Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Νοσεί από κορωνοϊό ο Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς

 


Ανεμβολίαστος με ήπια συμπτώματα 

O Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς νοσεί από κορωνοϊό. Αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και παραμένει στην οικία του.

Αυτές είναι οι πληροφορίες του agrinionews.gr, που επιδίωξε να ενημερωθεί για το αν ήταν βάσιμη η έντονη φημολογία του τελευταίου διημέρου.

 Διαβάστε περισσότερα »

Την Κυριακή 14η Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς ενθρόνισε το νέο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος αφού προηγουμένως χοροστάτησε στην ακολουθία του αρχιερατικού Εσπερινού.

Έκτοτε δεν συμμετείχε σε λειτουργία, ούτε σήμερα για τα Εισόδια της Θεοτόκου και η απουσία του πυροδότησε περαιτέρω την φημολογία και την ανησυχία στους εκκλησιαστικούς κύκλους . Σύμφωνα με τις πληροφορίες παρουσίασε συμπτώματα την περασμένη Τετάρτη.

Είναι γνωστό  σε όλους πως ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας ουδέποτε φόρεσε μάσκα ακόμη και σε συνθήκες έντονου συνωστισμού ενώ έχει παραπεμφθεί σε εκκλησιαστικό ανακριτή για ανυπακοή των εγκυκλίων της Ιεράς Συνόδου για το Πάσχα.

Ανήκει εξάλλου στους ελάχιστους ανεμβολιάστους Μητροπολίτες .

Εκτιμάται πως η Μητρόπολη θα προβεί άμεσα σε επίσημη ενημέρωση καθώς άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που ήρθαν σε επαφή με τον κ. Κοσμά.

πηγή:  agrinionews.gr

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο