Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

17 Ιουλίου εκδήλωση της Ο.Μ. ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Προοδευτική Συμμαχία στον Αστακό.

 


Την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 08:30 μ.μ. στον Αστακό στο Cafe Λιόγερμα.

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.....

• Η ακρίβεια πλήττει το εισόδημα εργαζομένων - επαγγελματιών - συνταξιούχων.

• Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

ΕΛATE ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑΜΑΣ ΜΕΛΗ!

Μαζί μας οι βουλευτές του νομού Γ. Βαρεμένος, Θ. Μωραΐτης και μέλη της Ν.Ε. και της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Ο.Μ. ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

30 σχόλια:

  1. Να ερωτηθούν και να δεσμευτούν για το παραλιακό μέτωπο και την ΠΟΑΥ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ρωτήσεις την τοπική οργανωση της ΔΕΞΙΆΣ
      της δεκαετίας του 50

      Διαγραφή
  2. Μ αρεσει που καποιοι θελουν να ερωτηθει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΠΟΑΥ ενω ξερουν οτι την αποφαση την εχει βγαλει ηδη ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία. Να ανοίξουμε και μια κουβέντα για την καταστροφική Π.Ο.Α.Υ που στηρίζουν μετά μανίας οι δυο Βουλευτές και παρασέρνουν και το Κόμμα τους. Ελπίζω να κάνουν δημόσια δήλωση συμπαράστασης στο αγώνα μας να σώσουμε το παράκτιο τμήμα και το περιβάλλον. Εκτός και έρθουν με το αφεντικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμενα προσωπικα ποσως με ενδιαφερει εαν θα ερωτηθουν(που δεν θα ερωτηθουν απο τα κομματικα στελεχη)η δεν θα ερωτηθουν(κοινως το παραβλεπουν)
    Εγω εχω αγωνία (σαν ΠΑΣΟΚ) να δω ποσοι θα ειναι(σημαντικο) ποιοι θα ειναι και που θα χωρεσουν
    Διοτι καποιοι υπο το την ευκολη λυση που τεους δινεται απο μια τετοια ανοιχτη εκδηλωση θα ανανησουν ##ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ## Προφανως και μπορεις να ακουσεις καθημενος απο την παραδιπλανη καφετερια. Εαν καποιοι κρυπτομενοι επι αρκατεο καιρο πισω απο διαφορες ταμπελες εμφανιστουν καθημενοι στις πρωτες σειρες , τοτε θα εχουν πολλα να δικαιολογηοσυν(θεσεις εργασιας, επιδοματα κλπ κλπ )
    Ευτυχως που μου δινεται η μεγαλη ευκαρια να ξεκινω αδεια την Κυριακη , οποτε σε παρακειμενο Beach Cafe θα βλεπω και θα ακουω
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. ΧΡΉΣΤΟ ΜΠΌΝΗ
      ΠΑΣΟΚ είσαι τελικά. ή (σαν ΠΑΣΟΚ) ?
      για να καταλάβουμε δηλαδή ρωτάω και με το συμπάθειο που ρωτάω.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ! ΤΕΤΟΙΕΣ "ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΕΣ" ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ "ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"!!
      ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

      Διαγραφή
    3. κ. Χρήστο Μπόνη έχεις εφφανως έλλειμα πολιτικής παιδείας
      για να μην πω ότι είσαι εντελώς απολίτικος.

      Διαγραφή
  5. Το θέμα ΠΟΑΥ δεν έχει τελειώσει, τώρα άρχισε, όποτε οι βουλευτές κάθε κόμματος θα πρέπει να ερωτηθούν. Τι νόημα έχει η επίσκεψη αν δεν μιλήσουμε για τα μείζονα θέματα που μας απασχολούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα κόμματα έχουν κυρίαρχες θέσεις. το τι λέει ο καθε βουλευτηης είναι αμελητέας σημασίας.

      Διαγραφή
  6. Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Προοδευτική Συμμαχία
    Η καλύτερη ομάδα μελών σε όλη την τοπική μας κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή εσένα Χρήστο δε σε νοιάζει για την ΠΟΑΥ; Εγω φίλε χρήστο θα ψηφίσω μόνο με γνώμονα την ΠΟΑΥ; Στο θέμα οφείλουν να πάρουν θέμα όλοι οι πολιτευτές κάθε κόμματος και όλες οι τοπικές παρατάξεις και οι σύλλογοι. Κυρίως οι παρατάξεις. Αν δεν συμμετάσχουν στο διάλογο για το τι θέλουμε και που πάμε τι νοημα υπαρξης έχουν; Μόνο για προσωπικά συμφέροντα και πουλάμε φούμαρα στον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστο Μπονη σκιαχτήκαμε που θα μας παρακολουθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ που είμαι ακομάτιστος φίλε Χρήστο Μπόνη θέλω απο όποιον και αν έρθει να μου πουν για το πως θα γίνει ανάπτυξη; Το ένα μου παιδί δουλευει στα ψάρια και με τα χρήματα που παίρνει δεν μπορεί να ζήσει πόσο μάλλον να κάνει οικογένεια και ο αλλος έφυγε εργάτης στη Γερμανία για τα ψάρια είναι ψίχουλα και εκμεταλευση στυγνή. και γω είμαι καταχρεωμένος ποιος θα έρθει να ψωνήσει απο μένα Χρήστο; Αυτός που παίρνει 3 και 60; Και μου λές να μιλήσουμε για ακρίβεια; Να μιλήσουμε πως θα βγάλουμε μεροκάματο πρώτα και μετα τι θα πάρουμε με αυτό. Ακου που θα χωρέσουν...ρε δε έμεινε κανένας για να χωρέσει δεν γυρνάς το Αστακό να δεις τι έμεινε; Ο ΣΥΡΙΖΑ φίλε 3 χρόνια τωρα σιγοντάρει την Μητσοτάκης ΑΕ στο δικό μας θέμα. Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Μπόνη η προσέγγισή σας μου θυμίζει εκεινο τραγούδι του Γκάτσου (που είπε ο Μητσιας) ο Γιάννης ο φονιάς… «..του βγάλαμε γλυκό του βγάλαμε και μέντα και για το φονικό δεν είπαμε κουβέντα…» νόμιζα στο Σύριζα είχαν απομείνει ψήγματα προοδευτισμού και στήριξης των κοινωνιών που σβήνουν. Νίκος Ζαρκαδούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΗΓΝΑΔΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΝΔ ΤΟ 2022 ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Σ.....Α ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΑ [ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ]ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Π.Ο.Α.Υ θα τους στοιχειώνει όλους τους πολιτικούς σε όλη τους τη ζωή. Σκυταλοδρομία και τα τρία κόμματα να υποστηρίξουν τα συμφέροντα ντόπιων και πολυεθνικών ομίλων(συνήθως αυτά δεν γίνονται με το αζημίωτο)Ξεκίνησε τον αγώνα το ΠΑΣΟΚ,παραδίδει σκυτάλη στον ΣΥΡΙΖΑ που με τη σειρά του παραδίδει στην Ν.Δ.Στον τερματισμό πανηγυρίζουν και οι τρεις "αθλητές" που εξυπηρέτησαν τον χορηγό τους.Ο Χορηγός πολύ γαλαντόμος ποτέ δεν ξεχνά αυτούς που έβαλαν πλάτη και τους τάζει εκτός των άλλων και στήριξη στις ερχόμενες εκλογές. Κάπως έτσι συνέβησαν τα πράγματα γιαυτό και δεν ιδρώνουν οι βουλευτές και τα κόμματα γιατί πιστεύουν ότι η δύναμη των χορηγών είναι πολύ μεγαλύτερη από την δύναμη των πολιτών.Τα έβαλαν κάτω τα μέτρησαν και έκριναν ότι τα οφέλη τους είναι περισσότερα με την πλευρά των χορηγών παρά με τη πλευρά των πολιτών και των κοινωνιών που κατά διαολική σύμπτωση διεκδικούν και κάτι άλλο από αυτό που τους προσφέρουν.Τα υπόλοιπα περί προοδευτισμού και εμείς και εσείς είναι για να έχουν λόγο να κονομάνε περισσότερα. Αν η Ο.Μ είναι δίκαιη θα πρέπει από μόνη της να θέση το θέμα της Π.Ο.Α.Υ και των Α.Π.Ε. θα πρέπει να επιμείνει στο σωστό χωροταξικό σχεδιασμό και μέχρι να γίνει αυτός να σταματήσει κάθε ενέργεια θεσμοθέτησης και αδειοδότησης επενδύσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμπολίτη μας !
      Η Ο.Μ. Ξηρομέρου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
      Όπου εκπροσωπεί και εκφράζει πολιτικά
      το προοδευτικό πολιτικό μας κόμμα ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτικη Συμμαχία είχει και έχει σαφή πολιτική θέση για το θέμα της χωροθέτησης
      της προτεινόμενης ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων κ' Αιτωλ/νίας.
      Και η πολιτική μας θέση είναι ότι επακριβώς ειναι
      και το αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας,
      -Να εξαιρεθούν οι κατεξοχήν Τουριστικές μας Περιοχές
      από την οριστική χωροθέτηση της ΠΟΑΥ για μια πολύπλευρη
      και ισόρροπη ανάπτυξη στην περιοχή μας.
      Τι πιο λογικό κοινωνικό αίτημα.
      Καλησπέρα Φίλε συμπολίτη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

      Διαγραφή
  13. κ. Χ. Μπόνη άν νομίζει ότι δέν χωράει ο τόπος, μήν έρχεσαι. Εκτός και αν νομίζεις ότι ήσε κανένας "σπουδαίος" και απαραίτητος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θωμάς Μπαρμπαρούσης14 Ιουλίου 2022 στις 3:24 μ.μ.

    Με το θέμα ΠΟΑΥ ασχολήθηκε πρώτη και το έφερε στη Βουλή, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, η βουλευτής, κ. Σακοράφα, αν και ουδεμία σχέση έχει με την Αιτωλοακαρνανία, αλλά, ως επισκέπτης της περιοχής, ενοχλήθηκε από την κατάσταση που είδε να επικρατεί στην θαλάσσια περιοχή Αστακού-Μύτικα, όπου ανεξέλεγκτα αναπτύσσονται οι ιχθυοκαλλιέργειες και αντέδρασε , με τον τρόπο, που μπορούσε να το κάνει. Αργότερα επανήλθε, εκ νέου, στο ζήτημα. Το ίδιο έπραξε και ο κ. Βαρουφάκης, αν και αυτός ουδεμία σχέση έχει με Αιτωλοακαρνανία, δηλαδή ούτε κατάγεται από το Νομό μας, ούτε είναι βουλευτής του. Ο μόνος βουλευτής του Νομού, που μετ επιτάσεως ασχολείται με το θέμα, είναι ο κ. Παπαναστάσης του ΚΚΕ. Ο Ναυπάκτιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Κωνσταντόπουλος, ούτε μιλιά, ούτε λαλιά, όπως και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κύριοι Βαρεμένος και Μωραΐτης. Τρεις βουλευτές, που έδειξαν μεγάλη ευαισθησία για την γνωστή υπόθεση του Παναιτωλικού, αλλά δεν είχαν τίποτα να πουν για την ΠΟΑΥ, τα φ/β και τις ανεμογεννήτριες του Ξηρομέρου. Για τους βουλευτές της ΝΔ και τους υπουργούς της πρώην και νυν, το θέμα ήταν και παραμένει στα αζήτητα. Λιβανός (πρώην υπουργός και νυν βουλευτής), Παπαθανάσης νυν αναπληρωτής υπουργός και βουλευτές Καραγκούνης και Σιαλμάς άκρα του τάφου σιωπή. Γιαυτό και στην τελευταία επίσκεψή τους στην Αιτωλοακαρνανία, δεν πλησίασαν το Ξηρόμερο, ούτε από απόσταση ασφαλείας. Αναμένω την Κυριακή στον Αστακό την κυβίστηση Βαρεμένου και Μωραίτη και τις όποιες δικαιολογίες σοφιστούν για να δικαιολογήσουν τη στάση τους. Περισσότερα, σε άρθρο μου στις αμέσως επόμενες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΛ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΑΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Μπαρμπαρούση είδατε την Σακοράφα όταν διατύπωνε την ερώτησή της; Για λύπηση ήταν. Καλύτερα να μην είχε ασχοληθεί. Δεν καταλάβαινε καν τι διάβαζε και δεν μπορούσε να απαντήσει στον Υφυπουργό. Αδαής όπως ήταν αντί να εκθέσει το θέμα εκτίθετο η ίδια. Είναι προφανές ότι δεν την ενδιέφερε η ουσία της υποθέσεως αλλά η εικόνα της. Και για του λόγου το αληθές ψάξτε και δείτε στο σχετικό βίντεο. Μην ηρωποιείται λοιπόν τους καιροσκόπους. Το ίδιο έκενε και ο Βαρουφάκης, μια σύντομη συνάντηση με δέκα ανθρώπους εξέφρασε και τους αγωντιστικούς του χαιρετισμούς "και απο πάνε και οι άλλοι". Κε Μπαρμπαρούσε, δεν χρειάζεται να αναφέρεστε σε κάτι που δεν γνωρίζετε και εάν ξαφνικά νοιώσατε ένα επαναστατικό οίστρο εξαντλήστε τον σε άλλα θέματα πιό πιασάρικα που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θωμάς Μπαρμπαρούσης14 Ιουλίου 2022 στις 4:53 μ.μ.

    Βεβαίως και το είδα, και αρκετές φορές μάλιστα , Ανώνυμε σχολιαστή 3.49. Αλλά γιατί ανώνυμη απάντηση σε ένα επώνυμο σχόλιο;
    Ως προς την ουσία, θα συμφωνήσω μαζί σας. Υπήρχε, όντως, σοβαρό πρόβλημα κατανόησης του ζητήματος και συνεπακόλουθα, παρουσίασής του. Οι 6 βουλευτές του Νομού (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), είχαν και αυτοί πρόβλημα κατανόησης του θέματος και γιαυτό δεν βρήκαν ποτέ την ευκαιρία να κάνουν έστω και μια δήλωση, έστω, ήξεις, αφίξεις...; Έτσι, για τα μάτια των Ξηρομεριτών βρε αδελφέ... Τώρα, ως προς τις συμβουλές σας να ασχοληθώ με ''πιασάρικα'' θέματα, δώστε μου την άδειά σας, να ασχολούμαι με θέματα τα οποία, κατά την κρίση μου, πρέπει να ασχοληθώ. Ή, εν πάσει περιπτώσει πείτε μου ποιος είστε για να σας ερωτώ, κάθε φορά, τι θα γράψω, και πως.Ταμάμ, ανώνυμε φίλε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Βαρουφάκης δεν είχε πρόβλημα κατανόησης; Τι να πουν οι Βουλευτές κύριε Μπαρμπαρούση; Να κοροιδεύουν και αυτοί το κόσμο. Οι αδειοδοτήσεις για την ΠΟΑΥ άρχισαν απο το 2010; Που ήταν όλοι αυτοί οι όψιμοι επαναστάτες τότε; Εσείς είχατε εκφράσει άποψη τότε; Κανείς δεν ασχολήθηκε.

      Διαγραφή
  18. Κε Θωμά Μπαρμπαρούση αφού μπήκατε στην ονοματολογία.
    Γιατί δέν αναφέρατε και τα Ονόματα των Κυρίας Μαρίας Τριανταφύλλου πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
    και του Κυρίου Παναγιώτη Κατσούλη πρώην δημάρχου Μεσολογγίου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
    που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης υπέρ της Επιτροπής Αγώνα κατα την διάρκεια στην συγκέντρωση-εκδήλωση στο Καραβέλ στην Αθήνα.
    Να είμαστε ακριβοδίκαιοο όταν μιλάμε ή γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. απ ότι κατάλαβα εδώ μέσα είστε όλοι πλουσιοιι η ακρίβεια μάλλον δεν σας νοιάζει . πήρατε το power pass του Kουλη και πλουτίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρήστο Μπονη μην ξεχάσεις να πάρεις παρουσίες .Να τις πας στη Χαριλάου τρικουπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να τον κάνει η Χαριλάου Τρικπούπη
      με τέτοια άτομα το ΠΑΣΟΚ θα πάει όλο στο Σύριζα..

      Διαγραφή
    2. Και κάτι άλλο. Χρήστο Μπόνη
      να εξελιχτεί και παρουσία στής Βιβλίων του πολιτισμού.
      αξίζεις.

      Διαγραφή
  21. Τελικά τι συζητήθηκε ; Θα μάθουμε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο