Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Αρετή Γριτσίπη : Πολλαπλές δράσεις ευπρεπισμού στον Αστακό.





πηγη facebook  Αρετη Γριτσιπη

ΔΉΜΟΣ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ -ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΎ .

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την πόλη μας ......

Διαβάστε περισσότερα »















































7 σχόλια:

  1. η προσπαθεια και η αλλαγη της εικονας δεν κρυβεται και ειναι φανερη σε ολους

    η σκατομυγα βεβαια στα σκατα θα παει και ολα τα λουλουδια θα τα αγνοησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σκυλόσκατα μπροστά από την προτομή Καρασεβδά και το γκαζόν που το άφησαν απότιστο και ξεράθηκε τα καθάρισε η Αρετή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και καλά κανείς προεδρίνα της καρδιάς μας 100 άτομα έχεις με προγράμμα στη καθαριότητα τόσα και αλλά τόσα πρεπει να κανείς μπράβο σου και μη ξεχάσω στις επόμενες φωτό που θα ανεβάσεις άλλαξε λίγο το Μάλι θα γράφει καλητερα στο φακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού σε έβγαλε η αντιπολίτευση στην σέντρα κυρία Αρετή τώρα θυμήθηκες να καθαρίσεις την ζούγκλα δίπλα στου Στράτου το Ξενοδοχείο και να κάνεις πως ποτίζεις τα δέντρα , τα οποία αφού έμειναν απότιστα λογικό ήταν να ξεραθούν τα μισά .Για το γκαζόν μπροστά από την προτομή Καρασεβδά ντρέπομαι να μιλήσω . Ντροπή σου κυρία Γριτσίπη που θέλεις να πουλήσεις και μούρη για τα χάλια που ήταν ο Αστακός σε αυτά τα σημεία που έδειξες, γιατί υπάρχουν στον Αστακό και άλλα χάλια .Το Χοβολιό που είναι και το σπίτι σου είναι εγκαταλειμμένο. Θα έρθεις του χρόνου για ψήφο και εμείς θα σου φερθούμε όπως μας φέρθηκες τρία χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβω και πάλι Μπράβω Αρετή , αλλά είπαμε ναι να καθαρίσουμε τους Δημοτικούς χώρους αλλά όχι και μέσα στα οικόπεδα ας βάλει το χέρι του ο εκάστοτε ιδιοκτήτης.
    Σε ευχαριστούμε Αρετή είναι τέλειο το αποτέλεσμα.
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άνθρωποι προσπαθούν και πολλά μπράβο τους. Δεν έχουν όμως το μαγικό ραβδάκι και ως δια μαγείας να διορθώσουν την ερημιά και την εγκατάλειψη τόσων ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο