Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Αστακός: Ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Ξηρομέρου για την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα κ. Χριστόπουλου

       Την Τρίτη 06 Ιουλίου 2022 επισκέφθηκε την Δημοτική Κοινότητα Αστακού ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του αντίστοιχου Υπουργείου,  κος Λεωνίδας Χριστόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο συνεργατών του. 

Εκ μέρους της ΔΗΜΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Δημόπουλος και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ κος Φλωρόπουλος Ιωάννης και Γκόλιας Παναγιώτης αλλά και με την διπλή ιδιότητα του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ κος Ζώγας Νικόλαος.  ......

 
Διαβάστε περισσότερα »


Ο Γενικός Γραμματέας ξεναγήθηκε στους χώρους του Λιμένα Πλατυγιαλιού και συναντήθηκε με όλους τους εκεί αρμόδιους φορείς και εκπροσώπους των Αρχών. Αφού κατέγραψε όλα τα προβλήματα και τις ανάγκες ενημερώθηκε σχετικά με τα επικείμενα σχέδια επενδύσεων στον χώρο του Λιμανιού από Όμιλο Ελληνικών  και Ξένων Εταιρειών. 

Κατόπιν περιηγήθηκε με την ομάδα υποδοχής στην κεντρική Αγορά και στην παραλία της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με φορείς αλλά και Δημότες της Πόλης μας. 

Ευχαριστούμε τον κο Γενικό για την επίσκεψη του αυτή και προσδοκούμε στην στήριξη και τις μελλοντικές του ενέργειες-παρεμβάσεις στα Αρμόδια Υπουργεία, με γνώμονα την γρήγορη διευθέτηση μείζονων προβλημάτων του Δήμου μας, όπως κατεγράφησαν από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, όπως την περάτωση της Σύνδεσης του Οδικού Δικτύου Αστακού -Πλατυγιαλιού- Ιονίας οδού αλλά και την επιτάχυνση των διαδικασιών για την επενδυτική ανάπτυξη του Λιμανιού αλλά και την αντιμετώπιση των ελλείψεων σε προσωπικό και τεχνικά μέσα όλων των Υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο αυτό.


 

2 σχόλια:

  1. Καλώς την και ας άργησε. Η μουγκή έως σήμερα τοπική της Ν.Δ στο Ξηρόμερο!!! Για να δούμε τι μας λέει λοιπόν.
    1ον ΛΕΝΕ: . ..Ο Γραμματέας ενημερώθηκε από τους αρμοδίους του λιμανιού για την επικείμενη επένδυση!!Εγώ αλλιώς τα ήξερα .Ο κυβερνητικός, θα μας ενημέρωνε τι θα κάνουν στο πλατυγιάλι, όχι το ανάποδο. Ας είναι, είμαι καλόκαρδος, αλλά για πείτε μας και εμάς κύριοι αρμόδιοι του λιμανιού ,αυτά που ενημερώσατε τον κύριο Γραμματέα και εσείς της Τοπικής αυτά που ακούσατε . Εμάς δηλαδή αφού ξέρετε γιατί δεν μας ενημερώνετε; KINDER ΕΚΠΛΗΞΗ;
    2ον : Μας ενημερώνει η Τοπική, τι συζήτησαν και τι περιμένουν από τον κύριο Γραμματέα για θέματα της περιοχής και μας λέει ποια είναι αυτά. Μας λέει βέβαια ότι συναντήθηκε και με φορείς ,αλλά δεν μας λέει ποιοι είναι αυτοί. Βάση αυτών , πουθενά δεν βλέπω να του έθεσαν το θέμα της Π.Ο.Α.Υ των 23.000 στρεμμάτων στη Θάλασσα και χιλιάδων στη στεριά, που είναι το ποιο κρίσιμο για το μέλλον της περιοχής μας. Φαίνεται ότι μάλλον δεν έχουν ακούσει κάτι για Π.Ο.Α.Υ οπότε τους δικαιολογώ στα πλαίσια βέβαια της, αδικαιολόγητης άγνοιας!. Ούτε βέβαια του είπαν για τις διάσπαρτες 42.000 στρεμμάτων σε δημόσιο χώρο Α.Π.Ε ,που και αυτές έχουν ξεσηκώσει την τοπική κοινωνία. Και εδώ αγνοία; Ούτε φυσικά για την εξαφάνιση της αγροτοκτηνοτροφίας. Και εδώ άγνοια; Πολλές άγνοιες μαζεύτηκαν και θα κολλήσουν Κορονοιό!!!.
    Τα λέω τα παραπάνω γιατί άλλα διάβασα χθες από τοπικό δημοσιογράφο, που δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω, ότι τα παραπάνω θέματα τα έθεσαν οι της Τοπικής και μάλιστα αναφέρει και τα ονόματα τους.
    Τι να πιστέψουμε τώρα; ΟΕΟ!! Το δελτίο της τοπικής ή τον δημοσιογράφο; Ας τα βρουν μόνοι τους και την άλλη φορά να συνεννοούνται τι θα γράψουν στα δημοσιεύματα τους. Λίγοι οργάνωση στην πληροφόρηση δεν βλάπτει.
    Σοβαρεύομαι τώρα περισσότερο.
    Μιας και εμφανίσθηκε η Τοπική, μήπως μπορεί να μας δημοσιεύσει τις απόψεις της για τα παραπάνω κρίσιμα θέματα; Ή ποιες οι ενέργειές της έως σήμερα για θέματα περιοχής;;
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΓΩΝΙΑ.
    Φιλιά. Ένας συναγωνιστής σας, αλλά ελεύθερος υπηρεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλα εγραψε ο μπαρμπαρουσης χθες και αλλα η επισημη ανακοινωση

    καμια αναφορα στην ποαυ
    καμια αναφορα στις ανεμογεννητριες, στα βιορευστα στα φωτοβολταικα
    ποια περιβαλλοντικα θεματα βαλανε

    γνωμη μου βλεποντας τη φωτογραφια αστα να πανε
    αμα αυτοι πουνε για την ποαυ θα φτασει μεχρι το αγρινιο η ποαυ και μεχρι το καρπενησι

    ο μπαρμπα τομ εγραψε οτι του κατεβασε η κουτρα για να γλυψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο