Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Παραδοσιακό γλέντι στον Προφήτη Ηλία.

 

profitis ilias karaiskaki1

Πηγή φωτογραφίας: https://youtu.be/9-Iyac4begc
 
Ημερομηνία 17-7-2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΚΧΕΙΡΗΣΗ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Κοινωφελής Επιχείρηση, αφού εξασφάλισε την συναίνεση της Εφορείας Αρχαιοτήτων και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού ναού του Αγ. Αθανασίου Καραϊσκάκη, διοργανώνει μαζί με τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο, παραδοσιακό γλέντι την Τρίτη στις 19/7 μετά το πέρας του Εσπερινού στον Προφήτη Ηλία, με το παραδοσιακό συγκρότημα Sibe Μόρια.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σ΄ αυτή την ευχάριστη μουσική παραδοσιακή βραδιά και ελπίζουμε να αποτελέσει την απαρχή για την αναγέννηση του πανηγυριού και για την ανάδειξη του μοναστηριού ως σημαντικό τοπόσημο της περιοχής.
 
ΕΚ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ

4 σχόλια:

  1. Όποτε πλησιάζουν εκλογές για δήμο θυμάται ο σύλλογος από το χωριό Καραϊσκάκη να κάνει γλέντι. Που είναι η αίγλη και το κύρος που είχε τα παλιά χρόνια. Α κάτι διάβασα για παράβαση του καταστατικού σχετικά με εκλογές παιδιά. Είναι αλήθεια αυτό? Ρωτάω δεν κατηγορώ κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.12 πμ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΜΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΟΡΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΗ ΤΟΥ ΑΗ ΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο το να γράφετε ανόητα και κακοηθοι σχολια θα ηταν καλύτερα να βοηθουσατε τα παιδια του συλλογου του χωριού σας Τα πανηγυρια δεν γίνονται μόνα τους κάποι ιδρώνουν τη φανέλα Μην βοηθάτε αλλά λιγότερη μικροψυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ 5.39 ΜΜ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΟΗΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΔΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΑΞΤΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο