Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Συμμετοχή δημοτικών παρατάξεων, φορέων, συλλόγων και πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, στη δημόσια διαβούλευση για τη σύνταξη του Προγράμματος Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027.


Ημερομηνία 2.10.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ανακοίνωση - πρόσκληση

Συμμετοχή δημοτικών παρατάξεων, φορέων, συλλόγων και πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, στη δημόσια διαβούλευση για τη σύνταξη του Προγράμματος Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027......

Στο πλαίσιο των εργασιών για τη σύνταξη του Προγράμματος Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027, τρέχει δημόσια διαβούλευση με καταληκτική ημερομηνία έως στις 8 Οκτωβρίου.

Καλούνται δημοτικές παρατάξεις, φορείς, σύλλογοι και πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, όπως και η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στη Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, έως στις 7 Οκτωβρίου στις 02:00 μ.μ., να στείλουν στο e-mail: dimosxiromeroy2019@gmail.com τις προτάσεις τους για την σχετική προαναφερόμενη διαβούλευση.

Όλες οι προτάσεις θα μπουν σε ηλεκτρονικό αρχείο και θα ανέβουν στη δημόσια διαβούλευση, με μέριμνα και ευθύνη του Δήμου Ξηρομέρου.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

15 σχόλια:

  1. Αυτά τα βλέπει ο Γαλούνης; Ειχε ποτέ καλέσει την δημόσια διαβούλευση για να πάρει αποφάσεις;
    Βλέπετε αντέγραφε τον δήμαρχο της Βονιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους να προτείνουμε και μεις κατι.μπράβο σας για την ενημέρωση αλλιώς δεν θα το ξέραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διαβούλευση είναι του Υπουργείου.Δεν το αναφέρετε και φαίνεστε ότι ο δήμος συντάσσει πρόγραμμα. Καμία σχέση.Ουτε υπάρχει και το κείμενο. Που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ μη στειλεις τιποτα

      Διαγραφή
    2. Ο δήμος έχει ΔΗΜΑΡΧΟ. Και δέν έχει τον μουστάκια δήμαρχο

      Διαγραφή
    3. Ο Δήμος πράττει τα έργα της προηγουμενης δημοτικής αρχής και περιφέρεια.. Οπότε γλάστρα με αγκάθια ναι έχει

      Διαγραφή
  4. το κείμενο που έχει τεθεί για διαβούλευση έχει δημοσιευτεί σε όλα τα σαιτ και μπλοκς και είναι γνωστό. και στο παρόν μπλοκ έχει δημοσιευτεί.

    ο 7:40 είναι εκ της αντιπολιτεύσεως στο δήμο που είναι με την ΠΟΑΥ και τον ενοχλεί να πουν την γνώμη τους οι δημοτικές παρατάξεις (εκεί θα ξεβρακωθούν πολλοί γιατί τι να πουν), οι φορείς και οι κάτοικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμος δεν εκπονεί κανένα σχέδιο. Το υπουργείο εκπονεί. Τι δεν καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
    2. 12.35 τι να καταλάβει μωρέ. Πήρε το ραβασάκι έβαλε τις παρωπίδες και πάει.

      Διαγραφή
  5. Εγώ θα στείλω απευθειας.Εσυ να μας δείξεις τι έστειλες για αλλαγες για ποια κεφάλαια και σε ποιους πίνακες. Για να δούμε.μη ξεχάσω. Να στείλεις και δικαιολογητικός σκέψεις περί τίνος και γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο σας εκεί στο δημο ξηρότερου που εκλέξατε ένα δήμαρχο εργατικό έντιμο ,ενώ εμείς εδώ στη βονιτσα εκλέξαμε πάλι ένα μην πω τι είναι. Της ίδιας πάστας με το γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μπράβο μας που για μια ακόμα φορά βάλαμε τα χεράκια μας και βγαλαμε τα ματάκια μας! 😂

      Διαγραφή
  7. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΜΥΤΙΚΑΣ, ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δήμος Βόνιτσας έχει δήμαρχο που φαίνεται τρέχει όταν πρέπει και έχει αποτελέσματα τα διαβάζουμε πήρε τέσσερα εκατομμύρια προχθες,εμείς εδώ στο Ξηρόμερο τρέχει το ΦΒ , τρέχουν οι συνεντεύξεις και οι φωτογραφίες κι έργα μηδενικα.άστα και βραστα δύο χρόνια καταχνιά στα χωριά δεν κουνιέται τίποτα.μας εγκατέλειψαν όλο λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε γατάκι αχ!!!!!!Νιαου καληνύχτα είπαμε;;;Ονειρεψου πάλι θέσεις γιατί στον ξύπνιο ούτε για φτύσιμο

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο