Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Μεγάλες ευθύνες του Δημάρχου κ Αποστολάκη, των Αρμόδιων Αντιδημάρχων, των στελεχών της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου. Αποδείξτε κ Κασόλα ότι είστε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

 

  
Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

  ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής. 

<<Αδυσώπητα ερωτήματα:  Που είναι η αποθήκη καυσίμων στη ΔΕ Παλαίρου;  Που είναι αποθήκη καυσίμων στο Δήμο; Ποιος είναι ο αρμόδιος αυτής της αποθήκης;  Γιατί τις τσάπες και τα φορτηγά του Δήμου  στα ΧΕΠ  τα  χαρακτηρίζουνε  μεταφορικά μέσα; >>........

Διαβάστε περισσότερα »

Επικεφαλής  της μείζονος  Αντιπολίτευσης  υπάρχει στο Δήμο; 


Μεγάλες οι ευθύνες των στελεχών της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου.



Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 


Μαθηματικός

(Προδημοσίευση από το δεύτερο τόμο του έργου μου, το οποίο σύντομα κυκλοφορεί.   Περιέχει αλήθειες με αδιάσειστα στοιχεία, οι οποίες θα κάνουν πολλούς να ανησυχούν σε πολλά επίπεδα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ>>.

                                                                                                                             10-07-2022

                                                                    Αγαπητοί  Αναγνώστες                                     

Θα ενημερωθείτε σήμερα για θέματα , τα οποία θα προκαλέσουν  πολιτικό πάταγο στο Δήμο μας.  Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Στούπας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Βίτσας  και ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης οφείλουν να απαντήσουν.

Καλώ τους Επικεφαλείς των Δημοτικών  Παρατάξεων  κ Κασόλα Αθανάσιο, κ Μασούρα Δημήτριο, κ Μωραΐτη Επαμεινώνδα   και ασφαλώς τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης  να πάρουν θέση ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1

Στο γραφείο του- πριν λίγο καιρό- ρώτησα τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου κ Αδάμη Αθανάσιο.   Ο Δήμος μας είχε αποθήκη καυσίμων το 2019; 

Μου απάντησε  << Κατηγορηματικά ,ο Δήμος μας ουδέποτε είχε και δεν έχει αποθήκη καυσίμων>>.  Από την απάντηση συνάγεται ευθέως το συμπέρασμα. Η μη ύπαρξη καυσίμων  σημαίνει  και μη ύπαρξη αρμόδιου για την αποθήκη καυσίμων.

Έξαλλου ο ορκωτής λογιστής , ο οποίος επιλέγεται από το Δήμο και πληρώνεται από το Δήμο,  σε δύο τουλάχιστο συνεδριάσεις του ΔΣ  με θέμα , Απολογισμός Οικονομικού έτους, είπε << Στο Δήμο δεν υπάρχει αποθήκη υλικών και πρόσθεσε ούτε καν ηλεκτρονική αποθήκη υπάρχει >> 

 Οι πάντες αντιλαμβανόμαστε ότι ούτε καν επίσημη ηλεκτρονική συγκεντρωτική  καταγραφή υπάρχει στην οποία να φαίνονται τα υλικά που αγοράζονται και τα υλικά που ξοδεύονται. Κατά τη γνώμη μου αυτό ονομάζεται πλήρης αδιαφάνεια με ότι αυτό συνεπάγεται.

Διαθέτω  επίσημα έγγραφα του Δήμου. Στα έγγραφα αυτά , ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης βεβαιώνει το γνήσιο των υπογραφών ,  τρεις οδηγοί του Δήμου το 2019 , προ των Δημοτικών εκλογών,  ( οι οποίοι  ήταν μέλη της επιτροπής παραλαβής  καυσίμων) βεβαιώνουν ότι  παρέλαβαν από προμηθευτή καυσίμων της ΔΕ Παλαίρου  καύσιμα , τα οποία παρέδωσαν στον αρμόδιο της αποθήκης καυσίμων του Δήμου προς εισαγωγή  τους στην αποθήκη..

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω , οι παρακάτω ερωτήσεις  χρήζουν  ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ σαφών και δικαιολογημένων.

  Οφείλουν ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και ο τότε Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Στούπας να απαντήσουν.

1)Ο Δήμος μας έχει αποθήκες ή αποθήκη καυσίμων  και ποιος ή ποιοι είναι οι αρμόδιοι ή ο αρμόδιος ;

2)Ειδικότερα στη ΔΕ Παλαίρου  έχει αποθήκες ή αποθήκη καυσίμων  και ποιος ή ποιοι είναι οι αρμόδιοι ή ο αρμόδιος ;  Παραλάβατε τέτοια αποθήκη το 2014; Δημιουργήθηκε τέτοια αποθήκη επί των ημερών σας; 

Επίσης ερωτάται ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών τη περίοδο 2011 –  τέλη Αυγούστου το 2014 κ Φερεντίνος  Ευθύμιος  παρέδωσε τέτοια αποθήκη καυσίμων; Υπήρχε τέτοια αποθήκη καυσίμων;

2) Ερωτάται ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών από 01-09-2019 μέχρι σήμερα κ Βίτσας Δημήτριος  παρέλαβε  τέτοια αποθήκη καυσίμων;  Αν ναι, που υπάρχει αυτή  στη ΔΕ Παλαίρου;  Γιατί ΔΕΝ απάντησε ο Αντιδήμαρχος κ Βίτσας ΟΥΔΕΠΟΤΕ μέχρι τώρα σε σχετική μου αίτηση; Γνωρίζει τι ορίζει ο Κώδικας Διοικητικής  Διαδικασίας;

Δεσμεύομαι δημοσίως.

 Αναπληρωτή Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε Οικονομικών  κ Βίτσα,

Αν μέχρι τη Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022   ΔΕΝ πάρω σαφή και δικαιολογημένη απάντηση στην αίτηση  μου  σχετικά με το θέμα, η εφαρμογή από τη πλευρά μου τα οριζόμενα από το Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας   ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.   Σας καλώ να αναλάβετε τις ευθύνες σας. 

3) Το 2019  που έχει σχέση με τη παραπάνω προμήθεια καυσίμων, προμηθευτής  ήταν η εταιρεία καυσίμων  μέλος της οποίας ήταν  ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης.  Ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης ορίστηκε την 01-09-2019 από τον Δήμαρχο κ Αποστολάκη . Ανάμεσα στις αρμοδιότητες του είναι και αυτές που έχουν να κάνουνε με τις αποθήκες του Δήμου και τη κίνηση των οχημάτων του Δήμου.

 Ερωτάται ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης  από 01-09-2014 μέχρι σήμερα παρέλαβε  τέτοια αποθήκη καυσίμων την 01-09-2014;  Αν ναι, που υπάρχει αυτή  στη ΔΕ Παλαίρου;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2

Διαχρονική τακτική. Βαφτίζουν το κρέας ψάρι. Τυχαία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

 Ένα θέμα κομβικής σημασίας για το Δήμο μας είναι αυτό το οποίο έχει να κάνει με τη κίνηση των οχημάτων του Δήμου μας. Τα οχήματα του Δήμου μας είναι κρατικά οχήματα και περιουσία των Δημοτών. 

Για να κινηθεί ένα όχημα του Δήμου ( και γενικότερα ένα κρατικό όχημα) πέραν , της αυτονόητης κατάστασης του ,σε ότι αφορά την ασφάλεια των επιβαινόντων σε αυτό, της άριστης συντήρησης του, της νόμιμης ύπαρξης σχετικών προϋποθέσεων δίπλωμα, άδεια, ασφάλεια κλπ ,την ύπαρξη επάρκειας καυσίμων κλπ απαιτείται και η λεγόμενη εντολή πορείας.

Χωρίς την εντολή πορείας απαγορεύεται να τεθεί σε κίνηση οποιοδήποτε κρατικό όχημα. Η εντολή περιλαμβάνει ορίζει ημερομηνία, είδος οχήματος, ώρα έναρξης της κίνησης, τόπος προορισμού, σκοπός κίνησης του οχήματος, επιβαίνοντες στο όχημα ,ώρα επιστροφής με το τελικό παρκάρισμα σε συγκεκριμένο χώρο.

Σύμφωνα με το νόμο σε κάθε Δήμο ορίζεται με απόφαση του Δημάρχου ένας Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου και γενικότερα σε ότι αφορά τα οχήματα του Δήμου μας. Στο Δήμο μας τη τρέχουσα Δημοτική περίοδο , από 01-09-2019 μέχρι σήμερα την αρμοδιότητα αυτή έχει ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης Κων/νος.

Αυτό ορίζει η με αριθμό 76/2019 απόφαση του Δημάρχου, η οποία αναρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ : 9 Ο 83Ω6Ζ –ΕΥΚ με αριθ πρωτ 10063 ημερ 02-09-2019 και θέμα

 Ορισμός Αντιδημάρχων και εκχώρηση αρμοδιοτήτων.

 Συγκεκριμένα

3. Τον κ Κωνσταντίνο Τσακάλη του Νικολάου με τις παρακάτω καθ΄ ύλην αρμοδιότητες για όλες τις Δημοτικές Ενότητες:

Η ευθύνη παρακολούθησης ,συντήρησης, καλής λειτουργίας και συμπλήρωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου. κλπ

Είναι εύκολο να αντιληφθούν οι πάντες τη διαφορά μεταξύ ενός μεταφορικού μέσου και ενός μηχανήματος έργου και ενός φορτηγού . Διαχρονική τακτική από 01-09-2014 μέχρι  σήμερα.

 Σε παρά πολλές περιπτώσεις  μηχανήματα έργου , τα φορτηγά  αυτοκίνητα στα ΧΕΠ τα γράφουνε μεταφορικά μέσα.  Με απλά λόγια  βαφτίζουνε το κρέας ψάρι. Τυχαία . ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Γνωρίζω το τεράστιο ποσό  το οποίο αντιστοιχεί στις  ανωτέρω δαπάνες.  Θα βγει στον αέρα τη κατάλληλη στιγμή. 

Βεβαίως τέτοιες πολιτικές δεν έχουν σχέση με τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση και το σεβασμό του Δημοσίου Χρήματος.

Οι πολιτικές ευθύνες του Δημάρχου κ Αποστολάκη , των Αντιδημάρχων  με αρμοδιότητα τα οικονομικά κ  Βίτσα και κ Στούπα και του Αρμόδιου Αντιδημάρχου κ Τσακάλη είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ.

Για άλλου είδους ευθύνες η συντεταγμένη πολιτεία έχει το λόγο.

 

Καλώ τα στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας  από αύριο να σταματήσουνε να υπογράφουν  τέτοιου είδους  Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής. 

Αυτές είναι μεγάλες αλήθειες που δεν  μπορεί να αμφισβητήσει  κανένας.

Εδώ είναι το βήμα. 

Έχει ο οποιοιδήποτε  πολιτικό θάρρος και ανάστημα να  τις αμφισβητήσει;

Θα ήμουνα ιδιαίτερα ευτυχής.

Θα πάρει αποστομωτική απάντηση.

Ας  κάνουν μερικοί την αυτοκριτική τους ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ  και να σταματήσουνε  να λένε ότι τους συκοφαντώ. 

                            

                                      Αγαπητοί Συνδημότες

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

                                         Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

 

 

54 σχόλια:

  1. Στο γραφείο του- πριν λίγο καιρό- ρώτησα τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου κ Αδάμη Αθανάσιο. Ο Δήμος μας είχε αποθήκη καυσίμων το 2019;

    Μου απάντησε << Κατηγορηματικά ,ο Δήμος μας ουδέποτε είχε και δεν έχει αποθήκη καυσίμων>>. Από την απάντηση συνάγεται ευθέως το συμπέρασμα. Η μη ύπαρξη καυσίμων σημαίνει και μη ύπαρξη αρμόδιου για την αποθήκη καυσίμων.

    Έξαλλου ο ορκωτής λογιστής , ο οποίος επιλέγεται από το Δήμο και πληρώνεται από το Δήμο, σε δύο τουλάχιστο συνεδριάσεις του ΔΣ με θέμα , Απολογισμός Οικονομικού έτους, είπε << Στο Δήμο δεν υπάρχει αποθήκη υλικών και πρόσθεσε ούτε καν ηλεκτρονική αποθήκη υπάρχει >>

    Καλά ξεμπερδέματα.
    Δροσερό και ήσυχο καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καθεστώς του Αρχιερέα έχει πολλούς βραχίονες και στηρίγματα. Πρωτεύοντα ρόλο παίζει το πρατήριο της διαπλοκής και της διαφθοράς. Κώστα βγάλατε όλα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τριαντακωνσταντή θα κάνεις μήνυση στο Τάσκη Βίτσα για παράβαση καθήκοντος; Δεν το πιστεύω. Δεν θα το κάνεις. Γνωρίζω το λόγο. Λέγεται Κώστας Βίτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπαίνουν στο κάδρο και τα στελέχη της Οικονομικής Υπηρεσίας. Σωστά. Χωρίς τις υπογραφές τους δεν μπορούσε να πληρωθεί ούτε ένα ΧΕΠ. Έχουνε πολύ μεγάλες ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποθήκη καυσίμων στο Δήμο στη ΔΕ Παλαίρου; Το φτάσανε μέχρι εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κασόλα έχεις δύο επιλογές. Η μία παίρνεις τα στοιχεία του αρθρογράφου και τα πας στον εισαγγελέα και στο ελεγκτικό συνέδριο. Η άλλη πας σπίτι σου. 'Αλλη επιλογή μεταφράζεται ως συγκάλυψη , σε κρατάνε από κάπου η και τα δύο.
    Ο αρθρογράφος ( έξυπνα και μεθοδευμένα) σου πατάει το μπαλάκι. Πάντως αν και με τον αρθρογράφο μας χωρίζει πολιτική άβυσσος , πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια για το θάρρος του. Βέβαια αν δεν έχει στοιχεία , για αυτά που καταγγέλλει δημοσίως , τον περιμένουν περιπέτειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Yπενθυμίζω ότι η αλαζονεία, η έπαρση , η πλεονεξία για εξουσία, δόξα και χρήμα είναι αποδοτικές προσωρινά, σε βάθος χρόνου όμως αποδεικνύονται καταστροφικές σε πολλά επίπεδα. Ο Δήμος δεν είναι ατομική επιχείρηση. Το δημόσιο χρήμα διαχειρίζεται με κανόνες.

    Σου συνιστώ ,παιδάκι, να βρεις και να μελετήσεις ένα άρθρο της παλιάς Ελευθεροτυπίας με τίτλο << Κάλαμο αφιππεύσατε>> που σημαίνει τα παραπάνω.
    Προβληματίσου και άλλαξε πορεία πολιτικής δράσης.

    Μην πολιτεύεσαι σαν τους κομματάρχες της ΕΡΕ.

    Πολλοί από αυτούς που σου χτυπάνε τις πλάτες , στο μέλλον θα σε χαρακτηρίζουν όπως το πατέρα σου εκείνο το περιβόητο προεκλογικό καλοκαίρι που έχασε τις εκλογές ο Κ.Β.

    Σύνελθε παιδάκι μου.
    Όταν θα βρεθείς στην αντιπολίτευση ( πολύ σύντομα) πολλοί από αυτούς που τώρα ευεργετείς με τα χρήματα των συνεπών φορολογουμένων θα έρθω να σου πω ποιος τα έγραψε αυτά.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έχουν πει δημόσια . Κάνουμε εξυπηρετήσεις Δημοτών.
    Έτσι εξηγείται γιατί τις τσάπες και τα φορτηγά τα βαφτίζουνε μεταφορικά μέσα.
    Ομολογούν δημόσια ότι με χρήματα των Δημοτών , χωρίς καμία απόφαση, κάνουν εξαγορά συνειδήσεων.
    Η αντιπολίτευση τι κάνει; Κάθετε και αγναντεύει.
    Μήπως τους κρατάει το Καπιτώλιο της παραλίας στη Βόνιτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θράσεψαν τελείως. Ξέφυγαν στο κενό. Δεν χορταίνουνε με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απόλυτη και τεκμηριωμένη αποκάλυψη της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής Αποστολάκη. Διαχείριση που χρειάζεται έλεγχο σε πολλούς τομείς. Κασόλα τι έχεις να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην τολμήσετε να ξανάρθετε μέσω τρίτων παρακαλώντας να αποσύρω καταγγελίες.
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
    Ραντεβού στα γουναράδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:53 πμ
    Αφού με ρωτάτε σας απαντώ ευθέως.
    Αν δεν πάρω απάντηση στην αίτηση μου μέχρι 15/07/2022 για την αποθήκη καυσίμων
    θα εφαρμόσω ότι μου δίνει το δικαίωμα ο Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας.
    Ο Αντιδήμαρχος κ Βίτσας Δημήτριος το γνωρίζει αυτό.
    Του είπα, λυπάμαι θα τα πούμε σε άλλες αίθουσες.
    Τόσο απλά, τόσο ειλικρινά και τόσο σαφή.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιάνονται συνεχώς με τη γίδα στη πλάτη. Πότε τους φταίει η γίδα, πότε τους φταίει ο Κώστας, πότε τους φταίει οι άλλοι που τους ζηλεύουνε. Μόνο αυτοί που κάνουνε αυτές τις ανομίες δεν φταίνε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς της σαπίλας εδώ με αυτό το άρθρο είναι μετωπική. Πως θα αντιδράσει το καθεστώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου έλεγε ο Μασούρας. Το 2019 εμείς πολεμάγαμε με λαστιχέρες και αυτοί πολεμούσαν με άρματα μάχης. Θα προσθέτω εγώ, εσείς Μασούρα ψαρεύατε με πετονιές και αυτοί ψάρευαν με τράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σου λέει ο Ρούλης. Αφού γίνονται όλα αυτά, δεν γράφω και εγώ 7.000 ευρώ για ζελεδάκια, καραμέλες, χυμούς, πίτσες, πετσέτες. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
    Αλήθεια δεν θα βγάλει κανένα δελτίο τύπου να υποστηρίξει τα κατορθώματα του;
    Γιατί χάθηκες Ρούλη; Τι σε βασανίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το Δικαστήριο Κώστα δεν μας είπες τι έγινε; Το χασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από σήμερα το καθεστώς σείεται συθέμελα.
    Εχει ο Δήμος αποθήκη καυσίμων;
    Που την έχετε κρυμμένη Δημοτικοί Άρχοντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν η αντιπολίτευση θελήσει και δεν τους κρατάνε στο Καπιτώλιο της παραλίας στη Βόνιτσα από αύριο οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
    Το δίλημμα είναι:
    Συγκαλύπτει η αντιπολίτευση αυτές τις ανομίες ή τις αποκαλύπτει και τις καταγγέλλει στους αρμόδιους.
    Τα υπόλοιπα είναι σύμφωνα με το γνωστό παρατσούκλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Θεριστή και τον Αλωνάρη μου είπε ο Κώστας εδώ και καιρό δες τι θα βγει στον αέρα. Μου τα έδειξε τα έγγραφα που λέει στο άρθρο του.
    Κύριοι της Δημοτικής Αρχής εδώ δεν θα τη βγάλετε καθαρή πολιτικά, διοικητικά και νομικά.
    Τις επόμενες τρείς Κυριακές του Αλωνάρη , αν βγάλει ο Κώστας τα στοιχεία που έχει στον αέρα και τα ξέρω, τότε πολύ δύσκολα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.
    Ο Κασόλας τι θα κάνει; Θα το παίζει Κινέζος;
    Μασούρα και Μωραΐτη σας τους έδωσε στο πιάτο με στοιχεία; Τι άλλο θέλετε. Ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομίζω όσοι φωνάζετε και διαμαρτυρεστε σας ενοχλεί που δεν έχετε την κουτάλα στο χέρι. Δεν έχετε μερτικο. Και σας ενοχλεί που το γεύονται άλλοι και όχι εσείς. Συμφωνώ μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Που είναι η αποθήκη καυσίμων του Δήμου ; Που είναι η αποθήκη καυσίμων στη ΔΕ Παλαίρου; Αρμόδιε Αντιδήμαρχε Τσακάλη απάντησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρόεδρε της Παλαίρου , Πρόεδρε της Πογωνιάς, Πρόεδρε της Πλαγιάς, Πρόεδρε της Περατιας , Πρόεδρε του Βάτου υπάρχει στο χωριό σας αποθήκη καυσίμων του Δήμου; Αν ναι που είναι ακριβώς; Πότε κατασκευάστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το πρατήριο της διαπλοκής γιατί σωπαίνει; Ομολογία ενοχής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κώστα τα ονόματα των τριών οδηγών του Δήμου που παρέδωσαν τα καύσιμα, στον υπεύθυνο της αποθήκης καυσίμων της ΔΕ Παλαίρου , τα γνωρίζεις; Θα τα βγάλεις στον αέρα; Πάντως σε συγχαίρω. Μου είπες περίμενε τον Αλωνάρη. Τι άλλο να περιμένω; Μετά από αυτό το άρθρο όλοι καταλάβαμε πως παίζετε το σκηνικό στο Δήμο μας. Πολύ το χρήμα που διακινείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αποστολακη που είναι η αποθήκη με τα καύσιμα να γεμίσουμε γιατί δεν υπάρχει φράγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στη παρουσίαση του βιβλίου του είπε ο Κώστας.
    Θυμηθείτε το.
    Θα χορέψουνε τη Καραγκούνα και το Σελίμπεη στα χοντρά.
    Τώρα αρχίζει το σκληρό πολιτικό ροκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κασόλα, Μασούρα, Μωραΐτη πάρτε θέση για τα ζητήματα αυτά. Διαφορετικά το καθεστώς της διαπλοκής και της σαπίλας σας κρατάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. για πες μας κωστα τι ραβασακι σου ηρθε απο εναν εισαγγελεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 3:40 μμ Γιατί ανώνυμα; Τι ζόρι τραβάτε; Ποιόν φοβάστε;
    Τα ονόματα των οδηγών τα γνωρίζω.
    Τους προτείνω ( όχι συμβουλεύω) να πούνε τη κατάλληλη στιγμή την αλήθεια. Σε ποια αποθήκη καυσίμων της ΔΕ Παλαίρου και σε ποιο υπεύθυνο της αποθήκης παρέδωσαν τα καύσιμα από προμηθευτή της ΔΕ Παλαίρου;
    Την αλήθεια να πούνε τίποτε παραπάνω και τίποτε παρακάτω.
    Ελπίζω να το κάνουν για το δικό τους συμφέρον.
    Κύριοι να πείτε την αλήθεια. Που είναι η αποθήκη των καυσίμων;
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 7:13 μμ
    Γιατί ανώνυμα; Τι ζόρι τραβάτε; Ποιόν φοβάστε;
    Εγώ δεν φοβάμαι κανένα παρά το Θεό.
    Σέβομαι τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης.
    7:13 μμ
    Σε εμένα έμμεσες απειλές δεν περνάνε.
    Να απειλήσετε τα ανθρωπάκια.
    Είμαι ελεύθερος ενεργός πολίτης και όχι φοβισμένος υπήκοος.
    7:13μμ
    Θα πείτε στους Δημότες, που είναι η αποθήκη καυσίμων της ΔΕ Παλαίρου;
    Θα πείτε στους Δημότες , ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτή την αποθήκη των καυσίμων;

    Αν δεν ξέρετε ρωτήστε το Δήμαρχο κ Αποστολάκη , τον Αντιδήμαρχο κ Βίτσα, τον Αντιδήμαρχο κ Τσακάλη. Αυτοί ξέρουνε.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είναι απλό. Τα φορτηγά και τις τσάπες τα γράφουνε μεταφορικά μέσα αντί για μηχανήματα έργου, γιατί έτσι δεν χρειάζονται μελέτες, επιτροπές παραλαβής, καλής εκτέλεσης. Κουτοπόνηρο μεν κόλπο , παράτολμο δε. Ποιος θα καθίσει να ασχοληθεί σκέφτηκαν. Και καθώς είναι λιγούρηδες και αχόρταγοι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Ένα απέραντο όργιο ρουσφετιών, εξαγορά συνειδήσεων, γλέντι με το δημόσιο χρήμα. Καταστάσεις ανεξέλεγκτες. Ούτε καν τα προσχήματα κρατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το τερμάτισαν. Ντροπή. Μέχρι και το βυτιοφόρο που αδειάζει βόθρους το ονομάζουνε μεταφορικό μέσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Που είναι η αποθήκη καυσίμων στη ΔΕ Παλαίρου; Είναι εκεί που αράζουν τα μηχανήματα έργου του Δήμου. Που αράζουν; Στο πρατήριο της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καμαριμ λεβέντημ γιωργο. Την αποθήκη να μαρτυρήσεις που είναι να βάλουμε καύσιμα γιατί βλέπω μέχρι τις εκλογές θα εχουμε ξεμείνει από καύσιμα και ούτε για ψήφο δεν θα ερθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατί δάσκαλε κάθεσαι κάθε μέρα και νυχτα και ασχολείσαι με τον δήμαρχο της διαπλοκής δεν τον λυπάσαι αυτόν και το υπόλοιπο σινάφι δωστους ακόμα μια ευκαιρία να προλάβουν να φυτέψουν κάνα χωράφι λεμονιές με ελιές να τα δικτιωσουν να ποτιζονται αυτόματα να βάλουν κανα καύσιμο στην άκρη για μετά εποχή αποστολάκη. Ασε λίγο ακόμα τα ερπετά αυτά να βολευτούν λίγο ακόμα. Γιατί ο Σοζως έρχεται μαινόμενος σαν ταυρος να τα κατασπαράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ''ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει. Είναι προκλητικότατοι. Εξουσία, δόξα, χρήμα. Πολλές φορές πήγαινε η λαίνα στη βρύση. Μία όμως γινόταν κομμάτια. Ο παραλληλισμός δεν είναι τυχαίος. Παίζετε χοντρό παιχνίδι με τα καύσιμα και τα αυτοκίνητα από τον Αρχιερέα και από το πρατήριο της διαπλοκής . Που είναι η αποθήκη; Ποιος είναι ο υπεύθυνος που παρέλαβε τα καύσιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αποθήκη καυσίμων στη Δε Παλαίρου δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παιδιά η γίδα δεν ανεβαίνει μόνη της στη πλάτη σας. Σκύβετε και εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αφήστε το Σώζο να παει με το καριολη στις εκλογές ούτε κασολας ούτε κανένας άλλος Ο Σώζος και ξέρει και μπορεί να τον στύψει σαν. Λεμονόκουπα θα. Τον τελειωσει σας λέω ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλάκη στο ξαναπα. Ποιος σε έκανε αντιδήμαρχο? Ποιος σε έβγαλε περιφέρεια? Ο Αποστολάκης. Χωρίς αυτόν δεν πας πουθενά. Γύρνα πίσω και άστα αυτά που κάνεις. Θα δώσεις το δήμο στους δεξιους.

      Διαγραφή
  42. Αρχισε η χρηματοδότηση του γαμπρού του ισότιμου. Εχει λαμβάνειν περίπου 400.000 ευρώ για έργα. Συνολικά θα λάβει με τα σημερινά δεδομένα περίπου 650.000 ευρώ. Εκλογές έρχονται. Χρειάζεται να υπάρχουν εφόδια. Ποιος έχει απορίες; Καλείται ο επί των Οικονομικών Αντιδήμαρχος Βίτσας να τα διαψεύσει αυτά.
    Σε ότι αφορά τον ισότιμο τα καλά έρχονται. Αυτά δεν είναι τίποτε μπροστά στις θύελλες που θα ξεσπάσουν οσονούπω ( σε λίγο καιρό σε όσους δεν καταλαβαίνουν).
    Ισότιμε ,πρώην Αντιδήμαρχε Οικονομικών, παρέδωσες αποθήκη καυσίμων στον Βίτσα που σε διαδέχτηκε; Ποιός ήταν ο υπεύθυνος της αποθήκης; Γιατί δεν βγαίνεις να πεις το 2019 που ήσουν Αντιδήμαρχος Οικονομικών η αποθήκη καυσίμων στη ΔΕ Παλαίρου βρίσκεται σε αυτό το σημείο με αυτόν τον υπεύθυνο; Τα πάντα θα τελείωναν.
    Επειδή είσαι και τώρα Αντιδήμαχος γιατί δεν υποστηρίζεις τον βαλλόμενο Δήμαρχο που σε όρισε; Και γιατί δε βγαίνει ο το 2019 προμηθευτής καυσίμων και τωρινός Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τις αποθήκες και τη κίνηση των αυτοκινήτων να υποστηρίξει τον βαλλόμενο δήμαρχο;
    Γιατί δεν βγαίνετε να υποστηρίξετε το βαλλόμενο Δήμαρχο και να πείτε( όπως το συνηθίζετε στο παρασκήνιο αλλά και επισήμως σε δημόσια έγγραφα) ότι ο Τριαντακωνσταντής μας συκοφαντεί;
    Μήπως δεν υπάρχει ,ούτε υπήρξε αποθήκη καυσίμων, όπως υποστηρίζει ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας;
    Σε κάθε περίπτωση άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου.
    Η κόπρος του Αυγεία θα καθαριστεί.
    Να καλοδεχτείτε τα μποφώρ και τις χιονοθύελλες που έρχονται.

    Καληνύχτα, όνειρα γλυκά και καλά ξεμπερδέματα;

    Τάκη Βίτσα γιατί φορτώνεσαι αμαρτίες άλλων; Μήπως είσαι στρυμωγμένος; Φέρσου λογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αυτοί που πήγαν τον Δήμο Μεδεώνος πίσω τι έχουν να πουν για όλα αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το μέγεθος της πολιτικής διαφθοράς είναι μεγάλη τι να πει ο ισότιμος τώρα ας αναλογιστεί λίγο το ποσα κακά έχει κάνει στον πρώην δήμο μεδεωνος αν είχε λίγο μα τόσο δα τσίπα πάνω του δεν θα έβγαινε καν σε πλατεία. Το συγκεκριμένο δημαρχείο είναι διεφθαρμένο από τέτοιους ανθρώπους . Τους καθαρούς ανθρώπους αυτός τους ξαποστειλε για να κάνει την δουλειά του.. Σιμά κοντά είναι τα Γιάννενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΆΡΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. μονο ενας μπορει. μονο ενας εχει την εμπειρια. μονο αυτος θα μας κανει ανθρωπους. γιατι η πολιτικη κωστα ειναι σοβαρη υποθεση και προσφορα οπως αναφερεις κι εσυ. ολοι το ξερουν. αποστολακης ρε γατακι. οτι και να λες, οτι και να κανεις κατα βαθος το ξερεις οτι οποιος αλλος και να βγει θα πειραματιζεται για 4 χρονια με το δημο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αφού υπάρχει ακόμη λαός που ψηφίζει Στούπα τότε κρίμα πολύ κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κώστα πανέξυπνε γλέντα τους.
    Το ξέρεις ότι απαγορεύεται να έχει ο Δήμος αποθήκη καυσίμων.
    Τι να πούνε;
    Αν πούνε ότι δεν υπάρχει αποθήκη τότε είναι παράνομα τα έγγραφα τους και αυτοί που τα υπέγραψαν.
    Αν πούνε ότι υπάρχει αποθήκη τότε είναι παράνομοι από χέρι.
    Επιβάλλεται τα μέλη της επιτροπής παραλαβής να πούνε την αλήθεια.
    Επιβάλλεται ο φερόμενος ως υπεύθυνος της αποθήκης να πει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το νέο μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ο Μυλωνίδης Ευθύμιος ρώτησε να μάθει αν ο Δήμος στη ΔΕ Παλαίρου ή γενικότερα έχει αποθήκη ή αποθήκες καυσίμων ; Ακόμα δεν έχει μάθει ότι το παρών σημαίνει ναι στη θέση της Δημοτικής Αρχής; Θα μιλήσει δημοσίως για αυτά τα θέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βυτίο. Καυσίμων. Βράδυ. Λουτρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ισότιμε επί των ημερών σου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών γινόταν αυτά με τα καύσιμα. Τι έκανες; Τα κάλυπτες. Τώρα γιατί δεν μιλάς;
    Έχεις και το θράσος ενώπιον Θεού και ανθρώπων να λες ότι ο Τριαντακωνσταντής έρχεται από το Μεσολόγγι για να μας συκοφαντεί.
    Που είναι η αποθήκη καυσίμων;
    Ποιος είναι ο υπεύθυνος της αποθήκης που παρέλαβε τα καύσιμα;
    Λάκια βρώμισε το γρέκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αποθήκη καυσίμων στο Δήμο απαγορεύεται να υπάρχει.
    Εχει υποχρέωση η Αντιπολίτευση να στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα.
    Διαφορετικά συγκαλύπτει το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ποιο είναι το πρόβλημα και δεν ανεβαίνουν όλα τα σχόλια, δεν νομίζω ότι είναι προσβλητική καμία ανάρτηση και δεν καταλαβαίνω το λόγο,αν όμως θέλετε να προστατεύσετε κάποιους μην ανεβάζετε θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο