Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΥΛ. Δ. ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 στο Δημοτικό γήπεδο Αστακού.


Την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 στο Δημοτικό γήπεδο Αστακού φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Παλαιμάχων των Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου με τους Παλαίμαχους του Παναιτωλικού.....

5 σχόλια:

  1. Ελπίζω αυτή τη φορά να παίξουν κ παλαίμαχοι από τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ .Προ διετίας είχαν παίξει ατομα μόνο από την Χρυσοβίτσα.
    Ας λάβουν το μήνυμα αυτοί που οργάνωσαν τον προηγούμενο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλαίμαχοι του Ηρακλή πού έπαιξαν ποδόσφαιρο κ όχι ασχετοι φιλαρουχηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να λέγονται όλες οι αλήθειες το προηγούμενο τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε το 2018 συμμετείχαν οι ομάδες Ηρακλή Αστακού, Αλυζιακος Μύτικα, παλαίμαχοι Παναιτωλικού, και παλαίμαχοι γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως Βαμβακουλας , Μπατίστα, Μανίκας, Γεωργιάδης, Αρμυλαγος, Γκογκιτσ, Μπελος.
    Και επικουρικά συμμετείχαν και κάποιοι παλαίμαχοι από Ξηρόμερο όπως Καρελακης, Μπόνης, Ζορμπάς, Πανακιας Λύτρας και κάποιοι άλλοι...
    Ήταν ένα από τα ποιο ωραία τουρνουά που έχουν πραγματοποιηθεί στο Ξηρόμερο.
    Ευχόμαστε και αυτό να στεφθεί με επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γραψε μου φιλε5:16 εναν που επαιξε απο τον Ηρακλη Αστακου ,να τον θυμηθω κι εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη ειστε βλακες ολοι σας για να μη ναφερω πιο βαρυ χαρακτηρισμο, η ανακοινωση ειναι σαφεσταη.Αν καποιος δυσκολευτε να την κατανοησει, ας καταφηγει στα λεξικα της πρωτης δημοτικου
    ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ---Ουτε παλαιμαχων Ηρακλη, ουτε Ακαρνανικου, ουτε ΑΕΚ Καραισκακη ουτε τιποτε.
    Η δεν το καταλαβαίνεται αρα ειστε χαζοί η σκοπιμως επικαλείστε ΗΡΚΑΛΗΣ για να δημιουργήσετε θεμα.
    Ως προς την πρώτη εκδοχή αδυνατώ να συνεισφέρω περισσότερα ,γιατί σε καθυστερημένο δεν μπορείς να πεις πολλά, ως προς την δευτερη εαν καποιος δημιουργήσει προβλημα ως προς την μη συμμετοχη του θα υποστεί τις συνέπειες... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ...η διεξαγωγη του αγωνα αποφασίστηκε απο τους συλλογους Αστακου και Μαχαιρας. Επομένως τις επιλογές των προσώπων είναι εύθυνη των διοργανωτών.
    Αυτα για έχοντας σώας τας φρένας.. Για άχρηστους και βλάκες δεν υπάρχει διέξοδος
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο