Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Αγρίνιο: Ρομά βρήκε και παρέδωσε στις Αρχές τραπεζική κάρτα και 500 ευρώ

 


Σε εποχές που η ανθρωπιά και η συνείδηση τείνουν να χαθούν, υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις ανθρώπων που λειτουργούν υποδειγματικά προς τον συνάνθρωπο.

Έτσι έπραξε και ένας Ρομά συμπολίτης μας, ο οποίος στην περιοχή του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, έξω από σούπερ μάρκετ εντόπισε μία τραπεζική κάρτα και το ποσό των 500 ευρώ.

Δίχως να το σκεφτεί, απευθύνθηκε στις αρχές και παρέδωσε το χρηματικό ποσό και την κάρτα, παραδίδοντας παράλληλα και μαθήματα αξιοπρέπειας και ακεραιότητας.

Η κάτοχός τους έχει εντοπιστεί. Ο λόγος για μία γυναίκα, η οποία και θα παραλάβει με το πέρας της γραφειοκρατικής διαδικασίας, το χρηματικό ποσό και την κάρτα που απώλεσε, τα οποία για καλή της τύχη και χάρη στην ευσυνειδησία του συμπολίτη μας επιστρέφουν στα χέρια της.

agriniopress

2 σχόλια:

  1. Καλοι κ κακοι ανθρωποι υπαρχουν παντου.απλα μερικοι εχουν την ατυχια να στιγματιζονται λογω καταγωγης.δεν ειναι ωραιο ομως να μπαινουμε ολοι ομως σ ενα τσουβαλι.γιατι αμα το παρεις ετσι κ οι ελληνες μεταναστες της Γερμανιας κακοχαρακτηρισμενοι ειναι.δεν γινεται ομως να πει καποιος οτι ΟΛΟΙ οι ελληνες ειναι κλεφτες για παραδειγμα.μπραβο στον ανθρωπο για την ευσυνειδησια του.ας παραδειγματιστουμε ολοι απ την πραξη του,οπως κ να μαθουμε να κανουμε διακρισεις ολοι μας καποια στιγμη κ να μην κολλαμε ταμπελες τυπου α ρομα α αλβανος κτλ.ο καθε ανθρωπος εχει δικο του χαρακτηρα κ δικα του πιστευω.ειναι αδικο να κρινομαστε εκ του συνολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο