Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

«Θέλει να εκδικηθεί τον ιερέα, ο πατέρας των κοριτσιών » υποστηρίζει ο δικηγόρος του Θα κατατεθεί αίτηση ακυρώσεως της προδικασίας την Δευτέρα


Στον πατέρα των δυο νεαρών γυναικών που κατήγγειλαν και μήνυσαν τον 49χρονο ιερέα στο Αγρίνιο, έστρεψε σήμερα τα βέλη του, ο συνήγορος υπεράσπισης του κληρικού, Δημήτρης Νικάκης.....

Ο κ. Νικακης σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού στον Alhpa (σ.σ. από το 23ο λεπτό του video), επανέλαβε τις νομικές του θέσεις περι κατασκευασμένης δικογραφίας τόσο ως προς την ουσία της και τα αποδιδόμενα αδικήματα εις βάρος του ιερέως, «αλλά το σημαντικότερο και το λυπηρό και αυτό αποδεικνύεται εκ των εγγράφων ότι είναι κατασκευασμένη ως προς την διαδικασία η οποία κατά το ένα μέρος δημιουργήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και εξετάζονται πλέον και συνολικώς όλα τα αδικήματα τα οποία δεν είναι αυτόφωρα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Διεφώνησε , όπως αναμένονταν με τη συνήγορο τον γυναικών Κατερίνα Κιτσάκη, που χθες μίλησε για την υπόθεση στο thecaller

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Νικάκης αύριο Δευτέρα, πριν την απολογία, «θα κατατεθεί αίτηση ακυρώσεως της προδικασίας τόσο για τον τρόπο ελλείψεως προϋποθέσεων σε κάθε περίπτωση αδικήματος αυτοφώρου όσο και για την άκυρη ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα».

Ακόμη ο δικηγόρος του κληρικού υποστήριξε πως «η κατασκευή της υπόθεσης και στα δύο στάδια τα οποία προανέφερα είναι η εκδικητικότητα συγκεκριμένου επιχειρηματία, ισχυρού και παράγοντα της περιοχής μας εις βάρος του ιερέα», αναφερόμενος στον πατέρα των δυο γυναικών.

Υποστήριξε πως «χρησιμοποιεί τα παιδιά του με τρόπο απαραδεκτο εις βάρος του πρώτου ξαδέρφου του ιερέως γιατί θεωρεί ότι είναι ο υπαίτιος προ δεκαετίας ότι η διαλύθηκε η οικογένειά του. Η εκδικητικότητα δεν θα περάσει. Με πειθώ και φορτικότητα του πατέρα κάναν τα κορίτσια την καταγγελία. Υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία προ μηνών που αποδεικνύουν τα αντίθετα για τα κορίτσια, πως άλλαξαν στάση;».

«Από δεκαετίας μέχρι σήμερα έχει ένταση πάθος και θέλει την τιμωρία και το κρέμασμα όπως μέχρι σήμερα έχει γίνει στα περίπτερα, τον θέλει κρεμασμένο και τον θεωρεί υπαίτιο για την διάλυση της οικογένειας του», συμπλήρωσε ακόμη ο κ. Νικάκης.

Τέλος για το ιδιότυπο Κοινόβιο απάντησε πως τα σενάρια αυτά «ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας των σκευωρών, διότι υπάρχουν έγγραφα που διέμενε η κάθε οικογένεια».

agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο