Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ : Διαψεύδω κατηγορηματικά, τα όσα αναγράφονται ότι είπα σε βάρος του χωριού Βασιλόπουλου και των κατοίκων του.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ

Διαψεύδω κατηγορηματικά, τα όσα αναγράφονται ότι είπα σε βάρος του χωριού Βασιλόπουλου και των κατοίκων του......
Είναι ψευδή, ανυπόστατα και επιφυλάσσομαι πάντως νόμιμου δικαιώματος μου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

9 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΑΚΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 20 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εντάξει μας έπεισες, βρε τι είστε που μόλις δείτε ποντίκι τα κάνετε πάνω σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΟΥΝΑΒΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΟΧΙ ΕΙΚΟΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΕΒΡΙΣΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΑΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟ ΤΟΝ ΑΤΥΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ. ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΚΟΥΝΑΒΙ [ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ] 9.52π.μ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ,ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΑΓΑΛΙ-ΑΓΑΛΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΥΝΑΒΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΣΤΑ ΕΠΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ,ΚΑΛΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ....ΒΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα γράψω ανώνυμα.... γράφω επώνυμα, γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα... Και επειδή ήμουν παρούσα, μπορεί να ανέβηκαν οι τόνοι γιά υπηρεσιακά θέματα, αλλά όσα αναγράφονται και αναπαράγονται είναι ανυπόστατα... και όσοι γράφουν και αναπαράγουν fake news θα πρέπει να σκέπτονται ότι πίσω από κάθε όνομα υπάρχει και μία οικογένεια, παιδιά, γονείς και στιγματίζονται άδικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πει κανεις για το επιπεδο της αντιπαραθεσεις των αντιπάλων παραταξεων .... μονο ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με την κυρία Σοφία ότι ανέβηκαν οι τόνοι και έγινε το έλα να δείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7.09 ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπάρχουν απειρα επίπεδα πολιτικής αντιπαραθεσης και ο καθενας μας διαλεγει ελευθερα αυτο που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο