Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Παναιτωλικός: Εκδικάστηκαν οι εφέσεις για τις ποινές σε Κουτσοσπύρο και Κορνέλιους.


     Μετά από δύο αναβολές στις 22 και στις 29 Ιουνίου, εκδικάστηκαν τελικά σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου οι εφέσεις για τις ποινές που επιβλήθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας στον Παναιτωλικό, στον Χρήστο Κουτσοσπύρο και στον Ντέρεκ Κορνέλιους, για τον παράνομο στοιχηματισμό του δεύτερου στην κίτρινη κάρτα που πήρε ο τρίτος στον αγώνα ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-4 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. ......
 
Διαβάστε περισσότερα »

Στην υπεράσπιση της ΠΑΕ Παναιτωλικός υπάρχει αισιοδοξία μετά τα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα κατά την ακροαματική διαδικασία από την Επιτροπή Εφέσεων, ενώ μείωση των ποινών που του επιβλήθηκαν επιχειρεί και η πλευρά του πρώην γενικού αρχηγού της ομάδας του Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Παναιτωλικού επιβλήθηκε το πρόστιμο «μαμούθ» των 300.000 ευρώ καθώς η ομάδα θεωρήθηκε ότι φέρει ευθύνη για τις αξιόποινες πράξεις του πρώην αξιωματούχου της, ενώ 20.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό και στον Ντέρεκ Κορνέλιους ο οποίος θεωρήθηκε ότι αν και δεν πήρε την κάρτα σε συνεννόηση με τον Κουτσοσπύρο και δεν υπήρχε καμία χειραγώγηση, παρόλα αυτά την έλαβε εσκεμμένα για να λείψει στα επόμενα παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα.

Αισιοδοξία εκφράζεται λοιπόν και για την περίπτωση του Καναδού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έλαβε την κάρτα σε κανονική ροή παιχνιδιού και μάλιστα σε φάση που η αντίπαλη ομάδα κέρδισε πέναλτι, ενώ θα υπήρχε κίνδυνος ακόμη και για αποβολή του ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται ότι από την υπεράσπιση του Χρήστου Κουτσοσπύρου γίνεται προσπάθεια για μείωση και τις δικής του ποινής η οποία είναι ενδεχομένως η εξοντωτικότερη όλων, αφού εκτός από το χρηματικό πρόστιμο των 40.000 ευρώ, σε πρώτο βαθμό του επιβλήθηκε και η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, αλλά και η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
ADVERTISEMENT

Οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων, σε αντίθεση με αυτές της Επιτροπής Δεοντολογίας δεν αναμένονται να εκδοθούν με την ίδια αμεσότητα. Ενδεχομένως να μην έχουν γίνει γνωστές ούτε την επόμενη εβδομάδα.

agriniara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο