Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Φεύγας: Ενισχύουμε την κοινή ευρωπαϊκή άμυνα, αλλά και τους διατλαντικούς δεσμούς!

    Την άποψη ότι η Ελλάδα από το περιθώριο που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια, αναβαθμίζεται και αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα σταθερότητας σε γεωπολιτικό επίπεδο, εξέφρασε μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Flash 99.4, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας. 

Διαβάστε περισσότερα »

Ο κ. Φεύγας, τόνισε ιδιαίτερα ότι πέρα από τις συμφωνίες με Γαλλία και ΗΠΑ, η Ελλάδα εμβαθύνει τις σχέσεις της και με άλλες χώρες, εξίσου σημαντικούς παίκτες στο εν εξελίξει γεωπολιτικό «παιχνίδι», όπως το Ισραήλ αλλά και η Αίγυπτος, με την οποία, εκτός της ΑΟΖ, συμφώνησε και για συνεργασία στα ενεργειακά. Όπως τόνισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας., όλα αυτά, τα πέτυχε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα σε μόλις δύο χρόνια, παρά τις πολλαπλές κρίσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, όπως η πανδημία, τα ελληνοτουρκικά αλλά και το μεταναστευτικό.

Ο κ. Φεύγας, θεωρεί πως είναι ιστορικό λάθος η αντίθεση της Αντιπολίτευσης σε αυτές τις συμφωνίες. Αυτό άλλωστε, δείχνουν ξεκάθαρα και οι μετρήσεις κοινής γνώμης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο κόσμος επικροτεί της κινήσεις σε αυτό το επίπεδο, κάτι που η Κυβέρνηση δεν το «εκμεταλλεύεται» αλλά, με χαμηλούς τόνους και χωρίς τυμπανοκρουσίες, σεβόμενη τα χρήματα των φορολογούμενων, κάνει το καλύτερο θωρακίζοντας τη χώρα απέναντι στις απειλές που την περιστοιχίζουν.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ιδιαίτερα πως σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι ενωμένη σαν μια γροθιά, κάτι που επιβεβαίωσε και η κοινή εμφάνιση τριών προέδρων της στην εν λόγω εκδήλωση, των πρώην πρωθυπουργών Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά αλλά και του νυν πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο