Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Δωρεά οφθαλμολογικού εξοπλισμού από τον Ροταριανό όμιλο στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου


Σε μία σημαντική δωρεά οφθαλμολογικού ιατρικού εξοπλισμού προχώρησε ο Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου προς το κέντρο Υγείας Αγρινίου.....

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Κύριος Νικόλαος Μπρούτας παρέδωσε τον εξοπλισμό στον Διευθυντή του Κέντρου, κύριο Βασίλειο Σκορδά.

Ο κύριος Μπρούτας υπογράμμισε το γεγονός της πολύχρονης παρουσίας και ταυτόχρονης προσφοράς του Ομίλου προς την τοπική κοινωνία, η οποία συνεχίζεται σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε. Ο κύριος Διευθυντής αποδέχτηκε την δωρεά και στο πρόσωπο του κυρίου Μπρούτα ευχαρίστησε το σύνολο των μελών του Ροταριανού Ομίλου.

Παρόντες στην σεπτή τελετή ήταν ο Γραμματέας του Ομίλου Κύριος Παναγιώτης Πετρόπουλος τ. Διευθυντής του Κέντρου Υγείας , ο Ταμίας του Ομίλου Κύριος Μάκης Γιαννόπουλος και η Υποδιευθύντρια του Κ.Υ.Α. κα Ντίνα Παπακωνσταντίνου-Σιδέρη.

«Σημειώνουμε εδώ ότι εμπνευστής και κύριος υλοποιητής της δωρεάς ήταν ο Κύριος Κωνσταντίνος Ρήγας, ένα από τα αρχαιότερα μέλη του Ομίλου.

Ο Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια που άρχισε εδώ και δεκαετίες και σκοπό έχει την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο πάντοτε μέσα στα πλαίσια ευγενούς και υγιούς ήθους», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο