Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Η Εργατική Πάλη Οικοδομών συμμετέχει στις εκλογές του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΕΔΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟ από 30/6/2021 μέχρι και 6/7/2021.


Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν βάζοντας υποψηφιότητα 12 αγωνιστές οικοδόμοι για το νέο Δ.Σ. του σωματείου Αντιπροσώπων ΕΚΑ και Αντιπροσώπων Ομοσπονδίας Οικοδόμων.....
Διαβάστε περισσότερα »
Με παρουσία στο σωματείο 18 και πλέον χρόνια με εκπροσώπους στο Δ.Σ. του συμβουλίου, τα συνέδρια του ΕΚΑ και της Ομοσπονδίας πολλές φορές, και με μέλος στο ΔΣ του ΕΚΑ τα προηγούμενα χρόνια η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ με παρουσίες στις απεργίες όλων των προηγούμενων ετών, με καλέσματα στις απεργιακές συγκεντρώσεις αλλά και προπαγάνδιση αυτών μέσα στις συνελεύσεις με ανάδειξη των προβλημάτων, με εκδηλώσεις που έκανε, είναι γνωστή στους οικοδόμους και ευρύτερα στους εργαζόμενους.

Γνωρίζοντας την κατάσταση στον κλάδο, με την μείωση των οικοδόμων, άλλων λόγο συνταξιοδότησης και άλλων λόγο εγκατάλειψης του επαγγέλματος κατά τη διάρκεια της δεκαετής και πλέον οικονομικής κρίσης και τη συνέχεια της λόγο κορονοϊού (αιτία καθυστέρησης και των εκλογών με τα συνεχόμενα lock down) η Εργατική Πάλη Οικοδόμων θα δώσει τη μάχη για να δυναμώσει το Σωματείο, για την ενίσχυση των αγώνων που έρχονται ως απάντηση των οξυμένων προβλημάτων του κλάδου. Για την ενίσχυση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους:

Θεοδώρου Παναγιώτης του Γεωργίου

Κακούρης Χρήστος του Ευθυμίου

Κατσιμάρδος Σωτήρης του Αθανασίου

Κοκκινοβασίλης Πολυδεύκης του Δημητρίου

Λυκοκάπης Νικόλαος του Γεωργίου

Μαντζαφίνης Δημήτριος του Κων/νου

Μουδούρης Αναστάσιος του Παναγιώτη

Μπιτσικώγκος Γεώργιος του Ιωάννη

Ρούτσης Ευριπίδης του Ευσταθίου

Σαμέντζας Γεώργιος του Ανδρέα

TASHI ALEKSANDER του DINIS

Χήτης Παναγιώτης του Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο