Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

10 διαρρήξεις σε ταξί του Αγρινίου μέσα σε δύο εβδομάδες.

    10 διαρρήξεις σε ταξί του Αγρινίου κατεγράφησαν σε διάστημα δύο εβδομάδων, μεγάλη αναστάτωση στους επαγγελματίες του κλάδου

Κάθε ημέρα σχεδόν ένα ταξί μπαίνει στο στόχαστρο των διαρρηκτών που δεν διστάζουν να «χτυπήσουν» ακόμη και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της πόλης! .....

 
Διαβάστε περισσότερα »


Κάθε φορά που οι ιδιοκτήτες των ταξί σταθμεύουν το όχημά τους έξω από τα σπίτια τους και στην γειτονιά τους τρέμουν στην ιδέα ότι κάποιος επιτήδειος θα βρει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει σε διάρρηξη και να προκαλέσει εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Οι φόβοι αυτοί τις τελευταίες δύο εβδομάδες δυστυχώς επιβεβαιώνονται με τις καταγγελίες να πέφτουν «βροχή», τόσο στην Αστυνομία, όσο και στο σωματείο Ραδιοταξί του Αγρινίου.

Οι τελευταίες διαρρήξεις έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας με δύο ιδιοκτήτες ταξί στο Αγρίνιο να βλέπουν στα αυτοκίνητά τους σοβαρές ζημιές με το κόστος της αποκατάστασής τους να είναι πολύ υψηλότερο από την λεία των δραστών.

Συνολικά οι δράστες έχουν «ανοίξει» 10 ταξί στο Αγρίνιο σε διάστημα δύο εβδομάδων με την τοπική αστυνομία να είναι ενήμερη για το “μπαράζ” των επιθέσεων και ήδη να έχει αναπτύξει την έρευνά της.

Οι δράστες αφαιρούν συνήθως προσωπικά αντικείμενα των οδηγών λ.χ. γυαλιά, αλλά και κερματοθήκες, χρήματα και γενικότερα ό,τι βρίσκουν μέσα στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των ταξί που έπεσαν θύματα αντιμετωπίζουν και το πρόσθετο πρόβλημα ότι για να επισκευαστεί το αυτοκίνητο απαιτείται χρόνος, τον οποίο χάνουν από την εργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» είχε αρκετό καιρό να καταγραφεί διάρρηξη σε ταξί στην περιοχή του Αγρινίου, καθώς κατά περιόδους υπάρχουν κάποια μεμονωμένα κρούσματα παραβιάσεων, αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες καταγράφεται έξαρση των διαρρήξεων, η οποία ανησυχεί τους επαγγελματίες του κλάδου, που έχουν το αυτοκίνητό τους ως εργαλεία δουλειάς και ως μόνη πηγή εισοδήματος.

Κωνσταντίνος ΧονδρόςΕφημερίδα “Συνείδηση”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο