίξει αν δεν τα έχεις παίξει θα σου τα μάθω εγω ρε ανύπαρκτο ανθρωπακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η πολιτική της δεξιάς είναι το Αφάν. Κατε της ζωής και όχι η πολιτική του Στάλιν και του Λένιν που θέλεις εσυ τριαντακωσταντη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κασολας φίλε 4:16 έχει λεφτά από τις επιχειρήσεις του , ο φίλος σου ο καργιολης από που αγοράζει 3 Οικοπεδα ; Από τα 1650€ το μήνα που παίρνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τριαντακωσταντη άλλαξε δημο γιατί για τα επόμενα 5 χρόνια θα έχεις δήμαρχο πάλι τον μεγαλο ηγέτη του λαού τον άνθρωπο που είναι κοντά στο λαό και λέγετε αποστολακης Γεώργιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχε το νου σου ο καριόλης μια λέρα είναι που ούτε αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου και αυτή την έφαγε δαγκα . Όσο για τον Θανάση κυριος στις οχτω του Οκτώβρη έλα να αναμετρηθούμε

      Διαγραφή
  14. Συνέχισε να τους χαλάς τα party Θανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή το λέει ο τριαντακωσταντης ότι ο αποστολακης πρέπει να παει στην αντιπολίτευση αυτό δεν θα γίνει ποτέ διότι ο αποστολακης θα είναι δήμαρχος μέχρι το τέλος της ζωής του δωσε και αλλ ο πονο καρυ σε κάτι ανθρωπάκια που από ζήλεια θέλουν να χάσεις . Ζήλεια και φθόνο έχουν και τίποτα αλλο τα κακομοίρα μηρμηγκακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ωωωωω κωστα τριαντακωνσταντη μονο να μιλας θες και λες οτι ακυρο βρεις. μην εξαπτεσαι δεν σε ακουει κανεις και δεν αγοραζει κανεις το βιβλιο σου μονο δυο αντε τρεις ανθρωποι γιατι σε λυπουνται και επειδη δεν χωνευουν το καριολεικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σολδάτοκαργιολαιοι τι σας κάνει ο Μοναστριωτης ; Σας άφησε νηστικούς …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δήμαρχος η Κασολας ή Σοζως και στοίχημα όσο θές μάλλον δεν έχετε καταλάβει το τι θα γίνει στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με φόρα ελάτε θες και στοίχημα 1200 έφαγες την πρώτη κυριακή τα ξέχασες παιδί του 50αρικου

      Διαγραφή
  19. Ο κισαμος και ο. Ολύμπος τς δυο βουνά μαλώνανε , ακούει ο κασολας η δεν ακούει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο