Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Βροντερό παρών των ετεροδημοτών στην συγκέντρωση του Γ. Βαρεμένου


Μεγάλη συγκέντρωση, παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής, πραγματοποίησε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στις εκλογές Γιώργος Βαρεμένος...... Συγκινημένος ο κ. Βαρεμένος καλωσόρισε, μπροστά στο πλήθος των ετεροδημοτών, τον τ. Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, τον τ. Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων και τ. υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, την τ. Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τους συμπατριώτες του βουλευτές Πάνο Κουρουμπλή και Δημήτρη Βίτσα, τους Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιάννη Ραγκούση, τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη και τον τ. Βουλευτή Χρήστο Κοκκινοβασίλη.

Την σημαντική εκδήλωση του κ. Βαρεμένου τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο συμπατριώτης του Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς, ο τ. Πρύτανης της Σχολής Καλών Τεχνών Πάνος Χαραλάμπους, η βραβευμένη συγγραφέας εφηβικής λογοτεχνίας Ελένη Πριοβόλου, ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Παρίσης, ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόφιλος Μασούρας και η καθηγήτρια και σημαντική ερευνήτρια Μαρία Γκασούκα.

Παρών επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου Γιώργος Βασιλείου, ενώ ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του καλλιτέχνη Μιθριδάτη. Τέλος, οι εκπρόσωποι Ομοσπονδιών Συλλόγων της Αιτωλοακαρνανίας και συνδικαλιστές από διάφορους κλάδους έδωσαν τον δικό τους τόνο στην εκδήλωση.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο κ. Βαρεμένος περιέγραψε το δίλημμα των προσεχών εκλογών ως εξής: «Ή απομακρύνεται η κυβέρνηση και το καθεστώς Μητσοτάκη ή η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες. Πρέπει άμεσα η Ελλάδα όχι απλώς να αλλάξει σελίδα, αλλά το βιβλίο ολόκληρο. Έχουμε μπροστά μας την ιστορική ευκαιρία για την συγκρότηση μίας ευρείας και πολύχρωμης κυβέρνησης, που θα αποκαταστήσει την λειτουργία των θεσμών και θα ανορθώσει την Δημοκρατία, στηρίζοντας τη πλειοψηφία των Ελλήνων που γονατίζουν από την κρίση.»

«Χωρίς την περιφέρεια δεν μπορεί η Ελλάδα να προχωρήσει και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσει το Αθηνοκεντρικό κράτος, οι αγωνίες του οποίου ξετυλίγονται πέριξ της πλατείας Κολωνακίου», είπε ο κ. Βαρεμένος και έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας: «Στην Αιτωλοακαρνανία δοκιμάζεται η αγροτική παραγωγή και η κτηνοτροφία φλερτάρει με την εξαφάνιση. Μία νέα κυβέρνηση πρέπει να πάρει επείγοντα μέτρα για την αντιστροφή αυτής της κατάστασης, αλλά και της δημογραφικής συρρίκνωσης, που απειλεί σοβαρά το μέλλον της χώρας. Με χαμόγελο, αυτοπεποίθηση και πίστη στο δίκηο του αγώνα, μπορούμε να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις 21 του Μάη, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα πιο φωτεινό μέλλον.»

















1 σχόλιο:

  1. Τον Ραγκούση τί τον θέλουν στο ΣΥΡΙΖΑ;
    Όλα τα χρόνια των μνημονίων τα υπόγραψε όλα.
    Από κάτι τέτοιους φύγαμε από το ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο