Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καραϊσκάκη Λιγνός Αθανάσιος


Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, την παραίτηση του από Πρόεδρος της Κοινότητας Καραϊσκάκη και από τοπικός σύμβουλος, υπέβαλλε σήμερα ο κ. Λιγνός Αθανάσιος. Οι λόγοι που επικαλείται στη παραίτηση του είναι προσωπικοί......
Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι διαφωνεί με τον νέο νόμο, που υποχρεώνει στις Κοινότητες από 301 έως 2.000 κατοίκους, όπου δεν είχαμε πλειοψηφών συνδυασμό πάνω από 50% (περίπτωση Κοινότητας Καραϊσκάκη), να γίνουν εσωτερικές εκλογές εντός του 5μελούς Τοπικού Συμβουλίου, για ανάδειξη εκ νέου Προέδρου μέχρι 31-12-2023, μεταξύ των πρωτευσάντων των 2 πλειοψηφούντων συνδυασμών.
Να πούμε την αλήθεια δεν έχει και άδικο. Με άλλον νόμο ανακηρύχθηκαν οι Πρόεδροι τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά από 3,5 χρόνια, 8 μήνες πριν λήξει η θητεία τους, έρχεται ξαφνικά άλλο νομοθετικό πλαίσιο που αλλάζει την ισχύουσα και γνωστή μέχρι εκείνη την στιγμή διαδικασία.
Σε όλη την Ελλάδα έχει δημιουργηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν το λέμε για τον συγκεκριμένο.

9 σχόλια:

  1. Έχουμε αλλαγή στρατόπεδο μάλλον γι’αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αυτά τα θεωρώ μαλακίες πέντε μήνες πριν τις εκλογές τώρα τα θυμήθηκαν ο πρόεδρος πρεπει να βγαίνει από τον δήμαρχο τέλος! ¡!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΓΝΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ΄.΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έκανε και τίποτα τόσα χρόνια. Επομένως καλό νέο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη απώλεια. Δυσαναπλήρωτο το κενό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Λιγνού με τον Τριανταφυλλάκη. Ξανά Πρόεδρος ο Λιγνός. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κυριαρχος λαος αποφασιζει πιον θελει και κανεις αλος οχι τα παρεακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο