Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Με ματωμένα χέρια και ρούχα παραδόθηκε ο 20χρονος μητροκτόνος

 


Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία 55χρονης μητέρας πέντε παιδιών στο Αιγάλεω, με τον γιο της, που παραδόθηκε σήμερα, στις Αρχές να είναι ο δράστης του εγκλήματος. Ο 20χρονος μητροκτόνος παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου και ομολόγησε το έγκλημα του.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει.

Ο διάλογος με τους αστυνομικούς

Ο νεαρός που είχε εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω, μόλις έμαθα ότι η μητέρα μου πέθανε αποφάσισα να παραδοθώ».

Να σημειώσουμε ότι ο 20χρονος είχε ακόμα αίμα στα ρούχα και στα χέρια του. Τα ρούχα έχουν δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει ανάλυση DNA. Ο ίδιος έχει μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.

Μπροστά στον μικρότερο γιο η δολοφονία

Να σημειώσουμε ότι η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια μικρότερου γιου της οικογένειας που, μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς που έφτασαν ότι ο αδερφός του ήταν που σκότωσε τη μητέρα τους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα έφερε βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το στήθος της.

Τα προβλήματα στην οικογένεια είχαν αρχίσει να πυκνώνουν μετά τον θάνατο του πατέρα, με καταγωγή από το Πακιστάν, που έκανε τα οικονομικά προβλήματα ασφυκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο