Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Θερμή υποδοχή της Σοφίας Σακοράφα και των υποψηφίων του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη στη Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο


Ολοκληρώθηκε εχθές αργά το βράδυ η διήμερη περιοδεία της επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΜέΡΑ25-Συμμαχια για τη Ρήξη και αντιπροέδρου της Βουλής, κυρίας Σοφίας Σακοράφα, στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Ελλάδα.......

Τη Δευτέρα 24/4, στο εργατικό κέντρο Τρίπολης, παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του ΜέΡΑ25-Συμμαχια για τη Ρήξη και στη συνέχεια περιόδευσαν στην πόλη μοιράζοντας φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματος και συνομίλησαν με πολίτες.

Οι υποψήφιοι της Αρκαδίας:

Αλεξανδρής Σαράντος

Γκάρτζος Δημήτρης

Κόπεϊτζ (Copage) Γουέντι (Wendy)

Παπαδοπούλου Γεωργία

Χουντής Πάνος



Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λακωνίας στο εργατικό κέντρο Σπάρτης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πολίτες και μέλη της Συμμαχίας για τη Ρήξη.

Οι υποψήφιοι της Λακωνίας:

Γαλάνη Αντωνία (Τάνια)

Δούκα Αικατερίνη

Ντάσκας Κώστας

Χρυσαδάκος Σταύρος





Το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκε με υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας καθώς και πολίτες και υποστηρικτές του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για την Ρήξη.

Οι υποψήφιοι της Μεσσηνίας:

Δουλάμη Πετρούλα

Θεοδωροπούλου Θεοδώρα (Δώρα)

Κανέλης Γιώργος

Κυβέλος Βασίλης

Μήτση Μαρία

Μπάκας Ιάσωνας

Χριστοπούλου Παναγιώτα



Το μεσημέρι της Τρίτης 25/4 έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ηλείας στο Διοικητήριο του Πύργου. Ακολούθησε περιοδεία στον Πύργο και αργότερα στην Αμαλιάδα με τους υποψήφιους, μοιράζοντας φυλλάδια και συνομιλώντας με πολίτες.

Οι υποψήφιοι της Ηλείας:

Ανδριόπουλος Παναγιώτης

Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος

Σκουλαρίκη Ιωάννα

Τζάμπερ (JABER) Ταϊσήρ (TAISEER)

Τσέκου Αναστασία



Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην Κάτω Αχαΐα, όπου συναντήθηκε με υποψηφίους της Αχαΐας, μοίρασαν φυλλάδια μαζί στα κεντρικά σημεία της πόλης και συνομίλησαν με πολίτες.



Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των τοπικών ΜΜΕ σε όλες τις περιοχές ήταν μεγάλο και η κυρία Σακοράφα παραχώρησε συνεντεύξεις, τόσο σε τηλεοπτικά κανάλια όσο και ραδιοφωνικούς σταθμούς, έχοντας την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Η ανταπόκριση των πολιτών στην παρουσία της κυρίας Σακοράφα σε όλες τις πόλεις που επισκέφτηκε ήταν συγκινητική καθώς με θέρμη και ειλικρίνεια οι πολίτες εξέφραζαν την αγάπη τους και το σεβασμό τους στο πρόσωπό της μαζί με την ελπίδα τους για ένα δυνατό ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη μέσα στη Βουλή.




2 σχόλια:

  1. Με Τσίπρα-ΠΑΣΟΚ και Μέρα για δεί ο κόσμος άσπρη μέρα.
    ΚσληΜέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συν Βελοπουλο χρυση αυγη και ετοιμοι η Κυβερνηση...

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο