Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Γιάννης Τριανταφυλλάκης : Πάγιο αίτημα της περιοχής είναι το οδικό δίκτυο Αστακός - Πλατυγυάλι και η διασύνδεση Ακτιο Πλατυγιάλι - Ιόνια Οδός.

 

πηγη  Giannis Triantafillakis

Με τον Υπουργό Υποδομών ,κο Κωνσταντίνο Καραμανλή έγραψε οτι συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στο προσωπικό του προφίλ facebοok ....

Διαβάστε περισσότερα »


Με τον Υπουργό Υποδομών ,κο Κωνσταντίνο Καραμανλή .

Το πάγιο αίτημα της περιοχής είναι το οδικό δίκτυο Αστακός-Πλατυγυάλι και η διασύνδεσή του σε έναν ευρύτερο αναπτυξιακό σχεδιασμό (Άκτιο-Πλατυγυάλι-Ιονία Οδός).

5 σχόλια:

  1. Μπραβο στον κ.Τριανταφυλλακη ο οποιος εκοψε τις βολτες με τα αυτοκινητα εδω κ πολυ καιρο και κοιταει τη δουλεια του,αξιοποιει το χρονο του προς οφελος του Δημου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τριανταφυλλάκης στις εκλογές θα σαρώσει. Θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό απ' ότι στο πρώτο γύρο το 2019. Αυτό όσοι έχουν σωστή εικόνα από τα χωριά και κυκλοφορούν στο Ξηρόμερο το γνωρίζουν. Το 2023 θα έχει επίσης πολύ καλύτερο συνδυασμό μιας και όσοι είχαν έρθει το 2019 για το δικό τους συμφέρον φάγανε άκυρο στη πορεία. Ο συνδυασμός του είναι έτοιμος και τα άτομα είναι ένα και ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΆΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΆΘΙ ΣΎΝΤΟΜΑ Η ΩΡΑΊΑ ΕΙΚΌΝΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ, Ανταγωνιστές δεν έχει όμως το ίδιο του το χέρι θα τον στείλει σπίτι του, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι μαζί μια γροθιά στον ικανό και έντιμο τριανταφυλακη όλοι οι άλλοι θέλουν να ξαναφέρουν το δημο πίσω στην μιζέρια και στην κακομοιριά στη λαμόγια και στην καταστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο