Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Επίσκεψη Θ. Μαυρομμάτη σε έργα οδοποιίας σε Νεοχώρι και Δουναίικα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας


Για την εξέλιξη των έργων σε Νεοχώρι και Δουναίικα ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος και επισκέφθηκε τα σημεία εργασιών, συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων.....

Πρόκειται για μια σειρά εργασιών οδοποιίας που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης και η ολοκλήρωσή τους θα συμβάλλει στην ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών.

«Τα έργα οδοποιίας στην περιοχή μας έχουν διπλή σημασία. Από τη μια μεριά συμβάλλουν στην ασφάλεια των διερχομένων οδηγών από άλλην έχουν πολλαπλασιαστική σημασία γιατί συμβάλλουν με πολλούς τρόπους στην ανάπτυξη του νομού μας. Ενός νομού με το μεγαλύτερο επαρχιακό οδικό δίκτυο της χώρας, στο οποίο δεν είχαν γίνει ακόμα και στοιχειώδεις παρεμβάσεις για πολλά χρόνια.  Ήδη υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα παρεμβάσεων σε δρόμους της Αιτωλοακαρνανίας, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα εργαζόμαστε με τις υπηρεσίες μας για να επιτύχουμε ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων στον τομέα των υποδομών και των έργων. Στοχευόμενα, με όραμα, με σχέδιο και με επιμονή ευελπιστούμε τα έργα που υλοποιούνται σε κάθε άκρη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να πολλαπλασιαστούν», δήλωσε ο Θανάσης Μαυρομμάτης.  

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα σημεία που εργάζονται τα συνεργεία των αναδόχων υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ενώ δόθηκαν σαφείς κατευθύνσεις αναφορικά με την τήρηση των προδιαγραφών ποιότητας που προβλέπονται στα τεχνικά δελτία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο