Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Δ.Τ. Για προβλήματα των νοσοκομείων του νομού


Το Ε.Κ.Α. ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ συμμετείχε σε κοινή συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δυο νοσοκομεία του νομού ( Αγρινίου – Μεσολογγίου) .....

Μετά από εκτενή αναφορά που έγινε από τους συναδέλφου Μάκη Αραβανή, Πρόεδρο της ΕΙΝΑΑ και Καραγκούνη Κωνσταντίνο , Πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου, αναδείχθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης αφού λόγω έλλειψης ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού , το υπάρχον προσωπικό αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των νοσοκομείων.

Το Ε.Κ.Α. διαχρονικά και έμπρακτα είναι στο πλευρό των συναδέλφων ιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων, συνδιοργανώνοντας κινητοποιήσεις, παίρνοντας διάφορες πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των προβλημάτων στο χώρο της υγείας.

Το ζήτημα της υγείας και της λειτουργίας των νοσοκομείων, συνολικά της ΠΦΥ είναι ζήτημα της καθημερινής οργάνωσης – διεκδίκησης και πάλης όλων των σωματείων των εργαζομένων. Με πρωτοβουλία της ΕΙΝΑΑ και του Ε.Κ.Α. το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στις εξής αγωνιστικές ενέργειες.

ΠΕΜΠΤΗ 14/07/22 ώρα 12 :00 συγκέντρωση στα δύο νοσοκομεία .

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/07/22 ώρα 8:00μ.μ. ευρεία σύσκεψη σωματείων, συλλόγων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, αγροτών , νεολαίας για το συντονισμό και την οργάνωση του παναιτωλοακαρνανικού συλλαλητηρίου .

ΠΕΜΠΤΗ 21/07/22 ώρα 8:30 μ.μ. συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Η λύση στα προβλήματα που βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα μπορεί να δοθεί μόνο με οργάνωση και αγώνα.

Καλούμε όλα τα σωματεία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γυναικών , νεολαίας , αγροτών , ΕΒΕ , να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής και οργάνωσης από κοινού.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο