Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Πολιτική εξαπάτηση των Δημοτών στο θέμα της μεταφοράς σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ από το κ Αποστολάκη, το κ Τσακάλη και το κ Κασόλα. Αποτύχατε στη καθημερινότητα των πολιτών κύριοι της Δημοτικής Αρχής. Που πήγε ο πακτωλός χρημάτων που διαχειριστήκατε; Πότε θα λογοδοτήσετε;

 


                                     Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

  ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής. 


Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

(Προδημοσίευση από το δεύτερο τόμο του έργου μου, το οποίο σύντομα κυκλοφορεί.   Περιέχει αλήθειες με αδιάσειστα στοιχεία, οι οποίες θα κάνουν πολλούς να ανησυχούν σε πολλά επίπεδα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ>>......

Διαβάστε περισσότερα »

                                                                                                                          17/07/2022

<<Ο  Δήμαρχος κ Αποστολάκης, η Δημοτική  Αρχή και ο κ Κασόλας  εξαπάτησαν πολιτικά τους Δημότες στη μεταφορά σκουπιδιών .   Αποτύχατε κύριοι της Δημοτικής Αρχής στη καθημερινότητα των Δημοτών>>

Που είναι η αποθήκη καυσίμων στη ΔΕ Παλαίρου ;  Δήμαρχε κ Αποστολάκη και  αρμόδιε  Αντιδήμαρχε κ Τσακάλη έχετε το λόγο.  Ενημερώστε τους Δημότες.

 

                                                                   Αγαπητοί  Αναγνώστες

Δεσμεύτηκα απέναντι σας  ότι ο Θεριστής και ο Αλωνάρης  θα είναι καυτοί μήνες σε ότι αφορά την ενημέρωση σας.  Τήρησα την υπόσχεση μου. Συνεχίζω σήμερα.  Αναδεικνύω σημαντικά θέματα.

Καλείται ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης , η Δημοτική Αρχή και ο κ Κασόλας  να με διαψεύσουν επώνυμα.  Διαθέτουν πολιτικό ανάστημα;  ΟΨΟΜΕΘΑ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1

Στις εκλογές του 2014  ένα από τα συνθήματα του Δημάρχου κ Αποστολάκη ήταν:

Ούτε μία σακούλα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ  πέραν του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και του Δήμου Ξηρομέρου.

Τη Δημοτική περίοδο 2014-2019  έφεραν  σκουπίδια από το Πύργο, την Αρχαία Ολυμπία, το Αίγιο στο ΧΥΤΑ.  Αυτό λέγεται πολιτική εξαπάτηση  Δήμαρχε κ Αποστολάκη.

Το Νοέμβριο του 2018 , 27 Νοεμβρίου,  ( είχε αρχίσει άτυπα  η προεκλογική περίοδος  των εκλογών του Μαΐου του 2019)  σε αίτημα  του Δήμου Λευκάδας για μεταφορά σκουπιδιών  στο ΧΥΤΑ , το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΥΤΑ πήρε τη παρακάτω απόφαση.

Παρακαλώ δείτε την απόφαση με ΑΔΑ:6Δ86ΟΞΚΚ-Θ4Τ

ΘΕΜΑ : <<Εξέταση αίτησης υποδοχής δεματοποιημένων απορριμμάτων του Δήμου Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ».

Ο Πρόεδρος εισερχόμενος στο παραπάνω θέμα είπε ότι ο Δήμος Λευκάδας με το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 204/08-11-2018 έγγραφο μας υποβάλλει αίτημα, για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια, για μεταφορά αεροστεγώς δεματοποιημένων απορριμμάτων στο ΧΥΤ Παλαίρου.

Ο ΧΥΤΑ μέχρι σήμερα έχει δεχθεί απορρίμματα από την Αρχαία Ολυμπία και δυο φορές από τον Δήμο Πύργου και συνεπώς έχει δείξει την συμπαράσταση του και την αλληλεγγύη σε δήμους πέραν της 3ΓΕΝ Αιτ/νιας, ενώ ταυτόχρονα έχει επιβαρυνθεί δεσμεύοντας χώρο από το κύτταρο με τις συνεργασίες αυτές.

Σήμερα, μετά την 64413/28-03-2018 απόφαση του συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης, βρίσκεται σε ισχύ προγραμματική σύμβαση με τον δήμο Αιγιαλείας και δεν είναι δυνατό ο ΧΥΤ να δεχθεί επιπλέον απορρίμματα πέρα από αυτά που ήδη δέχεται, τόσο από τους δήμους που εξ ορισμού εξυπηρετεί όσο και από δήμους εκτός της 3ης ΓΕΝ Αιτ/νιας. Η άνωθι απόφαση του συντονιστή θα είναι σε ισχύ για ένα έτος, δηλαδή μέχρι την 27/03/2019 γεγονός που συνεπάγεται ότι δεν δύναται ο ΧΥΤ στο διάστημα αυτό να δεχθεί επιπλέον Α.Σ.Α.(δεματοποιημένα ή μη).

Επιπρόσθετα, εξυπηρετεί σε ετήσια βάση τους δήμους Ακτίου- Βόνιτσας και Ξηρομέρου και είναι γνωστό ότι το φορτίο των ΑΣΑ είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο το χειμώνα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούν στην δυτική Ελλάδα.

Παράλληλα υπενθυμίζω ότι στις προθέσεις του φορέα είναι να μην προχωρήσει σε άλλη συνεργασία (τόσο με τον δήμο Λευκάδας όσο και με κάθε άλλον δήμο) για μεταφορά ΑΣΑ, πριν την κατασκευή της ΜΟΠΑΚ Λευκάδας και την υλοποίηση της επικείμενης συνεργασίας με τον δήμο Λευκάδας.

Τέλος, υπάρχουν στην επικράτεια χώροι ΧΥΤ οι οποίοι για λόγους κέρδους αποδέχονται ΑΣΑ από άλλες περιοχές της Ελλάδος και προτρέπουμε τον δήμο Λευκάδας να απευθυνθεί σε ένα τέτοιο ΧΥΤ.

 Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου μετά από διαλογική συζήτηση έχοντας υπόψη της τις διατάξεις του άρθρου 65 του Νόμου 3852/2010.

 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι (ΟΜΟΦΩΝΑ) 3 1. Απορρίπτει το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 204/08-11-2018 αίτημα του Δήμου Λευκάδας για την υποδοχή δεματοποιημένων απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Παλαίρου.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ 19/2018.

Την απόφαση πήραν : Ο  Πρόεδρος κ Κατσαμπίρης, ο κ Στούπας, ο κ Γαλούνης, ο κ Λαινάς.

Απουσίαζε ο κ Κασόλας.

 Υπενθυμίζω ότι η  θέση της παράταξης του κ Κασόλα πριν τις εκλογές του 2019 αλλά την προεκλογική περίοδο του 2019 ήταν.  Η συνεργασία του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  με το Δήμο Αγρινίου.  

Μετά τις εκλογές του 2019  όλοι ξέρουμε το τι έγινε. 

Φυσικά εργοστάσιο στην Λευκάδα  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  Πρόεδρος κ Κασόλας, ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης,ο Δήμαρχος  Δήμου Ξηρομέρου  κ Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ Γερόλυμμος  έφεραν τεράστιες ποσότητες σκουπιδιών  από το Δήμο Λευκάδας, από το Δήμο  Μεγανησίου, από τους τρείς Δήμους της νήσου Κέρκυρας, από το Δήμο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.

Φυσικά εργοστάσιο στην Λευκάδα  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Αυτό λέγεται πολιτική εξαπάτηση  Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε κ Τσακάλη κα κύριοι της Δημοτικής Αρχής.  Αυτό λέγεται πολιτική εξαπάτηση  επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης κ Κασόλα. Απολογηθείτε πολιτικά στους Δημότες τη Τρίτη 19-07-2022 στο ΔΣ , το οποίο θα γίνει στη Πάλαιρο.

Με κάθε υπευθυνότητα σας λέω το εξής:

Στο ΧΥΤΑ δεν μπαίνει ούτε μια σακούλα με σκουπίδια  χωρίς την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ. Οτιδήποτε άλλο και να λένε  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΑΛΗΘΕΣ.  Είναι προσπάθεια να δικαιολογήσουν  τα αδικαιολόγητα.  Είναι προσπάθεια να αποποιηθούνε τις ευθύνες τους.

Καλώ για μία άλλη φορά:

Πραγματοποιήστε το τοπικό Δημοψήφισμα που έχω προτείνει τόσες φορές, κάντε το βέβαιο ΟΧΙ στη μεταφορά ξένων σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ,    ΔΥΝΑΜΗ, για να σταματήσει το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στο τόπο μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2.

 Την ΕΠΕΚΤΑΣΗ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ 1000 μέτρων  και μάλιστα μέσα στο κάμπο της Πογωνιάς  την ονόμασαν  συντήρηση δικτύων ύδρευσης , άρδευσης και αποχέτευσης (ΑΔΑ: 6ΟΖ8Ω6Ζ-Κ5Ο).  Στη συντήρηση αυτή αναφέρομαι στη Πογωνιά. Τι έγινε σε μία οδό στη Πάλαιρο δεν το εξέτασα ακόμη.

Από την Τεχνική Υπηρεσία με αίτηση μου ,εδώ και 20 μήνες , ζήτησα να μου χορηγηθεί η μελέτη. Δεν πήρα καμία απάντηση.  Η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοσύνη.

Αντιπολίτευση υπάρχει στο Δήμο;   Θα  δούμε.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3.

Το Σάββατο  16 Ιουλίου 2022 πήγα στη κεντρική παραλία της Πογωνιάς.  Ένα πραγματικό στολίδι στον όρμο Παλαίρου- Πογωνιάς. 

Με μεγάλη πίκρα και απογοήτευση διαπίστωσα τα εξής. 

Κατά μήκος της κεντρικής  παραλίας  της Πογωνιάς  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.

Επιπρόσθετα  στη κεντρική παραλία της Πογωνιάς αγωγός μεγάλης διαμέτρου από παρακείμενο κτήμα μετέφερε υγρά , τα οποία κατέληγαν στη παραλία και μετά  στη θάλασσα. Στη παραλία αυτή κάνω μπάνιο 60 χρόνια.  Τέτοιο φαινόμενο δεν είχα δει ποτέ.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής   ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4.

Πήγα και στη παλιά εκκλησία της Πογωνιάς .  Για μία ακόμη φορά με πίκρα διαπίστωσα το χάλι του δρόμου που οδηγεί στην εκκλησία.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής   ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.  Αφού πάτε και δείτε τι  εννοώ , ρίξτε μια ματιά απέναντι στην δεξαμενή.   Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής   ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5

Στη συνέχεια πήγα στο Στενό.  Είδα πολλά.  Θα αναδείξω δύο.

Ο Δρόμος Πογωνιάς- Στενού  σε πολλά σημεία είναι απαράδεκτος και επικίνδυνος.  Η ορατότητα είναι μηδέν . Τα βάτα είναι μέσα στο δρόμο.

Η κατάσταση στη λεγόμενη παιδική χαρά είναι απαράδεκτη.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής   ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Δήμος  σε συνεργασία με τη Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου  παραχώρησε τμήματα του αιγιαλού και της παραλίας σε ιδιώτες για εκμετάλλευση.  Βεβαίως με αυτό συμφωνώ.

Η παραχώρηση αυτή έγινε με συμβάσεις ανά περίπτωση.  Οι συμβάσεις αυτές φέρουν τρείς υπογραφές.  Μία του Δημάρχου, μία της Κτηματικής Υπηρεσίας και μία του ενοικιαστή του χώρου.

Καλώ το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική Αρχή  να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει τη Τρίτη 19-07-2022 στη Πάλαιρο , αν τηρούνται οι όροι των συμβάσεων αυτών;  Αν δεν τηρούνται ,τι μέτρα θα πάρει η Δημοτική Αρχή;

                                                               Αγαπητοί  Συνδημότες

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.        

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ           

Μέχρι το Σάββατο 16-07-2022 δεν πήρα καμία απάντηση στην αίτηση που έκανα.

Αντιδήμαρχε  κ Βίτσα  βαδίζετε σε  πολιτικές και όχι μόνο ατραπούς  αναμενόμενες από τη πολιτική απόφαση που πήρατε να συμπορευτείτε  με το Δήμαρχο κ Αποστολάκη  και τη πολιτική του.

 Δικαίωμα σας.  Θα συναντηθούμε σε άλλες αίθουσες που διαλέξατε εσείς.

Ραντεβού στα γουναράδικα.

62 σχόλια:

  1. Η επέκταση του δικτύου ύδρευσης ονομάστηκε συντήρησή του ανύπαρκτου δικτύου. Αυτό είναι καραμπινάτη παρανομία. Θα απολογηθούνε πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράλληλα υπενθυμίζω ότι στις προθέσεις του φορέα είναι να μην προχωρήσει σε άλλη συνεργασία (τόσο με τον δήμο Λευκάδας όσο και με κάθε άλλον δήμο) για μεταφορά ΑΣΑ, πριν την κατασκευή της ΜΟΠΑΚ Λευκάδας και την υλοποίηση της επικείμενης συνεργασίας με τον δήμο Λευκάδας.
    Αυτά λέγατε προεκλογικά. Μετά το βρώμικο παρασκήνιο του καλοκαιριού του 2019 γέμισε η Πάλαιρος σκουπίδια από παντού. Τι έχουνε να πουν οι τρείς Αντιδήμαρχοι; Τι έχει να πει ο Δήμαρχος; Τι έχει να πει ο Κασόλας που έλεγε για συνεργασία με το Αγρίνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω από κάθε πέτρα παρανομίας και σκανδάλου βρίσκεται το πρατήριο της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος σκάβει σε δασικές εκτάσεις και χτίζει σπίτια; Δεν τον ενοχλεί κανείς; Γιατί άραγε; Η διαπλοκή σε όλο το μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια μελέτη να σου δώσουνε Κώστα; Αφού ξέρουνε ότι είναι παράνομοι οι ίδιοι και παράνομη η επέκταση του δικτύου μέσα στο κάμπο που ονομάσανε συντήρηση του δικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να πάμε στη παλιά εκκλησία στη Πογωνιά πρέπει να περάσουμε πάνω από τα νερά της αποχέτευσης του επενδυτή. Αν κατεβάζει το ρέμα πρέπει να περάσουμε μέσα από αύλακα με νερό 20-30 πόντους. Ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε τριαντακωσταντη ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις Εγω πριν να σου πω την αλήθεια σε κατηγορούσα γιατί. Ήμουνα με τον δήμαρχο όλα τα χρόνια. Χωρίς κανένα μα κανένα όφελος τώρα με έχεις πείσει ότι δυστυχώς γίνετε φαγοπότι και βλέποντας μερικούς Που είναι με τον αποστολακη να κάνουν τη ζωή τους άνετα σπαταλώντας χρήματα τα οποία από την δουλειά που κάνουν δεν υπάρχουν με συγχωρείς και σου ζητάω συγγνώμη συνέχισε τον αγώνα γιατί τελικά. Έχεις απόλυτο δίκιο σε πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καθεστώς και ο Αρχιερέας της διαπλοκής και της διαφθοράς λένε. Παρανομείτε όσο θέλετε, κάντε ότι θέλετε φτάνει να ψηφίζετε το καθεστώς και τον Αρχιερέα στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα αυτά είναι αλήθεια. Όλοι τα κουβεντιάζουμε . Μόνο ο Κώστας τα καταγγέλλει δημοσίως και επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς του δημαρχείου αυτό που θα πάθετε στις εκλογές ούτε που το φαντάζεστε . Ο Σώζος θα σας πάρει και τα σωβρακα. Μόνο οι αγορασμενοι δεξιοί θα σας μείνουν στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΔΙΏΧΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΥ ΤΗ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΊΣ. ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ. ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ 75 % ΈΧΕΙ Ο ΓΙΏΡΓΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Έχεις ωραία γλωσσα

      Διαγραφή
  11. Όσοι φαντάζονται ιδιωτική παραλία στη κεντρική παραλία της Πογωνιάς να το ξεχάσουνε. Ας μάθουν τι έγινε όταν έκλεισε ο δρόμος μπροστά από γνωστό ξενοδοχείο μεταξύ Παλαίρου και Πογωνιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσος χώρος παραλίας και αιγιαλού έχει παραχωρηθεί στον ενοικιαστή του Δημοτικού Περιπτέρου στη Ζαβέρδα; Αν έχει καταλάβει περισσότερο χώρο αύριο το πρωί να τον αφήσει ελεύθερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι λεγόμενες καντίνες έχουν καταλάβει χώρους διπλάσιους των συμφωνηθέντων. Βέβαια κάθε άλλο παρά καντίνες είναι. Πουλάνε τα πάντα και εδώ ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή κάνουν ότι δεν βλέπουν τίποτε. Παρανομούν και η Δημοτική Αρχή και οι ενοικιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι μεσίτες συμφερόντων αντί να είναι Δημοτικοί Άρχοντες. Φυσικά με το αζημίωτο. Θα απολογηθούνε και θα τιμωρηθούν για τα πάντα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα πακέτα των χρημάτων που παίζονται στο ΧΥΤΑ είναι πολλά.
    Που καταλήγουν είναι γνωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς πολιτεύονται με όρους Σικελικούς. Νομίζουν ότι με τα χρήματα και αυτή τη φορά θα διαμορφώσουνε το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα βρεθούνε μπροστά σε δυσάρεστες για αυτούς εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλα τα καθεστώτα έχουν την ίδια κατάληξη. Πέφτουνε και οι πρωταγωνιστές τιμωρούνται. Έτσι θα γίνει και με αυτό το αντιδημοκρατικό καθεστώς που διοικεί το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tι γίνεται ρε παιδιά; Γιατί σώπασαν ο αυθεντικός Ξηρορεμίτης και ο αυθεντικός ανταποκριτής; Ο αυθεντικός υβριστής πάντως ασχολείται με υπερτιμολογήσεις. Το ξέρει ότι είναι χαμένοι τη φορά αυτή. Ότι προλάβει να αρπάξει. Όλοι οι αυθεντικοί ο εξής ένας, γνωστός και ως Νέρωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από την Τεχνική Υπηρεσία με αίτηση μου ,εδώ και 20 μήνες , ζήτησα να μου χορηγηθεί η μελέτη. Δεν πήρα καμία απάντηση. Η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοσύνη.

    Αυτό λέγεται παράβαση καθήκοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τζάμπα μάγκας. Έδωσε μισό και πήρε πέντε με την ανοχή σας. Καταλάβατε εκεί στο Καπιτώλιο της παραλίας στη Βόνιτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αξιοθρήνητη πολιτική διαδρομή. Ξεκινάς από τη ΚΝΕ, πηγαίνεις στη ΝΑΡ, δίνεις μάχες να φύγουν οι κομματάρχες της παραλίας και από το Σκορδοχώρι στη Ζαβέρδα, πας στο Γιωργάκη, καταλήγεις να υπηρετείς τον Αρχιερέα της διαπλοκής, συνεργάζεσαι με το κομματάρχη καθ'οδον του εκσυγχρονισμού, και είσαι φωτογραφία με το Ρούλη των υπερτιμολογήσεων. Αυτά κάνει το χρήμα, η εξουσία, η δόξα, ο εγωισμός. Κατάντια ολκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βάλτε τάξη και στην ανάγκη κλείστε τις καντίνες στο ποταμάκι. Είναι δυσφήμηση της Παλαίρου. Σεβαστείτε τους πολίτες. Οι σαλτιμπαγκοι να πάνε να "διασκεδασουν" άλλου. ΝΤΡΟΠΗ η λειτουργία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που είναι η αποθήκη καυσίμων στη ΔΕ Παλαίρου; Αρμόδιε Αντιδήμαρχε Τσακάλη Κώστα γιατί δεν απαντάς; Που τα παρέδωσε η εταιρεία που ήσουν μέτοχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρωτάτε το Βίτσα 3:35 να ρωτάτε τον αδελφό του τσακάλη ο οποίος είναι καθ'όλα αρμόδιος και συντονίζει τα πάντα στην Πάλαιρο χωρίς να λογαριάζει αντιδήμαρχο πρόεδρο τα πάντα περνάνε απ'αυτόν

      Διαγραφή
  24. Τάκη Βίτσα γιατί χρεώνεσαι αμαρτίες άλλων; Γιατί δεν απαντάς στην αίτηση που σου έγινε για την αποθήκη καυσίμων; Αυτό λέγεται παράβαση καθήκοντος.
    Μήπως σε κρατάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αφου βρε κωστα οτι και να λες δεν εχεις δικιο και αυτο το πορισμα το βγαζουν και οι ελεγκτες που τρεχεις και τους τα πρηζεις συνεχως. που ησουν κουρνιασμενος τοσο καιρο παντα λιγο πριν τις εκλογες εμφανιζεσαι στις ιστοσελιδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσυ ρε που λες ότι θα πάρει ο καριολης 75. Πηγαινε να κανείς τούμπες κωλοτούμπες στην αυλή του καριολη τενεκέ ξεγανωτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα κάστρα πέφτουνε πάντα από μέσα. Πιάνεστε συνέχεια με τη γίδα στη πλάτη. Δεν φταίει η γίδα. Εσείς φταίτε που την φορτώνεστε στη πλάτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρε τις εκλογές με ο το χρήμα που ρίχνει το καθεστως καριολη τις παίρνει με 250. Ψηφοδέλτια αλλά ξεχνά ότι τώρα έχουν αλλάξει πολλά παρά πολλά καριολικα απολιθωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι ολοφάνερο ότι υπάρχουνε παρανομίες και ότι δεν ξέρουνε τι να κάνουν με αυτά που βγαίνουνε στον αέρα. Πάντως ο Τριαντακωνσταντής αξίζει συγχαρητηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΞΑΝΑΕΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ? ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ.....ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΔΗΜΟΥΣ? ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ 9:30 ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗ 9:40 ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ , ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΛΟΥ , ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΓΩ ΣΟΥ.
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θα ήθελα να ρωτήσω τον λακια αν σκέφτεται😵💭 υποψηφιότητα να γελάσουμε λίγο και με ποιον θα είναι παρεουλαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 5:31 μμ Μαζέψου. Είναι φανερό ότι σου λείπουν βασικά πραγματάκια ζωτικής σημασίας.
    Δυστυχώς για εσένα, η βλακεία είναι ανίκητη. Δροσερό Καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 5:31 ΜΜ Η περίπτωση σου είναι σοβαρή. Χρήζει άμεσης φαρμακευτικής αντιμετώπισης. Θα σκεφτώ τι μπορώ να κάνω για εσένα. Μη θυμώνεις γλύκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 5,31 μμ Μην κουράζεσαι μας έπεισες για αυτά που έχεις έλλειμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ. ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ. ΤΟ. ΣΩΖΟ ΕΔΩ Η ΠΡΩΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ. ΜΕ. ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΠο ΤΟΝ. ΔΕΥΤΕΡΟ. ΚΑΣΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 5:31. Πηγαινε καμαριμ να παίξεις με τα σκουπίδια και κάνε καμία τούμπα για να ξυπνησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστάκη ανώνυμα σχολια; θα σε κάνω βούκινο. Εσύ χριζεις ψυχιατρικής βοήθειας και ξέρουμε όλοι ΓΙΑΤΙ.
      ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗΔΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΠΟΛΥ " ΑΡΡΩΣΤΟΣ".
      ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

      Διαγραφή
  37. Θα πείτε εκεί από το Δημαρχείο που είναι η αποθήκη καυσίμων στη ΔΕ Παλαίρου;
    Αφού δεν απαντάτε έχετε κάνει παρανομία.
    Κώστα τους έβγαλες στο ξέφωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Από την Τεχνική Υπηρεσία με αίτηση μου ,εδώ και 20 μήνες , ζήτησα να μου χορηγηθεί η
    μελέτη. Δεν πήρα καμία απάντηση. Η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοσύνη.
    Αντιπολίτευση υπάρχει στο Δήμο; Θα δούμε.

    Η μη απάντηση σε αίτηση Δημότη είναι παράβαση καθήκοντος.
    Θα το κάνει γαργάρα και αυτό η Αντιπολίτευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε παιδιά που είναι θαμμένοι οι Μασούρας Μωραιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτά βλέπει να γίνονται ο Ρούλης των υπερτιμολογήσεων και σου λέει.
    Ας γράψω 2.000 ευρώ για γκαζόζες σε μία χορευτική βραδιά στα ορεινά. Ουδείς θα το πάρει είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στη Πογωνιά έκαναν αυτή τη παρανομία, την επέκταση του δικτύου την μετέγραψαν σε συντήρηση δικτύου. Ήταν βέβαιο ότι ο Τριαντακωνσταντής θα το ανακάλυπτε. Εδώ τις προάλλες ήταν στη Κομπωτή και κάτι έψαχνε, τουλάχιστον έτσι μου είπε.
    Φανταστείτε τι έχουν κάνει σε όλα τα χωριά του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρώτησα το Κώστα. Αυτά με το δίκτυο στη Πογωνιά έγιναν το 2020. Γιατί τα δημοσιοποιείς τώρα;
    Μου απάντησε στη πολιτική δεν γίνεται τίποτε τυχαία. Είναι βασική αρχή στην επικοινωνία η κατάλληλη στιγμή.
    Συνέχισε λέγοντας δεν είδατε τίποτε ακόμη. Δηλαδή, τι εννοείς; Την ερχόμενη Κυριακή 24-Ιουλίου 2022 θα βγει, μου είπε, στον αέρα ένα ποσό που εισέπραξε ένας δικαιούχος εκτός Δήμου. Το ποσό μου το είπε ο Κώστας. Έπαθα πλάκα. Αν είναι αλήθεια , το τεράστιο αυτό ποσό , τότε κάποιοι δεν σέβονται απολύτως τίποτε και λένε ψέματα κατά συρροή. Με την σύμφωνη γνώμη του δάσκαλου το δημοσιοποιώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Με το θέμα του δικτύου στη Πογωνιά εκτός των αιρετών μεγάλες ευθύνες έχουνε και οι Τεχνικής Υπηρεσίας. Μελέτη, παραλαβή κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΥΡΙΕ. ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ _ΟΛΑ. ΚΑΛΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΙ. ΠΑΝΤΕΣ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΟΤΙ. ΓΙΝΕΤΕ. ΜΕΓΑΛΟ. ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Ο. ΛΑΟΣ. ΝΑ. ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΥΤΑ. ΤΑ. ΡΕΤΑΛΙΑ. ΣΤΟ. ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ. ΝΑ ΤΙΜΟΡΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εσυ βρε 9:09. Πρέπει να τρως πολύ καλα από το δημο. Και πρέπει να έχεις πάχυνη πολύ βρε λαμογιο που έχεις το θράσος να λες τον τριαντακωσταντη τρελό επειδή γράφει ότι. Πραγματικά γίνετε φαγοπότι το καριολικο. Καθεστως θα έχει τέλος οικτρό βρε ανδρικελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστάκη εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και δεν έχω καμία σχέση με κανέναν Δήμο πέραν του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Σε αυτό το δήμο που πετάς τα σκουπίδια σου , που μένεις τόσα χρόνια. Είναι τουλάχιστον αίσχος να λες να μην πάρουν τα ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ τα σκουπίδια μιας πόλης που βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη επειδή εσύ κάνεις τις δουλίτσες σου εκεί. Σε έχει πληρώσει εσένα ο καριόλα να γραγεις . Όχι εμένα.γιατι και αυτός τα ίδια με εσένα λέει. Τέτοιος είσαι. Ήδη στο Μεσολόγγι υπάρχει ενημέρωση σε πολύ κόσμο για σένα.

      Διαγραφή
  46. 9:09 πμ

    Ξέρω τη ταυτότητα σου. Μπήκες απρόσκλητη στη ζωή μου. Φύγε το συντομότερο δυνατό.

    Ασχολούμαι με πολύ σοβαρά θέματα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. Πότε θα το αντιληφθείς;

    Σου είπα σέβομαι τον εαυτόν μου και το πατέρα σου.

    Υπέδειξα στον άντρα σου να σε μαζέψει. Είτε δεν θέλει , είτε δεν μπορεί, το πιθανότερο να σε μαζέψει. Αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο.

    Συνεχίζεις να γράφεις αθλιότητες εναντίον μου.

    Πριν πέντε λεπτά η υπόθεση σου βρίσκεται εκεί που αρμόζει για τα περαιτέρω.

    Θα έχει την ίδια κατάληξη αυτή με των άλλων υβριστών μου.

    Και όπως οι άλλοι υβριστές μου ήρθαν παρακαλώντας , το ίδιο θα συμβεί και με εσένα.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    Σου εύχομαι δροσερό και ήσυχο καλοκαίρι.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσα χρόνια όλες οι υποθεσεις των υβριστων σου βρίσκονται εκεί που ειναι και όλα τα σοβαρά θέματα που ασχολείσαι.
      Τόσα χρόνια το ταμείο αυτών που ασχολείσαι είναι ΜΗΔΕΝ.
      . Όλα αυτά είναι συνέπεια ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. Έτσι είναι η πολιτική. Ότι έδωσες θα λάβεις. Και όλοι θα μάθουν την αλήθεια.
      Και η αλήθεια δεν φιμωνετε από απειλές ανθρώπων χώρια ανάστημα.


      Διαγραφή
    2. Όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις πάντα πιάνεις στο στόμα σου άσχετους και τις οικογένειες τους. Γιατί αραγε; δεν επαρκούν τα ψέματα σου ενάντια στις αλήθειες τους; στην πολιτική σου ταυτότητα μόλις προστέθηκε το χειρότερο όλων.

      Διαγραφή
  47. 12:26 μμ
    Αφήστε τους να γράφουν ότι θέλουνε. Εξάλλου είναι τιμή για το Κώστα, να τον βρίζουνε τέτοια άτομα. Το καθεστώς θα ηττηθεί στις εκλογές, θα απολογηθεί και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά. Την ίδια τύχη θα έχουν τα φανερά και τα κρυφά (έτσι νομίζουν) εξαπτέρυγα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ερώτηση προς τους Δημάρχους της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.
    Είναι διαπιστωμένο ότι στο ΧΥΤΑ στο Μεσολόγγι μεταφέρονταν τη νύχτα κρυφά σκουπίδια από τη Πελοπόννησο. Είναι αλήθεια ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

    Ερώτηση προς τους Δημάρχους του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.
    Είναι διαπιστωμένο ότι στο κοντά στο Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας βρέθηκε φορτηγό με σκουπίδια από το Δήμο Πύργου. Είναι αλήθεια ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
    Που τα πήγαινε τα σκουπίδια; Μην μου πείτε έχασε το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καταντήσατε το τόπο μας σκουπιδότοπο και πλυντήριο κάθε λαμογιάς του παρελθόντος και του παρόντος. Σε πολύ λίγο θα γεμίσει πλήρως ο ΧΥΤΑ στη Πάλαιρο. Τότε θα δούμε τι θα γίνει. Θα δούμε που θα πάνε τα σκουπίδια τα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ....... ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. τα σκουπιδια ασχολουνται με τα σκουπιδια και πετανε και ψεματα μεσα μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όλοι γνωρίζουμε ότι με λεωφορείο και πολλά ΙΧ αυτοκίνητα πήγαν, πολλοί κάτοικοι της περιοχής Ζαβέρδας- Πογωνιάς ,στο Μεσολόγγι στη τότε νομαρχία για να διαμαρτυρηθούνε για το ΧΥΤΑ. Τότε που πήγε και η αστυνομία εκεί. Υποτίθεται ότι είχε διοργανωθεί από το Δήμο Παλαίρου- Κεχροπίας.

    Εκείνο που δεν ξέρουνε πολλοί , ούτε αυτοί που ήταν έξω από τη νομαρχία είναι το εξής.
    Ξέρετε τι έλεγε ο περιφερόμενος γραμματέας των Δήμων την ημέρα εκείνη μέσα στους υπηρεσιακούς παράγοντες της νομαρχίας;
    Αφήστε τους να εκτονωθούνε. Όλα θα γίνουν ,όπως τα έχουμε σχεδιάσει.

    Μεσολάβησε το βρώμικο παρασκήνιο του καλοκαιριού του 2019 και πράγματι έγιναν όλα έτσι όπως τα είχανε σχεδιάσει.

    Και κάτι ακόμη. Εργοστάσιο στη Λευκάδα δεν πρόκειται να γίνει.
    Που θα γίνει και τι θα γίνει;
    Αμεσα θα γίνει το δεύτερο κύτταρο στο ΧΥΤΑ στη Ζαβέρδα. Πολύ γρήγορα θα αρχίσει να γίνεται το εργοστάσιο στο ΧΥΤΑ στη Ζαβέρδα. Μακροπρόθεσμα τα κύτταρα θα γίνουν εννέα συνολικά.

    Οι πάντες αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις για το τόπο μας.
    Ακόμα και αυτοί που οικονομάνε από το ΧΥΤΑ. Όλοι κατανοούν ποιους εννοώ.
    Μιλάμε για μεγάλη διαπλοκή και πολύ χρήμα.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Στο Μοναστηράκι απόψε έφερε κάτι καραγκιοζηδες να τραγουδήσουν και αυτοι λένε στοίχησαν 10000 ευρώ μαζί με εκείνο το χοντρόπετσοι ο που φέρνει την μικροφωνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 15,6% στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας είναι η μείωση του πληθυσμού σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δήμαρχε Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε Τσακάλη, Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ Κασόλα πότε θα πάτε στα εγκαίνια του εργοστασίου απορριμμάτων στη Λευκάδα; Τι έγινε στο βρώμικο παρασκήνιο το καλοκαίρι του 2019 ; Ποιοι συμμετείχαν και τι παζάρια δούναι και λαβείν έγιναν; Ενημερώστε τους Δημότες τη Κυριακή 24-07 στη συνεδρίαση του ΔΣ στη Πάλαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο