Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού. Η ταλαιπωρία θα φύγει, τα έργα θα μείνουν (videos και φωτογραφίες).


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.


Παραλία Αστακού...

Θα ταλαιπωρηθούμε, κάποιοι περισσότερο... αλλά πιστεύουμε θα αξίζει την ταλαιπωρία!.....
Διαβάστε περισσότερα »

----------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η ταλαιπωρία θα φύγει, τα έργα θα μείνουν. Ο Δήμαρχος αναφέρεται στα έργα της Α' φάσης της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Αστακού, που δημοπρατήθηκε τον Ιούνιο του 2020 (δείτε εδώ) και είναι σε εξέλιξη.

Επίσης έχει ενταχθεί στο ΠΔΕ της Περιφέρειας και η Β' φάση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Αστακού, τον Φεβρουάριο του 2021 (δείτε εδώ).

Ο Αστακός αλλάζει όψη και όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά τα έργα και τα έργα αποχέτευσης, μία εργολαβία εσωτερικής οδοποιίας επιβάλλεται για τον Αστακό, γιατί υπάρχει φανερό πρόβλημα.










































33 σχόλια:

  1. Δεν θα σταθεί κανενας απέναντι σου σε λίγους μήνες θα σαρωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημιουργειτε εναν πανέμορφο και αγνώριστο ΑΣΤΑΚΌ χίλια μπράβο στην Δημοτική αρχή, χρειαζόταν να σταματήσουν επιτέλους καταπάτησεις οικοπέδων που δημιουργήθηκαν από τις προσχώσεις της θάλασσας (το παλιό τραμπακολο από το βυθισμένο πλοίο) προσχώσεις που έγιναν το 1972-73 , γιατί κάποιοι με ψευδομάρτυρες πήγαν να κάνουν την θάλασσα οικόπεδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή και καπηλεία μαζί .
    Έργο Γαλουνη με την μελέτη έτοιμη και τα χρήματα να τα έχει βγάλει ο Γαλούνης .
    Ποιον νομίζετε πως κοροϊδευτετε ;
    Με ξένα κόλυβα προσπαθείτε να κάνετε μνημόσυνο .
    Ούτε ένα έργο Τριανταφυλλάκη δεν έχει δημοπρατηθεί μέχρι σήμερα.
    Δείξτε την απόφαση αποδοχής από το υπουργείο πότε έχουν έρθει και τι ημερομηνία ανάθεσης έχει η μελέτη .ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τι έκανε? Η αναπλαση δεν είναι δικό του έργο! Σταματήστε να περνάτε τον κόσμο για χαζό! Δεν τρώει κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σα γαλια κανετε γαλουνακια
    ουτε ενα εργο δεν εχει δημοπρατηθει λεει ο ψευτης 7:43 και στο αρθρο ειναι η δημοπρασια του εργου του συγκεκριμενου που εκτελειται τον ιουνη του 2020!!! επισης ενταχθηκε και η β φαση τον φεβρουαριο του 2021

    σαν κοπανισμενα χταποδια κανουνε οι αποτυχημενοι που βλεπουν οι ξηρομεριτες επιτελους να γινεται εργο και κανουν τις συγκρισεις μετους χαραμοφαηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να πας στην παραλια θα πρεπει να παρκαρης στο δραγαμεστο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμία σχέση δεν έχει η προηγούμενη Δημοτική αρχή (Γαλουνης) ήταν αίτημα Πυθαγόρα Σαμαρά , ο Γαλουνης έδειξε 4 χρόνια αδιαφορία κ οι σημερινοί το υλοποιήσουν , ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν πληρώσει πολλά χρήματα οι σημερινοί για να το υλοποιήσουν? Απλά έτυχε να ξεκινήσουν οι εργασίες με αυτή τη δημοτική αρχή. Όποιος και να είχε βγει αυτό θα γινόταν.

      Διαγραφή
  8. Ο δήμαρχος όταν κάνει μελέτη για κάποιο έργο και τό τελειώσει να ανεβάσει φωτογραφίες γιατί με ξένα κόλλυβα δεν γίνεται και το γραφείο τύπου μην τα βλέπει όλα ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε μου να τό παρκάρεις στην πλατεία , στο πίσω μέρος του πάρκου, μπροστά κ δίπλα από το Δημαρχείο , παραλία δίπλα από το Ξενοδοχείο ... χίλιους δρόμους έχει ο Αστακος να αραξεις τό αυτοκίνητο σου , μπροστά στην μύτη μας θες να το βάλεις?? δεν θά πάθεις τίποτααααα να περπατήσεις λίγα μέτρα με τα πόδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δικό σας έργο είναι ;;;;;;Βρε ουστ από εδώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αντί να λέμε οτι κάτι γινετε σε αυτον τον έρμο τον τόπο. εμείς να βγάλουμε τα μάτια μας. και μετά λέμε οτι αγαπάμε τον τόπο μας.
    ντροπή μας τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τον 07:05 ότι γίνανε καταπατήσεις και τώρα τα κάνανε οικόπεδα και κτίρια αλλά στο τέλος θα αναγκαστεί ο Δήμος να πληρώσει για να αγοράσει τα οικόπεδα που έχουν καταθατηθεί από κάποιους ιδιώτες.Προς έκπληξη όμως με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούν να οικοδομήσουν αυτοί οι κύριοι παρά αυτές οι οικοδομές που έγιναν μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να δείτε την μάνδρα στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα , εκεί έσκαγε η θάλασσα μέχρι του Μαρίνη και Αλυσανδράτου πήγαινε. Μετά έγινε η επιχωμάτωση από την ΜΕΤΟΝ και δώθηκε στον Δήμο και είναι για την αεράμυνα ο χώρος (για να μαζεύται ο κόσμος σε περίπτωση ανάγκης ) και όχι για οικοδομές αλλά!!!
    Η.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν ήταν έργο Γαλούνη και τα χρήματα βγήκαν απο αυτόν γιατί τότε δεν το υλοποίησε; μήπως δεν είθελε; μήπως δεν μπορούσε; μήπως δεν πρόλαβε; γιατι δεν έχω ακούσει ακόμα. Πείτε μας και σε μάς να μάθουμε. Υ.Γ. απο τξν στιγμή που έχασε της εκλογές μέχρι να αναλάβει η καινούργια δημοτική αρχή τόσα έργα έδωσε με προφορικό λόγο. Και αυτό θα μπορούσε να γίνει. Όσο για την ακαταστασία μέσα στο καλοκαίρι το έχουμε συνηθίσει. Έργα γίνονται πλέον μέσα στον Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως έφτιαξε το σπίτι του στο Αγρίνιο, με τα χρυσά πόμολα,οεο

      Διαγραφή
  14. ποσο πονατε που κανει εργα ο τριανταφυλλακησ .δεν μπορειτε να κοιμηθειτε .μπραβο τεραστιε ΔΗΜΑΡΧΕ που φαινεται η διαφορα στα ταμεια στα εργα στισ μελετεσ στο ηθοσ .το καλυτερο ειναι οτι τουσ εχεισ σκασει απο τον μαιο του 2019 και ερχονται και αλλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
      και μην ακους τι λενε οι φάνατικοί οπαδοι του Σταικου -Γαλουνη

      Διαγραφή
  15. κανονηστε να βγει κανενασ να βγαλει φωτογραφιεσ την σκονη απο τα εργα .Μπραβο ρε μαγκεσ .οι υπολοιποι ηταν και ειναι ανεπαρκησ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που θα αραζουν τα αμαξια και τα φορτηγα για το καραβι για πεστε μας ξερολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο αυτό, στένεψαν και τον δρόμο μέχρι το περίπτερο του Αλβανου που κι εκεί παρκαριζαν κάποια αμάξια. Με αυτά τα χιπστεροέργα ο δήμαρχος ζήλεψε τη δόξα του Μπακογιάννη που διαλύει το κέντρο της Αθήνας για να είναι τρέντυ

      Διαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!
    ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΓΚ ΑΥΤ/ΤΩΝ.ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑ!!ΠΑΡΚΙΓΚ ΟΜΟΡΦΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ 2 ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ(ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ) ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ,ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ.ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΔΙΝΩ.ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΙ ΑΝ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2014-2019 μια χαμενη τετραετια κατασρτροφη στα ταμεια ,καταστροφη στις νοοτροπίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Που το είδες 1.49? Δεν μας λες κ εμάς τι έχουν κάνει? Γραμμάτια ξοφλησε!! Έργο γαλουνη με έτοιμη μελέτη το οποίο θα δημοπρατουνταν οποίος κ να ήταν δήμαρχος. Μάλλον ξεχνάτε κάποιοι ότι ο νυν δήμαρχος απλά τοποθετήθηκε επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων. Δεν είχε ο ίδιος το ειδικό βάρος να κάνει συνδυασμό κ να ηγηθεί. Διορισμένος είναι κ τίποτε άλλο κ σαν τέτοιες θα πάψει να υπάρχει στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο δήμαρχος τη λέει για τα στοιχεία που έβγαλε η βελουτσα είναι αλήθεια η όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από που φαίνεται αυτό 1.49? Όταν έγινε η μελέτη της ανάπλασης δεν υπήρχαν ειδικοί συνεργάτες. Ο.... ταν κανουν κ αυτοί κάτι τα ξαναλέμε. Θα έχει τελειώσει η τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ότι υποστηρίζετε μερικοί τον Αρετακια ακόμη... που ουτε τον βιολογικό δεν έφτιαξαν και τίποτα δεν έφτιαξαν επίσης, είναι ανεξήγητο, αλλα Αστακος είναι αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όπου και να μένεις στον Αστακό είσαι πέντε λεπτά από την παραλία. Να μην πάρεις αμάξι φίλε μου 10:47. Όσο για τα αυτοκίνητα που ταξιδεύουν για Κεφαλλονιά να παρκάρουν μετά την παιδική χαρά προς γήπεδο και να ξεκινάνε για φόρτωση όταν τελειώσει η εκφόρτωση του πλοίου. Και καλό είναι να ξέρετε ότι το λιμενικό δεν έχει καμία αρμοδιότητα εκεί που τα παρκάρουν τώρα. Άμα γίνει ατύχημα θα το καταλάβετε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.ΔΕΝΔΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΓΚ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από τα σχόλια που γίνονται σε κάθε ανάρτηση καταλαβαίνω ότι αντιμετωπίζει πολλά εσώψυχα ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιταξε να δεις. ο Αστακός ειναι παραθαλάσιο χωριό και δεν συγκρινεται με τα περιχωρα και τα αλλα ρα χωριά Καραισκακη Βασιλοπουλο Χρυσοβιτσα, Μαχαιρά Σκουρτού Μπαμπίνη κλπ και αμα γινει τωρα και αυτη η ανάπλαση θα αποκτησει νεα φυσιογνωμια ή. φάτσα το παραλιακο μετωπο.

      Διαγραφή
    2. Και σημασια έχει ποιός δημαρχος εφκιαξε αυτο το παραλιακό μέτωπο.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο