Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο Δήμος Αμφιλοχίας φωτίζει «μπλε» την κεντρική πλατεία για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής


Ο Δήμος Αμφιλοχίας συμμετέχει στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και με μεγάλη χαρά ανταποκρίνεται στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) φωτίζοντας «μπλε» την κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023. Με αυτό τον συμβολικό τρόπο, ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και δίνουμε δύναμη σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες!.....

 

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 20:00 στο «μπασκετάκι» στο λιμάνι της Αμφιλοχίας, ντυμένους με τα μπλε σας, να περπατήσουμε όλοι μαζί προς τη φωταγωγημένη στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish κεντρική πλατεία της πόλης μας.

 

Όσοι θέλετε να συμβάλλετε στην προσπάθεια αυτή, καλείστε να πάρετε μέρος στην «μπλε πορεία» του Δήμου Αμφιλοχίας και να μεταβείτε μαζί μας στο φωταγωγημένο σημείο, φορώντας κάτι μπλε και κρατώντας μπλε μπαλόνια! Αναρτήστε τις φωτογραφίες σας στα social media, κάνοντας tag ή mention τον οργανισμό (@Make-A-Wish Greece).

 

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Φέτος, γιορτάζουμε την 43η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στη μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 55 Δήμοι, ανάμεσά τους και ο Δήμος Αμφιλοχίας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εορτασμό μπορείτε να ενημερωθείτε από το www.makeawish.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο