Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Αμφικτιονία Ακαρνάνων: Την Κυριακή 27 Ιουνίου, στο Θύρρειο, τιμάται ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Φερεντίνος, τιμάται η γνώση ,η αλήθεια και το θάρρος.


ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Θύρρειο 27 Ιουνίου 2021 ώρα 8 μμ

Το 2019 ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Φερεντίνος, μας έδωσε ένα μοναδικό σύγγραμμα, ένα βιβλίο που παρουσιάζει τον τρόπο «διοίκησης» της υποδουλωμένης Ελλάδας στην προεπαναστατική περίοδο.....

Το βιβλίο του Γεώργιου Φερεντίνου «Ακαρνανικό Αρχείο» είναι βασισμένο σε ιστορικές αλήθειες για την προεπαναστατική Ακαρνανία!!

Ο Γεώργιος Φερεντίνος τόλμησε και ανέδειξε ιστορικές αλήθειες για την προεπαναστατική Ελλάδα. Τόλμησε εκεί που οι άλλοι ιστορικοί, αυτοί που ασχολούνται αποκλειστικά με την επανάσταση του 1821, με τους οπλαρχηγούς, την προεπαναστατική περίοδο και τους αρματολούς , είχαν σιωπήσει παρά του ότι τα κείμενα(όπως αποδεικνύει ο Γεώργιος Φερεντίνος) ήταν ευρέως γνωστά.



Το βιβλίο «Ακαρνανικό Αρχείο» πρέπει να το προμηθευτούν όλοι. Είναι η απόδειξη για το ποιοι διοικούσαν την υπόδουλη Ελλάδα. Είναι η πυξίδα για όλους τους ιστορικούς που θέλουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με την επανάσταση του 1821. Η Αμφικτιονία Ακαρνάνων, έστω και με γνώση σε ελάχιστα από αυτά τα κείμενα, εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί αυτή την πυξίδα. Μετά την έκδοση του βιβλίου «Ακαρνανικό Αρχείο» του συμπατριώτη μας Γεώργιου Φερεντίνου, όλοι οι ιστορικοί ερευνητές έχουν τις απαραίτητες ιστορικές αποδείξεις.

Ολοι στο Θύρρειο στις 27 Ιουνίου, 8 το βράδυ. Προμηθευτείτε το βιβλίο για να κατανοήσετε τι συνέβαινε στα προεπαναστατικά χρόνια.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου, στο Θύρρειο, τιμάται ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Φερεντίνος, τιμάται η γνώση ,η αλήθεια και το θάρρος.

Για την Αμφικτιονία Ακαρνάνων

Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος

Φίλιππος Ντόβας Στυλιανός Ντίνος

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρηκα που είδα και μια συγγραφέα στην εκδήλωση, άνοιξε η καρδιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο