Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Εντεταλμένη Σύμβουλος για το Μοναστηράκι Βόνιτσας ορίστηκε η Παναγιώτα Πανταζή


Με απόφαση του Δημάρχου Γεώργιου Αποστολάκη , ορίσθηκε χωρίς αντιμισθία, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Παναγιώτα Πανταζή του Δημοσθένη ως Εντεταλμένη Σύμβουλο (χωρίς αμοιβή), με θητεία εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου......

Για θέματα που αφορούν την Κοινότητα Μοναστηρακίου της Δ.Ε. Ανακτορίου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, και πιο συγκεκριμένα:

1. Το συντονισμό των δράσεων της περιοχής της Κοινότητας Μοναστηρακίου και την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων.

2. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και δραστηριοτήτων του Δήμου στα όρια της Κοινότητας.

3. Την επίλυση προβλημάτων της Κοινότητας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο.

Οι δράσεις που προαναφέρθηκαν θα ασκούνται από τις εκάστοτε αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, εντός των ορίων του νόμου και μετά από λήψη των αναγκαίων αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα του Δήμου.

agriniopress.

8 σχόλια:

  1. Να προσέχεις να μη την χάσεις Δήμαρχε πολλές αντιμισθιες βλέπω μας γέλασες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αναλύσεις της κυρίας Πανταζή επτά χρόνια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μοναστηράκι έπεισαν το Δήμαρχο να την ορίσει ως σύμβουλο του. Μιλάμε για βαθυστόχαστες αναλύσεις.
    Από αύριο οι κάτοικοι στο Μοναστηράκι θα ζούνε στη χλιδή και τη πολυτέλεια. Όλα τα προβλήματα τους θα λυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έβαλε τη μια εντεταλμένο σύμβουλο για το μοναστηρακι τον άλλο για να ελέγχει ένα έργο στη Πάλαιρο . Όρισε και το Νίδα βουλευτή και είσαι πρώτος μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε κάτι για αυτό το υπέροχο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκείνος ο γενικός γραμματέας του δήμου που μας τον έλεγαν ότι είναι υποχρεωτικός, τι απέγινε; Η συζήτηση ήταν να γίνει γενικός γραμματέας η κυρία . Γιατί ναυάγησε η βάρκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πσσσσσσσσσσ😉😉😉😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εν λόγω κυρία είναι και πρόεδρος του κοινωφελής επιχείρηση του δήμου τώρα όσον αφορά για την αντιμισθία έχει να διαλέξει το μισθό της δουλειάς της το μισθό της κοινωφελούς η της συντεταγμένης διάλεξε τον καλύτερο δεν μπορεί να πάρει τρεις πάντως την κοινωφελή την έχει απογειώσει έρχονται τα μαντάτα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυπνα Μιχάλη ξυπνα σου βάζουν ένα κούτσουρο να λύσει τα προβλήματα στο Μοναστηράκι και εσένα σε έχουν σε δεύτεροι μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο