Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Θ. Μπαρμπαρούσης :Απάντηση, στον ‘’Αντ Αυτού’’ κ. Πετρονικολό


Κύριε Πετρονικολέ, από πότε γίνατε ο ''Αντ Αυτού''; Τα ερωτήματα που έθεσα απευθύνονταν στη Δημοτική Αρχή και όχι, σε εσάς. Μιας και, αυτοβούλως (;) ‘’βάλατε τα στήθη σας’’ μπροστά από την Δημοτική Αρχή, μήπως μπορείτε να μας πείτε εάν υπάρχει σχετική αδειοδότηση από κάποια αρμόδια Υπηρεσία, και από ποια;.....
Διαβάστε περισσότερα »
Μήπως μπορείτε να μας πείτε εάν οι εργασίες , που γίνονται στο συγκεκριμένο χώρο, είναι νόμιμες, ή όχι ; Και αν είναι νόμιμες, γιατί δεν το λέτε καθαρά και ξάστερα ; Αν όμως είναι παράνομες, σας ερωτώ, γιατί αναγκάζονται και από ποιόν αναγκάζονται οι εργαζόμενοι του Δήμου να συμμετέχουν σε αυτές τις εργασίες, βάζοντας το κεφάλι τους στον ντουρβά, επειδή κάποιοι, θέλουν, με ανεύθυνο τρόπο, να κάνουν τη δουλειά τους, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε; ΑΝ , ο μη γένοιτο, προκύψει ένα ατύχημα, ποιος θα καλύψει τον εργαζόμενο, που, εξ ανάγκης, εργάζεται σε μη νόμιμες εργασίες ; Ποιος, λοιπόν, εκβιάζει ποιόν ; Σε ότι αφορά τους αγρότες και κτηνοτρόφους, που εντέχνως και δολίως επικαλείσθε, έχω να σας πω ότι υπάρχουν τα 500.000 ευρώ για τα αντιπλημμυρικά έργα και τα 250.000 ευρώ για επιδιορθώσεις στο οδικό δίκτυο κάποιων κοινοτήτων. Αν αυτά αξιοποιηθούν σωστά και δεν καταλήξουν σε απευθείας αναθέσεις, να είστε βέβαιος και εσείς και οι αγρότες, που τάχατες υπερασπίζεστε, ότι τα χρήματα θα υπερκαλύψουν τις όποιες ανάγκες για αγροτικούς, και όχι μόνο, δρόμους. Αν όμως αυτά χάσουν το δρόμο τους, τότε να είστε βέβαιος ότι δρόμοι και πάλι δεν θα γίνουν. Αυτά προς το παρόν κ Πρόεδρε. Και λίγος σεβασμός στη διαφορετική, από την δική σας άποψη, δεν θα έβλαπτε.

Θ. Μπαρμπαρούσης

10 σχόλια:

  1. Κ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΈΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΔΕΞΙΆ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΛΆΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΎ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΈΜΑ ΚΑΙ ΤΙΝ ΕΚΤΡΟΠΉ ΓΕΦΥΡΙΟΥ. ΠΛΗΜΜΥΡΊΖΟΥΝ ΣΠΊΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΑΘΈΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΌ ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΝ Κ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΆΝΤΕ ΜΙΑ ΑΦΤΟΨΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι αλλο χωμααααα Σώστε το χώμα του ξηρομερου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ερώτημα το έθεσες δημόσια Δικαιούται λοιπόν να απαντήσει ο κάθε ένας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτεία έκανε το καθήκον της έβγαλε 500 χιλιάδες Ευρώ για τον Δήμο μας βλέπει κανείς να γίνονται σοβαρά αντιπλημμυρικά έργα για να μην έχουμε τα ίδια κάθε φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!! ΠΑΛΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕΙ,ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το μπαζωμένο ρέμα στο δασύλειο του Αστακού ο κ. Μ........ς φταιει.Τα λεφτά υπάρχουν .Αφήστε τα πολιτικά σας παιχνίδια και λύστε το θέμα με το ρέμα αλλιώς δεν θα βρειτε ούτε τη δική σας ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε λίγες μέρες κύριε Μπαρμπαρούση
    ο καταγγελών πρόεδρος πάλι θα επικοινωνεί μαζί σας για να αρθρογραφείτε κατά του δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ 2:52 ΤΟ ΡΈΜΑ ΤΟ ΈΚΛΕΙΣΑΝ ΚΆΤΙ Λ....... Α ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ ΠΟΥ ΤΡΏΝΕ ΚΑΙ ΠΊΝΟΥΝ ΤΣΆΜΠΑ ΕΙΣ ΒΆΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποίος είναι πολιτική προστασίας ο κ Ματζαρης ποίος ψηφησε τον κ ματζαρη και είναι στην θέση αφτη ο λαός και ο λαός θα τον στείλει σπίτι του αν δεν ασκεί τα καθήκοντα του σωστά όπως λέει ο νόμος. Μην παίζετε με της ζωές τον άνθρωπον όπως έγινε στην μάνδρα λύστε το θέμα με το ρέμα τώρα πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο