Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Γιώργος Μπαρμπαρουσης : Εργασίες καθαρισμού, Αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων, τοποθέτηση σχαρών και εξαεριστήρα στην Τ.Κ.Μαχαιράς.

 




πηγη facebook   Giorgos Barbarousis  

Ο δραστήριος και δημιουργικός  πρόεδρος κοινότητας Μαχαιράς Γιώργος Μπαρμπαρουσης  στο προσωπικό  του προφίλ facebook έγραψε :  <<Εργασίες καθαρισμού, Αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων, τοποθέτηση σχαρών και εξαεριστήρα στην Τ.Κ.Μαχαιράς. ......

   Με συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου από συμβασιούχους της Δ.Ε Φυτειών προχωρήσαμε σε καθαρισμό χόρτων στον κεντρικό δρόμο του χωριού αλλά και μέσα σε αυτό. Επίσης πήγαμε και στο νεκροταφείο του χωριού μας  όπου καθαρίσαμε και κόψαμε τα χόρτα. 

   Με τους ηλετρολόγους και το καλαθοφόρο του Δήμου αντικαταστήσαμε όλες τις καμένες λάμπες του χωριού. 

   Τοποθετήσαμε σχάρες σε φρεάτια των ομβρίων υδάτων δίνοντας τελική λύση σε ένα χρονίζοντα πρόβλημα. 

   Στο δίκτυο ύδρευσης με πολλές επεμβάσεις σε αστοχίες παλαιότερων ειδικών και μη κλείσαμε όλες τις απώλειες που υπήρχαν. Τοποθετήσαμε ένα φρεάτιο και έναν αυτόματο εξαεριστήρα λύνοντας με αυτόν τον τρόπο άλλο ένα χρονίζοντα πρόβλημα. 

   Δήμος και Κοινότητα με συνεργασίες ,σκληρή δουλειά ,με τα όποια λάθη ή αστοχίες, προσπαθούμε πάντα για το μείζον καλό .

     Συνεχίζουμε...>>





















7 σχόλια:

  1. Πολύ προβολή βλέπω φίλε μου. Κάντε έργα και μην το διαλαλείτε. Δεν υπάρχει λόγος. Ο κόσμος και βλέπει και ξέρει. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνει ο πρόεδρος και ανεβάζει στο φβ ότι κάνει για το χωριό να βλέπει ο κόσμος που πάνε τα λεφτά του δήμου, να βλέπει ο κόσμος και ειδικά οι Μαχαιριωτες ότι γι.νονται έργα στο χωριό., και τρίτο και τελευταίο να τρελαίνονται μερικοί και να υποφέρουν. Γιατί είναι έργα που δεν γίνονταν ποτέ. Καλό ξημέρωμα και καλό Πάσχα να έχουμε......

      Διαγραφή
  2. Στο λογαριασμό της ΔΕΗ γράφει, για τον Δήμο πληρώνετε… , συνεπώς τα έργα καθαρισμών επισκευών κτλ αυτά είναι πληρωμένα και μάλιστα πολύ ακριβά από τον κάθε έναν κάτοικο! Σε όλα τα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνε οτι μπορείς πρόεδρε. Βάλε δυνατά τα μηχανάκια μπας και ο θόρυβος δώσει φωνή σ αυτούς που λείπουν. Οι λίγοι που απέμειναν αξίζουν περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περισσότερη σεμνότητα, λιγότερη έπαρση και επιδεξειομανία χρειάζεται από κάποιους που και το κόψιμο των χορταριών το παρουσιάζουν ως κάτι σπουδαίο. Στις υποχρεώσεις τους δεν είναι? Επομένως πιο σεμνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο