Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου για τα ανεπιτήρητα Παραγωγικά Ζώα.


      Στη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ν.4056/12 η οποία θα έχει ως έργο την παρακολούθηση και επίβλεψη της Υπηρεσίας Περισυλλογής & Διαχείρισης Ανεπιτήρητων Παραγωγικών Ζώων στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου.

Η τριμελής επιτροπή αποτελείται από: 
Διαβάστε περισσότερα »
1.Τον κ. Παληογιάννη Παναγιώτη, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας ως Πρόεδρο της Επιτροπής, και αναπληρωματικό  μέλος τον κ.  Πολύζο  Βασίλειο,  Αντιδήμαρχο Τεχνικών  και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Μελετών &Συγκοινωνιών.
2.Τον κ. Μακρή Ιωάννη, μόνιμο υπάλληλο του Δήμου Ξηρομέρου, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, ως Επιβλέποντα της Υπηρεσίας.
3.Τον κατά τόπο Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας ή Εκπρόσωπο Τοπικής Κοινότητας, στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας εντοπίζονται τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα.

Οι Υπηρεσίες Περισυλλογής & Διαχείρισης Ανεπιτήρητων Παραγωγικών Ζώων θα γίνονται κατόπιν ειδοποίησης προς την υπηρεσία του Δήμου, παρουσία των  μελών της επιτροπής του προγράμματος διαχείρισης ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων και όποιων αρμοδίων κρίνεται ότι θα πρέπει να παρευρίσκονται κατά την διαδικασία αυτή.

Μία σημαντική ενέργεια από το δήμο Ξηρομέρου που αντιμετωπίζει πρόβλημα, στο οδικό δίκτυο της περιοχής, με ελεύθερα χωρίς επιτήρηση παραγωγικά ζώα. Εγκυμονώντας σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.


 

4 σχόλια:

  1. Καιρός ήτανε αν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι το πρόβλημα αυτό είναι εδώ και 30 χρόνια.ποσοι οδηγοί έχουν πέσει πάνω σε αυτά τα ζώα.παθον και εγώ δεν φενονται το βράδυ και θα θρηνήσουμε θύματα δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΓΟ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ,ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην εποχή πού ζούμε πολύ δύσκολα νά γίνει κάτι μάλλον αδύνατο. Θά αναφέρω ένα παράδειγμα για τον Κάμπο της Αλυζίας, δεν θα είχε καμία ελιά αν δεν ήτανε σκληροί οι νόμοι αλλά καί αγρονόμος ο Αθανάσιος παπαναστασης ο πατέρας του Νίκου. Όσοι δεν ξέρουν ας ρωτήσουνε να μάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περνούσα από εκεί ξημερώματα με το φορτηγό και πήγα να σκοτωθώ και είχα και μια ώρα καθυστέρηση γιατί μου τουμπαρε μια παλέτα από το φρενάρισμα ντροπή τούς κάτι πρέπει να γίνει εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο