Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Έσβησε άμεσα φωτιά στα «Βαρκά» στον Αστακό. (Δείτε φωτογραφίες)



      Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν εκείνη την στιγμή, ξέσπασε σήμερα μετά το μεσημέρι στα «Βαρκά» στον Αστακό. Έσβησε με άμεση παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου η οποία ενημερώθηκε πολύ γρήγορα από πολίτη. .....
Διαβάστε περισσότερα »

Η Πυροσβεστική Μεσολογγίου που προσήλθε, διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα αίτια της φωτιάς.

Ο δήμος Ξηρομέρου Εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, και τους παρακαλεί να ενημερώνουν άμεσα την πυροσβεστική υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου, όταν αντιλαμβάνονται ότι σε κάποιο σημείο έχει πιάσει φωτιά.

Το δελτίο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου:

 

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν εκείνη την στιγμή, ξέσπασε σήμερα μετά το μεσημέρι στα «Βαρκά» στον Αστακό. Έσβησε με άμεση παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου η οποία ενημερώθηκε πολύ γρήγορα από πολίτη (τον ευχαριστούμε).

Η Πυροσβεστική Μεσολογγίου που προσήλθε, διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα αίτια της φωτιάς.

Εφιστούμε προσοχή σε όλους τους πολίτες. Τους παρακαλούμε να ενημερώνουν άμεσα την πυροσβεστική υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου, όταν αντιλαμβάνονται ότι σε κάποιο σημείο έχει πιάσει φωτιά.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 








 

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα την φωτιά την είδε ο ρήγαλος και αυτός έτρεξε προτος ένα μεγάλο μπράβο που είναι στον δήμο και στην πόλιτικη προστασία του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτια σε τετοιο μερος και τετοιο σημειο ;;;; σαν πολυ περιεργο ειναι !!!!!ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ---Στα βαρκα;;;;;
    XΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο