Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ιατρός από τον Βόλο φέρεται να κουράρει τηλεφωνικά τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας


Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - Τις οδηγίες του γιατρού εφαρμόζει μοναχή που βρίσκεται δίπλα στον Mητροπολίτη.....

Κρίσιμες στιγμές για την υγεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται από τις 21 Νοεμβρίου στο σπίτι του, στο Αγρίνιο, με κορωνοϊό, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση χωρίς να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται ανάμεσα σε συγγενικά του πρόσωπα, τον αδελφό του και τα ανίψια του, ενώ συμβουλές για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη λαμβάνει από γιατρό του Βόλου, ο οποίος καθοδηγεί μια μοναχή γιατρό, που είναι κοντά στον Μητροπολίτη για να τον φροντίζει.

Κανένας από το περιβάλλον της Μητρόπολης δεν γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση του Σεβασμιωτάτου, ενώ αργά τη νύχτα της Δευτέρας συνεργάτες του Μητροπολίτη είχαν φροντίσει να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, κάτι που τελικά ακυρώθηκε, με τη δικαιολογία ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε να διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Το οξυγόνο του Σεβασμιωτάτου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ope.gr, παρουσιάζει ικανές πτώσεις, ώστε να χρήζει υποστήριξης οξυγόνου, αφού έχει πέσει και στο 88.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο