Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο Θησείο


     Ανοιχτή ομιλία του υποψήφιου πρόεδρου του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Παπανδρέου, στο Θησείο, 11 ημέρες πριν τον πρώτο γύρο της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

Στην ομιλία είναι αρκετός κόσμος, με τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ να κυματίζουν. ......






 

 
Ένα μικρό απόσπασμα:


 

Φωτογραφίες Facebook, Fiona Kara

8 σχόλια:

  1. Ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου εκφράζει αυθεντικά
    την Ιστορικότητα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος
    που συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ ισότιμα στο ΚΙΝΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχέδιο μεγαλοεπιχειρηματιών και των γνωστών παλαιών μεγαλοστελεχων του ΠΑΣΟΚ είναι μέσω της νεκρανάστασης του Παπανδρέου να επαναφέρουν τον Τσίπρα σε συγκυβέρνηση την οποία θα ελέγχουν για τα συμφέροντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Παπανδρέου είχε πραγματικά κόσμο σε μία εποχή που όλα τα κόμματα δεν μαζεύουν ούτε τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμαριμ εσυ που γράφεις ότι θα συγκυβερνήσει με το Τσίπρα για εξήγησε μου πως θα γίνει αυτό. Αφού η νέα δημοκρατία θα ερχετε πάντα πρώτη. Αυτόν καμαριμ το Παπανδρέου τον βάζουν πάλι για να σπάσει το ΣΥΡΙΖΑ και να κυβερνάει η δεξιά για πολα χρόνια. Όλο για ζημιές είναι αυτός ο άνθρωπος για καταστροφές. Είχε την εξουσία και την παράτησε και έγινε λαγός τώρα τι ζητάει να μας σώσει αφού αυτός μας έβαλε την κρεμάλα του Δ Ν Τ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Σαμαράς με το Ζάπειο που σου έλεγε θα σκίσω τα μνημόνια και ο Τσίπρας που σου έλεγε με ένα άρθρο κι ένα Νόμο θα καταργήσω τα μνημόνια , μας φέσωσαν το 2ο και το 3ο μνημόνιο ( και το 3ο ήταν επαχθέστατο ) αυτοί κατ εσένα ήταν καλοί. Βγάλε τις παρωπίδες και δες τα πράγματα δίκαια και αντικειμενικά.Μσ το 1ο μνημόνιο σώθηκε η Ελλάδα.Δικαίωμά σου είναι να μην γουστάρεις έναν πολιτικό. Άσε όμως τον κόσμο που θα συμμετάσχει στις διαδικασίες του κόμματος του ή του φίλα προσκείμενο προς αυτό να αποφασίσουν. Μην κάνεις τόοοοσο πολύ τον ξερόλα. Εκτίθεσαι. Και στις Δημοκρατίες να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Και μια υπενθύμιση. Οι υποψήφιοι για πρόεδρος στο ΚΙΝ.ΑΛ είναι 6 κι όχι ένας ...

      Διαγραφή
  5. Οταν μας εβαζε στα μνημονια τα ξεχασατε...
    Αλλα ετσι ειναι νομιζετε οτι ακομη την Ελλ2την κυβερνουν τα κόμματα,δυστυχως ομως η χώρα μας κυβερνάται απο εξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χειροκροτηστε τον τον καταστροφεα τησ Ελλαδασ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα Μνημόνια ήταν οι συνέπειες της χρεωκοπίας της χώρας από τις Κυβερνήσεις Καραμανλή, ο οποίος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, προκηρύσσοντας πρόωρες εκλογές και παραδίδοντας στον Παπανδρέου την καυτή πατάτα. Ο οποίος και ανατράπηκε από την Ομάδα Βενιζέλου της οποίας πρωτοκλασάτο μέλος ήταν ο Λοβέρδος. Και ήρθε στη συνέχεια ο λάβρος αντιμνημονιακός Σαμαράς των Ζαπείων. Ο οποίος, κάνοντας την μέγιστη κομανέτσια κωλοτούμπα ως Πρωθυπουργός, εφάρμοσε το σκληρότερο μνημόνιο, με άγριες μειώσεις στις συντάξεις και τους μισθούς, πάνω από 40%. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έντιμος πολιτικός ηγέτης, βαθιά δημοκρατικός, με καινοτόμες ιδέες και θέσεις και ο μεγάλος αδικημένος της περιόδου της κρίσης. Και δικαιούται μιας νέας ευκαιρίας, για να προσφέρει στη χώρα και το λαό. Ελπίζω το Ξηρόμερο news να δημοσιεύσει το σχόλιό μου αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο