Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Σταρακά: Η ζημιά Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία διορθώνεται μόνο με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ


Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού και αρχηγού της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Αιτωλοακαρνανία η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:.....


«Τι να πει ακριβώς ο κ. Μητσοτάκης για την Αιτωλοακαρνανία το 2023;


Τα είπε όλα το 2019. Και δεν έκανε τίποτα.


Η επόμενη κυβέρνηση της χώρας με σφραγίδα ΠΑΣΟΚ πρέπει να διορθώσει τη ζημιά που έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία (πέρα από ακρίβεια και τους έμμεσους φόρους που γονάτισαν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς σε όλη την Ελλάδα) μετά από μία εξίσου καταστροφική διακυβέρνηση Τσίπρα:


1. Να αποκαταστήσει και να ενισχύσει τη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σε ένα νομό που φτάσαμε στο τραγικό σημείο να λέμε ότι δεν δικαιούσαι να αρρωστήσεις και να χρειαστείς νοσοκομείο. Ποτέ πια. Ποτέ ξανά.


2. Να στηρίξει τους αγρότες και κτηνοτρόφους, που εγκαταλείφθηκαν και αφέθηκαν έρμαια των μεσαζόντων και του δυσβάστακτου κόστους παραγωγής 


3. Να στηρίξει την Τριτοβάθμια εκπαίδευση στο νομό μετά από μία τετραετία που είδαμε να χάνονται Πανεπιστημιακή τμήματα, με υπογραφή Μητσοτάκη.


4. Να επιταχύνει απαραίτητα έργα όπως η αξιοποίηση του λιμανιού στο Πλατυγιάλι, η κατασκευή του οδικού διευρωπαϊκού δικτύου Πλατυγυάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι, Λαμία, η κάθετη σύνδεση Αγρινίου με Ιόνια Οδό, η κατασκευή του οδικού δικτύου Θέρμου – Ναυπάκτου, για τα οποία χορτάσαμε τόσα χρόνια από υποσχέσεις». 


4 σχόλια:

  1. Η ζημιά που προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ κ όλα τα αλλά κόμματα που κυβέρνησαν στν χώρα μου πως διορθώνεται;;;Παρακαλώ να δημοσιευτεί.(Μια απλή ερώτηση κάνω κ θα ηθελα πολύ να υπάρξει κ μια απάντηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΦΜ!!!!!!!!! ΘΑ ΠΗΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40-50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα εχουμε και αλα κουρεματα μισθων δώρων και καταθέσεων και μικροωμολογιουχων το λεγομενο πι εσ αι των σαμαροβενηζελων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο