Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Συμπόρευση Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο


Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει......

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

«Σε αυτούς τους άγριους καιρούς, που απαξιώνεται μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο η ίδια η ανθρώπινη υπόσταση, οφείλουμε ο καθένας από το μετερίζι του να αγωνιστεί, αν μη τι άλλο, για ένα πιο ανθρώπινο «αύριο».

Είναι η ώρα, λοιπόν, να μιλήσει κάθε νέος άνθρωπος αυτού του τόπου, κάθε ελεύθερο και αδέσμευτο πνεύμα, κάθε ενεργό και αναπόσπαστο κύτταρο της κοινωνίας μας. Να βροντοφωνάξει, να διεκδικήσει, να υπερασπιστεί τα αυτονόητα, να αγωνιστεί για το δίκαιο, να βάλει ένα μικρό έστω λιθαράκι για την κοινωνική–πολιτισμική και οικονομική ανάταση του τόπου του, που χρόνια τώρα έχει περιέλθει σε λήθαργο, εξαιτίας πάγιων μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Είναι επιτακτική ανάγκη, λοιπόν, να μην εμπιστευθούμε ανθρώπους που δοκιμάστηκαν και δεν μπόρεσαν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά να εμπιστευθούμε και να ενισχύσουμε ανθρώπους, που η επόμενη μέρα θα τους βρει στο ίδιο ακριβώς σημείο να εργάζονται, να μοχθούν και να επιμένουν.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Μεσολόγγι. Είμαι 37 χρονών, έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού. Φοίτησα στο ΤΕΙ Μηχανολογίας στη Λάρισα και στο ΤΕΙ Λογιστικής στο Μεσολόγγι. Δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στον χώρο της εστίασης επί 20 συναπτά έτη και αποφάσισα, για πρώτη φορά στη ζωή μου, να συμπορευτώ με έναν άνθρωπο, του οποίου η πορεία, το έργο, η διάθεση και πρωτίστως οι ικανότητες να διαχειριστεί και να προσφέρει στον τόπο του είναι ευρέως γνωστές και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.


Φίλες και φίλοι, σας καλώ όλοι μαζί να δώσουμε την ευκαιρία στον κύριο Θανάση Λύρο να ηγηθεί του Δήμου μας, και με σεβασμό και αμοιβαία συνεργασία να τον πάμε εκεί που του αξίζει.»


Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο