Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Πάνος Πετρονικολός: O Θ Μπαρμπαρούσης εκβίασε και εξανάγκασε το προσωπικό του Δήμου να σταματήσει τις εργασίες του. Τυφλωμένος από αντιπάθεια για τη Δημοτική αρχή


Πηγη facebook Panos Petronikolos

Ο Πρόεδρος κοινότητας βασιλόπουλο Ξηρομέρου Πάνος
Πετρονικολός στο προσωπικό του προφίλ έγραψε : Καταδικάζω απερίφραστα την πράξη του κυρίου θ Μπαρμπαρουση να επισκευθεί το προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου που εργαζόταν στα όρια του χωριού μας προκειμένου να συγκέντρωση το απαιτούμενο αμμοχάλικο για την συντήρηση των αγροτικών δρόμων.
Τυφλωμένος από αντιπάθεια για τη Δημοτική αρχή......


Καταδικάζω απερίφραστα την πράξη του κυρίου θ Μπαρμπαρουση να επισκευθεί το προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου που εργαζόταν στα όρια του χωριού μας προκειμένου να συγκέντρωση το απαιτούμενο αμμοχάλικο για την συντήρηση των αγροτικών δρόμων. Η ενέργεια του κυρίου θ Μπαρμπαρούση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις ανάγκες των αγροτών και κτηνοτρόφων του δήμου μας για πρόσβαση στα χωράφια τους και τις κτηνοτροφικές μονάδες. Ο κύριος θ Μπαρμπαρούσης ((ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ)) από την αντιπάθεια του στη Δημοτική αρχή παραβλέπει σκόπιμα και ηθελημένα αφενός τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας και αφετέρου τις ανάγκες αγροτών και κτηνοτρόφων. Εκφράζω τη λύπη μας για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του που με όπλο τη φωτογραφική μηχανή και την δημοσιογραφική του ταυτότητα:

ΕΚΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ.


13 σχόλια:

  1. Είναι προφανές ότι ο Μπαρμπαρούσης έχει αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση της σημερινής δημοτικής αρχής. Για λογαριασμό ποιου και με ποιο προσωπικό όφελος; Οι ψαγμένοι βάσιμα το υποθέτουν, αλλά προς το παρόν είναι αδιάφορο. Και το κάνει αυτό συστηματικά και με κραυγάζουσα εμμονή που τελικά πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο. Να κάνει το Δήμαρχο και τους Συνεργάτες του περισσότερο συμπαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαρμπαρουση Από ποτέ έχεις μάθει να εκβιάζεις εργάτες που κάνουν το μεροκάματο τους ότι και να κανείς ο γαλουνης είναι τελειωμένος βρε ανθρωπακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι άλλο θα δούμε κ θα ακολουθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θωμάς Μπαρμπαρούσης13 Ιουλίου 2022 στις 8:09 π.μ.

    Απάντηση, στον ‘’Αντ Αυτού’’ κ. Πετρονικολό


    Κύριε Πετρονικολέ, από πότε γίνατε ο ''Αντ Αυτού''; Τα ερωτήματα που έθεσα απευθύνονταν στη Δημοτική Αρχή και όχι, σε εσάς. Μιας και, αυτοβούλως (;) ‘’βάλατε τα στήθη σας’’ μπροστά από την Δημοτική Αρχή, μήπως μπορείτε να μας πείτε εάν υπάρχει σχετική αδειοδότηση από κάποια αρμόδια Υπηρεσία, και από ποια; Μήπως μπορείτε να μας πείτε εάν οι εργασίες , που γίνονται στο συγκεκριμένο χώρο, είναι νόμιμες, ή όχι ; Και αν είναι νόμιμες, γιατί δεν το λέτε καθαρά και ξάστερα ; Αν όμως είναι παράνομες, σας ερωτώ, γιατί αναγκάζονται και από ποιόν αναγκάζονται οι εργαζόμενοι του Δήμου να συμμετέχουν σε αυτές τις εργασίες, βάζοντας το κεφάλι τους στον ‘’ντορβά’’, επειδή κάποιοι, θέλουν, με ανεύθυνο τρόπο, να κάνουν τη δουλειά τους, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε; ΑΝ , ο μη γένοιτο, προκύψει ένα ατύχημα, ποιος θα καλύψει τον εργαζόμενο, που, εξ ανάγκης, εργάζεται σε μη νόμιμες εργασίες ; Ποιος, λοιπόν, εκβιάζει ποιόν ; Σε ότι αφορά τους αγρότες και κτηνοτρόφους, που εντέχνως και δολίως επικαλείσθε, έχω να σας πω ότι υπάρχουν τα 500.000 ευρώ για τα αντιπλημμυρικά έργα και τα 250.000 ευρώ για επιδιορθώσεις στο οδικό δίκτυο κάποιων κοινοτήτων. Αν αυτά αξιοποιηθούν σωστά και δεν καταλήξουν σε απευθείας αναθέσεις, να είστε βέβαιος και εσείς και οι αγρότες, που τάχατες υπερασπίζεστε, ότι τα χρήματα θα υπερκαλύψουν τις όποιες ανάγκες για αγροτικούς, και όχι μόνο, δρόμους. Αν όμως αυτά χάσουν το δρόμο τους, τότε να είστε βέβαιος ότι δρόμοι και πάλι δεν θα γίνουν. Αυτά προς το παρόν κ Πρόεδρε. Και λίγος σεβασμός στη διαφορετική, από την δική σας άποψη, δεν θα έβλαπτε.
    Θ. Μπαρμπαρούσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα πιόνι του συστήματος εισαι μπαρμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έργα θέλουμε κ εσύ κοιτάς την νομιμότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάπως πρέπει να πάμε στα χωράφια μας και
    στα ζωα μας ο κύριος μπαρπαρουσης τι προσπαθεί να κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπαρμπαρούση ο μόνος σκοπό σου είναι να ξαναδείς τον φίλο σου το γαλουνη δήμαρχο αλλά αυτό. Θα γίνει όταν ασπρίσει ο κόρακας και. Το χιόνι όταν μαυρίσει τότε ο γαλουνης σου θα. Ξαναγίνει. Δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε Πετρονικολέ ήταν επιλογή σας να κατέβετε υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδιασμό του κου Γαλούνη. Η επιλογή σας προσωπικά σαν πολίτης δεν μου άρεσε, αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Εκείνο που έχει σημασία και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, είναι η όρεξη που έχεις για προσφορά. Αυτό πιστεύω θα πρέπει να εκτιμηθεί ανάλογα και από τον σημερινό Δήμαρχο, ο οποίος πρέπει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνεις για την ευημερία του δήμου μας. Συνέχισε λοιπόν την προσπάθεια που κάνεις, και θα δεις ότι στο τέλος η προσπάθεία σου που ήδη έχει εκτιμηθεί από τους πολίτες του δήμου μας, θα τύχει εκτίμησης και από το σύνολο των μελών των πολιτικών παρατάξεων που σήμερα διοικούνε τον πολύπαθο δήμο μας γιατί πραγματικά το αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κε Πετρονικολέ ήταν επιλογή σας να κατέβετε υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδιασμό του κου Γαλούνη. Η επιλογή σας προσωπικά σαν πολίτης δεν μου άρεσε, αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Εκείνο που έχει σημασία και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, είναι η όρεξη που έχεις για προσφορά. Αυτό πιστεύω θα πρέπει να εκτιμηθεί ανάλογα και από τον σημερινό Δήμαρχο, ο οποίος πρέπει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνεις για την ευημερία του δήμου μας. Συνέχισε λοιπόν την προσπάθεια που κάνεις, και θα δεις ότι στο τέλος η προσπάθεία σου που ήδη έχει εκτιμηθεί από τους πολίτες του δήμου μας, θα τύχει εκτίμησης και από το σύνολο των μελών των πολιτικών παρατάξεων που σήμερα διοικούνε τον πολύπαθο δήμο μας γιατί πραγματικά το αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο