Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Στις desktop και mobile εφαρμογές του web banking των τραπεζών, για τις πληρωμές των τελών ύδρευσης ο Δήμος Ξηρομέρου.



Διαπιστώσαμε ότι εδώ και κάποιο καιρό, όπως είχε ανακοινώσει σχετικά και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σωτήρης Γερόλυμος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος Ξηρομέρου εμφανίζεται στις desktop και mobile εφαρμογές του web banking των τραπεζών, για τις πληρωμές των τελών ύδρευσης.....
Έτσι απομακρυσμένα από τον υπολογιστή σου ή το κινητό σου τηλέφωνο, πάρα πολύ εύκολα και απλά μπορείς να πληρώσεις σε ελάχιστο χρόνο.
Έτσι και ο Δήμος Ξηρομέρου ανήκει πλέον στην πλειοψηφία των Δήμων της χώρας, που έχει μεταβεί στην ηλεκτρονική πληρωμή των τελών ύδρευσης, μέσα από την ένταξη του στις εφαρμογές web banking των τραπεζών, και όχι με ηλεκτρονικό έμβασμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου που αναγράφονταν στα έντυπα των λογαριασμών, με μεγάλη προμήθεια που ίσχυε ως τώρα.






mytikaspress

7 σχόλια:

  1. Θωμάς Μπαρμπαρούσης13 Ιουλίου 2022 στις 1:11 μ.μ.

    Επιτέλους ! και κάτι θετικό στο Δήμο.Αν και με μεγάλη καθυστέρηση..... Προχωρήστε και σε άλλες εφαρμογές. Η περαιτέρω ψηφιακοποίηση θα απαλλάξει από ταλαιπωρίες Δημότες και υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά το κάνατε δεν μπορεί εμείς να πληρώνουμε κανονικά και ορισμένοι που το παίζουν και ιστορία να χρωστάνε χροονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έκανε η παρούσα δημοτική αρχή από τον Απρίλιο του 2021 κύριε Μπαρμπαρούση και πολύ σωστά αναφέρεται και πάλι από το παρόν μπλοκ, για να ενημερωθεί καλύτερα ο κόσμος.

    https://mytikaspress.blogspot.com/2021/04/desktop-mobile-web-banking.html

    Οι προηγούμενοι 5 χρόνια άφαντοι και ανίκανοι. Για ρωτήστε τους μιας και ξαφνικά θέλουν να επιστρέψουν. Τι ζητάνε να μας ξαναφέρουν την ανικανότητα τους;;;;; Αμ δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να μας
    Πει κάποιος από την δημοτική αρχή
    Πόσα λεφτά χρωστάνε οι πολίτες προς τον Δήμο Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και όχι μόνο το έκανε από τον Απρίλιο του 2021 αλλά ο τελευταίος λογαριασμός που ήρθε είναι του πρώτου τριμήνου του 2022. Δηλαδή στην ακριβή ώρα τους με τα πραγματικά κυβικά του ρολογιού.Στα παλαιολιθικά χρόνια οι λογαριασμοί έρχονταν μαζεμένοι 3 και 4 τετράμηνα μαζί και άντε τώρα εσύ να τους ελέγξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δήλωνε και τον ΚΑΔ στην εφορία για να μετράει στο αφορολόγητο μας θα ήταν ακόμα καλύτερα. Πρέπει να γίνει γιατί αν κάποιος σας καταγγείλει θα φάτε πρόστιμο (1000 ευρώ αν δεν κάνω λάθος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε δίποδο όλα είναι ρυθμισμένα. Ψάξτε καλύτερα. Γράφετε ξαι ςχολια της τουαλέτας.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο