Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής : Η περιοχή της Παλαίρου μετατρέπεται σταθερά σε χωματερή της Δυτικής Ελλάδας. Έρχονται σκουπίδια και από το Δήμο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

<< Η περιοχή της Παλαίρου μετατρέπεται σταθερά σε χωματερή της Δυτικής Ελλάδας. Έρχονται σκουπίδια και από το Δήμο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου >>.
Γράφει ο:
Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός



Αγαπητοί Συνδημότες

Δυστυχώς επιβεβαιώνουμε για μία ακόμη φορά. Μετά τις περιοχές Πύργου, της Αρχαίας Ολυμπίας, της περιοχής του Αίγιου, νήσου Λευκάδας, της περιοχής στο Μεγανήσι, της νήσου Κέρκυρας , τη σκυτάλη παίρνει η περιοχή του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου να μεταφέρει τα απορρίμματα της στο ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας που είναι στη Πάλαιρο......

Το ΔΣ του ΦΟΣΔΑ στη συνεδρίαση του την 2α Νοεμβρίου 2021 αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μεταφερθούν στο ΧΥΤΑ στη Πάλαιρο 2.000 τόνοι απορρίμματα από το Δήμο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου .

Κατά της απόφασης ψήφισε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ κ Κασόλας Αθανάσιος.

Υπέρ της απόφασης ψήφισαν ο Δήμαρχος του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας κ Αποστολάκης, ο Δήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου κ Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου κ Γερόλυμος.

Παρών ψήφισε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας κ Τσακάλης. Να σημειώσω σύμφωνα με το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση της Δεξιάς το καλοκαίρι του 2019 το παρών προσμετράτε στις θετικούς ψήφους. Συνεπώς ο κ Τσακάλης λαϊκίζει ενώ όφειλε να ψηφίσει όχι. Επίσης να σημειώσω τη διαφορετική ψήφο του Δημάρχου κ Αποστολάκη ( όφειλε και αυτός να ψηφίσει όχι) και του Αντιδημάρχου κ Τσακάλη.

Πολιτικά σχόλια.

1)Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ και επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ Κασόλα οφείλετε να παραιτηθείτε από Πρόεδρος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ, Ο λόγος είναι απλός. Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που διαφωνείτε θα υποχρεωθείτε να υλοποιήσετε την απόφαση της πλειοψηφίας. Η μη παραίτησης σας είναι λαϊκισμός .

2) Οφείλει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης να απομακρύνει τον Αντιδήμαρχο κ Τσακάλη από τη θέση του . Σε διαφορετική περίπτωση οφείλει ο κ Τσακάλης να παραιτηθεί. Αν δεν συμβεί τίποτε από τα δύο τότε Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος λαϊκίζουν.

Τρεις ερωτήσεις

1)Δήμαρχε κ Αποστολάκη ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας χρωστάει ναι ή όχι και πόσα χρήματα στο ΦΟΣΔΑ και από πότε;

2) Δήμαρχε κ Τριανταφυλλάκη ο Δήμος Ξηρομέρου χρωστάει ναι ή όχι και πόσα χρήματα στο ΦΟΣΔΑ και από πότε;

3) Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ Κασόλα στην αίτηση μου και στο ερώτημα πόσα χρωστάνε στο ΦΟΣΔΑ οι δύο Δήμοι Ακτίου- Βόνιτσας και Ξηρομέρου , γιατί δεν μου απαντήσατε συγκεκριμένα; Δεν θέλατε να ενημερωθούν οι Δημότες;

Αγαπητοί Αναγνώστες .

Ιδού η απόφαση η οποία είναι αναρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ : 62ΗΒΟΞΚΚ-Χ1Ω.

ΑΠ Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Από το πρακτικό της αριθ. 8/2021 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας

11/2021

Στην Βόνιτσα, σήμερα την 2 η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας συνήλθε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας ύστερα από την με αρίθμ. πρωτ. 1102/1-11-2021 πρόσκληση του Προέδρου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας, που δημοσιεύτηκε και επιδόθηκε νόμιμα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019 και σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020) και της του υπ’ αρ. 18318/13-03-2020 εγγράφου του ΥΠ.ΕΣ., την υπ΄ αρίθ.40/20930/31-03-2020 (ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6- 50Ψ) εγκυκλίου του ΥΠ ΕΣ. και την υπ’ αρ. 163/33282/29-5-2020(ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκυκλίου του ΥΠ ΕΣ.

Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο Πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντα και τα πέντε μέλη:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Πρόεδρος Αναγκαστικού Συνδέσμου (Δ Σ Ακτίου-Βόνιτσας)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου

ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου

ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αντιδήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Στην κατεπείγουσα με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η Υπάλληλος του Δήμου Τσικουρώνα Ευδοξία για την τήρηση των πρακτικών.

Ο Πρόεδρος εισερχόμενος στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης ενημέρωσε δια περιφοράς πως η συνεδρίαση κρίνεται ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ λόγω της σοβαρότητας του θέματος και για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο Δήμο Ι Π Μεσολογγίου.

2 Το Διοικητικό συμβούλιο αποφαίνεται ότι το θέμα είναι κατεπείγον και αποφασίζει την συζήτησή του. Ακολούθως ρώτησε τους έχοντες δικαίωμα ψήφου αν για κάποιους από αυτούς συντρέχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 και 7 του Ν.2690/1999 και των άρθρων 14 και 58 του Ν. 3852/2010 προκειμένου να απέχουν από τη συζήτηση του θέματος. Ουδείς δήλωσε ότι έχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο.

ΘΕΜΑ : « Αποδοχή αιτήματος του Δήμου Ι Π Μεσολογγίου για εναπόθεση ΑΣΑ στο ΧΥΤΑ Παλαίρου λόγω ανωτέρας βίας ».

Ο Δήμος Ι Π Μεσολογγίου με το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 29223/31-10-2021 επείγον έγγραφο του, μας υποβάλλει αίτημα, για μεταφορά 2.000 τόνων απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Παλαίρου επικαλούμενος λόγους δημοσίου συμφέροντος προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία και το περιβάλλον από τη συσσώρευση των απορριμμάτων και την ανάγκη αποκομιδής αυτών η οποία δεν επιδέχεται αναβολή μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έλαβε χώρα στις 30 Αυγούστου 2021 στον ΧΥΤΑ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, έχει ανακύψει τεράστιο πρόβλημα με την διάθεση των απορριμμάτων. Εγώ ως πρόεδρος εισηγούμαι αρνητικά στην αποδοχή αυτού του αιτήματος δεδομένου ότι δεν είναι δεσμευτικό το αίτημα.



Εσείς ως μέλη μπορείτε να εκφράσετε την γνώμη σας ελεύθερα.

Μετά πήραν το λόγο τα μέλη του ΔΣ οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις:

Τριανταφυλλάκης Ιωαν : Πάντα υπάρχουν θέματα και απρόβλεπτα γεγονότα. Για το συγκεκριμένο θέμα είμαι θετικός με την εν μέρει αντιμετώπιση του προβλήματος που ενέκυψε στο γειτονικό μας Δήμο και πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη. Επιπλέον η ποσότητα είναι μικρή και ψηφίζω ναι .

Αποστολάκης Γεωργ-Θεοδ : Είναι θέμα αλληλεγγύης. Έχουμε υποχρέωση στο Δήμο Μεσολογγίου που μας εξυπηρετεί με την πολεοδομία. Ψηφίζω ναι. Ανήκουμε στον ίδιο ΦοΔΣΑ Αιτωλ/νίας. Διαφωνούμε με τις προηγούμενες αποφάσεις.



Τσακάλης Κων : Στα πλαίσια καλής συνεργασίας μας και για την πολεοδομία ψηφίζω παρών.

Γερόλυμος Σωτ : Προκύπτει η ανωτέρα βία για τον όμορο Δήμο και ψηφίζω ναι .

Επιπλέον ο ΦοΔΣΑ ανέθεσε στο Δικηγόρο κ Θωμάς Ν. Σταυρόπουλος (ΑΜ ΔΣ Πατρών 1526), ΔΝΑ Κανάρη 45, Πάτρα, ΤΚ 26222 να μας καταθέσει γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα η οποία καταλήγει: ……………….

Ο Αναγκαστικός Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης ΔΕΝ Αιτωλοακαρνανίας δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί το αίτημα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που περιλαμβάνεται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 29223/31-10-2021 επιστολή του, ούτε είναι αρμόδιος να επιληφθεί επ’ αυτού.

Στην περίπτωση που ήθελε κριθεί το αντίθετο, είναι επιτρεπτή η ανάθεση της διαχείρισης των επιπλέον τόνων Α.Σ.Α. του Δήμου Ιεράς 3 Πόλεως Μεσολογγίου που καλείται να διαχειριστεί ο Αναγκαστικός Σύνδεσμος με βάση το άρθρο 32 παρ. 2 περ. γ’ του ν. 4412/2016, τηρουμένων των προβλέψεων του άρθρου 2 παρ. 2 περ. δδ’ του ν. 4013/2011 (εφόσον πληρούνται οι όροι εφαρμογής της εν λόγω διάταξης) και πάντως μέχρι το χρονικό σημείο ολοκλήρωσης τακτικής διαγωνιστικής διαδικασίας με αντίστοιχο αντικείμενο.



Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου και αφού έλαβε υπόψη την αίτηση του Δήμου Ι Π Μεσολογγίου μετά από διαλογική συζήτηση έχοντας υπόψη της τις διατάξεις του άρθρου 65 του Νόμου 3852/2010 καθώς και το πλαίσιο συνεργασίας

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι κατά ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

1.- Αποδέχεται το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 29223/31-10-2021 αίτημα, για μεταφορά και εναπόθεση 2.000 τόνων ΑΣΑ από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου στον ΧΥΤΑ Παλαίρου.

2.- Ορίζει το κόστος εναπόθεσης απορριμμάτων από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου στο ΧΥΤΑ Παλαίρου σε 40,00 € ανά τόνο.

3.- Εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο του Συνδέσμου 3ης Δ.Ε.Ν. Αιτωλ/νίας κ Κασόλα Αθανάσιο να υπογράψει τη σχετική προγραμματική σύμβαση για αυτήν την απόφαση καθώς και για περαιτέρω ενέργειες προς υλοποίηση αυτής της απόφασης.

4.- Η έγκριση των όρων της Προγραμματικής θα ψηφισθεί με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής όπως προβλέπεται.

Για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του Δ Σ κ Κασόλας Αθανάσιος ψήφισε όχι ενώ το μέλος του ΔΣ κ Τσακάλης Κων/νος Αντιδήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ψήφισε παρών .

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ 11/2021 Αφού συντάχθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται από τους παρόντες.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΟΝΙΤΣΑ 2-11-2021

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κασόλας Αθανάσιος

Τα μέλη

Αγαπητοί Συνδημότες

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η άποψη μου.

Χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

Για το συμφέρον της περιοχής μας μία είναι η Δημοκρατική Πρόταση.

Εδώ και τώρα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Οι Δημότες να αποφασίσουν .

Θέλουν η περιοχή μας να μετατραπεί σε χωματερή ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;

Η δική μου ψήφος είναι ΟΧΙ.

Εσείς Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε κ Τσακάλη, Αντιδήμαρχε κ Βίτσα, Αντιδήμαρχε κ Καούρα και οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμφωνείτε η διαφωνείτε με το ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; Τι ψηφίζετε ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Σε ότι αφορά τη πολεοδομία είμαι στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας να ενημερώσω τα μέλη του για την εμπειρία μου σε εξυπηρέτηση Δημότη. Θα σας ενημερώσω αν θέλετε τι μου είπε για το θέμα ο Δήμαρχος του Δήμου της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου κ Λύρος και η Προϊσταμένη της υπηρεσίας. Περιμένω σχετική πρόσκληση.

32 σχόλια:

  1. Κε Τριαντακοσταντη εσείς που μένετε;
    Στην Ι.Π. Μεσολογγίου αν δεν κάνω λάθος. Στην καλλονή. Τα σκουπίδια σας που τα πετάτε; στους κάδους του Δήμου . Δεν έχω καταλάβει γιατί ακριβώς χτυπιεστε; ΠΌΣΟ ΨΈΜΑ ΈΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΉΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ; ΠΌΣΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΘΑ ΒΓΆΛΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΊΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑ ΔΕΟΣ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην επικράτεια που ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης είναι παράλληλα και πρόεδρος του ΧΥΤΑ. Ο κ.Κασόλας αφού έχει εισηγηθεί και ψηφίσει να έρχονται σε καθημερινή βάση τα σκουπίδια της Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, τώρα που το αίτημα αφορά λίγους τόνους σκουπιδιών προσπαθεί να το παίξει ήρωας. Μπορεί να μας εξηγήσει με τι σκεπτικό επεδίωξε και εντέλει κατάφερε να γίνει πρόεδρος του ΧΥΤΑ? Μπορεί να μας εξηγήσει με τι σκεπτικό ψήφισε να έρχονται τα σκουπιδιά της Λευκαδάς και όχι μόνο? προφανώς και δεν μπορεί, η καθαρή δεξιά στην Πάλαιρο δεν ξεχνά κ.Κασόλα, είναι αργά πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:14 πλάκα μας κάνεις τώρα? Κασόλας και καθαρή και δεξιά δεν πήγαν, δεν πάνε και δεν θα πάνε ποτέ μαζί!!! έχει άλλους καθοδηγητές και μέντορες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο φίλε 11:49 στο Κασολα Πάει μόνο η κρυστάλλινη δεξιά και όχι η πληρωμένη .Τα σκουπίδια της Λευκάδας ο Αποστολακης με τον κολλητό του Σολδάτο τα φέρανε στη Παλαιρο , ο Κασολας όχι ειχε πει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σκουπίδια της Λευκάδας τα έφερε ο Αποστολακης με Σολδάτο Γιαυτο τον διόρισε γράμματεα. Και οι πέτρες το ξέρουν αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Τριαντακοσταντης μένει στο Μεσολόγγι, πεταει τα σκουπίδια του εκεί, αλλά αγοράζει οικόπεδα μεγάλης αξίας στην παλαιρο.πως ακριβώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κωστακης ο βουλευτής μας τα κανόνισε και δημάρχος Αποστολακης δε μπορούσε να του πει όχι .τον έχει κολλητό τον δήμαρχο του Μεσολογγιου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλτατε κωστα τριαντακωνσταντη. για πες μας ποσα πηρες απο τον ******* απο τοτες που ξεκινησες να γραφεις? τι αγορασες με αυτα τα λεφτα? θα μαθουν οι δημοτες ποιος ειναι ο τρις μεγιστος που δεν φοβαται κανεναν και λεει παντα την αληθεια. ερχεται η δικη σου η σειρα. σε ολα τα ειδησεογραφικα πρακτορεια πανελλαδικως θα βγουν τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ δασκάλε με την λογική σου έπρεπε και ο δήμαρχος Αποστολακης σε κάθε απόφαση που δε περνάει από το δημοτικό συμβούλιο να παραιτηθει . Ο Κασολας είπε όχι με την ψήφο του τι άλλο να κάνει ;Δε είναι λογική αυτή . Ο Τσακαλης γιατί δε ψήφισε όχι ; Μη Στεναχωρήσει τον βουλευτή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωστάκη τι έγινε; σε χαρτζιλικωσε ο φίλος σου ο Γαλούνης με τον Αποστολάκη και τον παπαναστασιου για να γράψεις εναντίον του Ξηρομέρου και του Μεσολογγίου; πόσα μαρούλια να πήρες άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΛΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΥΤΑ
    Η ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
    ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για ποια οικόπεδα μιλάτε που αγόρασα στην Πάλαιρο άθλιοι συκοφάντες;

    Για ποια λεφτά μιλάτε που πήρα και από ποιους άθλιοι συκοφάντες;

    Βγείτε επώνυμα και γράψτε ότι θέλετε.

    Οι άθλιες αθλιότητες σας ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.

    Είμαι πεντακάθαρος.

    Αγωνίζομαι χωρίς καμία ιδιοτέλεια για να μην γίνει ο πανέμορφος τόπος μας χωματερή.

    Τόσο απλά, τόσο αληθινά.

    Πράγματι δεν φοβάμαι κανένα παρά μόνο το Θεό.

    Μερικά ανθρωπάκια με το δεύτερο τόμο του βιβλίου μου ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

    Ραντεβού στα γουναράδικα.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός
    Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπή σας που γράφετε ότι ο Κώστας Τριαντακωνσταντής παίρνει λεφτά και αγοράζει οικόπεδα. Μέχρι που θα φθάσει η αλητεία σας; Αν φοράτε παντελόνια γράψτε το όνομα σας. Κότες έ κότες. Είστε νάνοι να λασπώσετε το Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να πουνε ότι και να γράψουν για τον Κώστα δεν τα πιστευει κανένας αφού δεν μπορούν να πουν κάτι άλλο κάτσε λέει να τον σπιλωσουμε έτσι ανώνυμα. Τον ξέρουμε τον δάσκαλο εμείς καλύτερα και να βλέπαμε δεν θα το πιστευαμε γιατί βγαίνει δημόσια και τα λέει αν είχε την φωλιά του λερωμένη δεν θα μίλαγε. Εκείνοι που τους συκοφαντούν και δεν βγάζουν άχνα φαίνονται.

      Διαγραφή
  14. Η διαχείριση των σκουπιδιών κοστίζει πολλά χρήματα. Γύρω από αυτή έχουν στήσει παραιούλες που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα. Η εταιρεία στο ΧΥΤΑ Λεπενούς Αγρινίου αμείβεται με 14 ευρώ το τόνο. Η εταιρεία στο ΧΥΤΑ Παλαίρου αμείβεται με 37 ευρώ το τόνο. Τι δεν κατάλαβες που λέει και ο Γιωργοθόδωρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι τοπικοί σύμβουλοι του Αποστολάκη δεν έχουν ίχνος ντροπής μέσα τους έναν ιερό και Άγιο τόπο προσπαθείτε να τον κάνετε χαβούζα όλης της Ελλάδος για ποιο λόγο αν είναι για το χρήμα θέλετε φτύσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αποστολακη δε ψηφίσατε ; Ότι θέλει θα κάνει μη διαμαρτύρεστε .Αυτοι οι δεξιοί της Παλαιρου που τον ψήφισαν είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λεφτά, διαπλοκή, διαφθορά αυτό εξηγεί τα πάντα. Ο Θεός θα σας τιμωρήσει σκληρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης, η πρώην Δημοτική του 2014-2019, η νυν Δημοτική ομάδα του και ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Κασόλας έχουν τη πολιτική και όχι μόνο ευθύνη που μετατρέπεται η Πάλαιρος σε χαβούζα της Δυτικής Ελλάδας. Αυτοί στο προσκήνιοι. Υπάρχουν και άλλοι που κινούσαν και κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο. Βλέπε κάποιον Γραμματέα Δήμων στο επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσυ Τσακαλη που κρύβεσαι γιατί δε είπες όχι ; Φοβόσουν την διαγραφή ; Πως γίνεται να ψηφίζει ναι ο Αποστολακης και Εσυ παρών ; Δε μπορείτε να συννενοηθειτε η παίζετε παιχνίδια με τον κόσμο της Παλαιρου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τσακαλης είναι αυτός που ψήφισε ναι ας έρθουν τα σκουπίδια στην παλαιρο σε λίγο όλα από όλη την Ελλάδα ντροπή σου Κώστα. Μόνο μια δεν φοβήθηκε διαγραφή ήταν η Καρελου είπε εγώ δεν ψηφίζω την γεώτρηση και οποίο και αν είναι το κόστος. Εσυ Κώστα κάτσε και ξυσου στην γλίτσα του τσοπάνη και ελα σε δυο χρόνια να τα ξαναπούμε

      Διαγραφή
  20. Μου διάβασε ο Κώστας μια σελίδα από το δεύτερο τόμο του έργου που ετοιμάζει. Θα κλάψουν μανούλες με τα τεκμηριωμένα στοιχεία.
    Οι επιθέσεις ,μου είπε, σε προσωπικό επίπεδο θα ενταθούν . Δεν με αγγίζει καμία αθλιότητα που λένε και γράφουν τόνισε. Πρόσεχε του είπα. Θα το πάω μέχρι τέλους μου είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είστε πολύ αλήτες όταν λέτε ότι ο Τριαντακωνσταντής αγοράζει οικόπεδα στη Πάλαιρο και παίρνει χρήματα από τους Δημάρχους. Το κρίμα στο λαιμό σας. Ο Θεός βλέπει και θα σας τιμωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΡΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΟΦΥΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΙΔΕΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το παρών μετριέται στις θετικές ψήφους σύμφωνα με το νόμο. Συνεπώς στην ουσία ναι ψήφισε και ο Τσακάλης ο Αντιδήμαρχος από Πάλαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι σχέση έχουν τα σκουπίδια ρε καραγκιόζηδες με την πολεοδομια απλά θέλετε να κάνεις τις δουλειές σου Κωστακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Αντιδήμαρχος Τσακάλης κοροϊδεύει τους Δημότες. Το παρών σύμφωνα με το νόμο μετριέται στις θετικές ψήφους. Επομένως τα σκουπίδια από το Μεσολόγγι ήρθαν με ψήφους 4 υπέρ Αποστολάκης, Τσακάλης, Τριανταφυλλάκης , Γερόλυμος και 1 κατά Κασόλας. Αυτή είναι η αλήθεια που την έγραψε πρώτος ο Τριαντακωνσταντής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΣΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΙΔΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έμαθαν όλοι οι δημότες ποιος φέρνει τα σκουπίδια στην Παλαιρο γιατί τους έλεγαν φταίει η αντιπολίτευση . Τώρα άνοιξε η πόρτα και θα φέρνει συνέχεια το Μεσολόγγι με την ψήφο του Αποστολακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάποιος από σας μιλάει ότι η καθαρή δεξιά δεν ξεχνά στην παλαιρο.ποια δεξιά ρε φιλε αφού είστε διαλυμένοι σας πήραν τα σώβρακα δυο ανύπαρκτα ανθρωπάκια εκεί στη παλαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να θυμάται ο λαός της παλαιρου και δεν πρέπει να ξεχάσει σκουπίδια με την υπογραφή του Κώστα τσακαλης γιατί φοβήθηκε την διαγραφή από τον φίλο του τον καρρυ η τας η πετας Κωστάκη!! ¡!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου να ξερες πόσα εισπράττει ο Κωστάκης από καύσιμα πλυντήρια λιπαντήρια βουλκανιζατέρ από τα ΧΥΤΑ κάθε χρόνο τεράστιο το νούμερο εσύ πάντως δεν θα τα δεις σε όλη σου τη ζωή αυτά

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο