Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Αγρίνιο: “Πυρπόλησαν” κάδους σε τρεις διαφορετικές περιοχές τα ξημερώματα – Μεγάλες ζημιές σε καφάο του ΟΤΕ (εικόνες)


Φωτιές σε κάδους απορριμμάτων σε τρεις διαφορετικές περιοχές του Αγρινίου, με διαφορά λίγων λεπτών, έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα. Στη Χαριλάου Τρικούπη, η φωτιά επεκτάθηκε σε καφάο του ΟΤΕ με αποτέλεσμα κάτοικοι της περιοχής και επαγγελματίες να αντιμετωπίζουν σήμερα προβλήματα στο ίντερνετ.......

Συγκεκριμένα, αρχικά στις φλόγες τυλίχθηκαν τρεις κάδοι απορριμμάτων, γύρω στις 4 τα ξημερώματα, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Η φωτιά μεταδόθηκε άμεσα στο καφάο του ΟΤΕ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σημείο όπου ήταν εγκατεστημένοι οι κάδοι οι οποίοι και καταστράφηκαν ολοσχερώς. Το καφάο υπέστη σοβαρότατες ζημιές με αρνητικές επιπτώσεις για επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής.

Λίγα λεπτά αργότερα η Πυροσβεστική κλήθηκε και στην περιοχή Τρία Φανάρια όπου ένας κάδος απορριμμάτων κάηκε μερικώς ενώ η επόμενη κλήση αφορούσε την οδό Μαβίλη αλλά εκεί κάηκε μέρος των σκουπιδιών μόνο.

Συνολικά 3 οχήματα και 6 πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για την αντιμετώπιση των …περίεργων περιστατικών τα οποία διερευνά με μεθοδικότητα το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δεν αποκλείεται οι τρεις περιπτώσεις “πυρπόλησης” να σχετίζονται μεταξύ τους.




sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο