Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Βασίλης Φεύγας: Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι ευκαιρία για να κάνει η Ελλάδα το άλμα προς το μέλλονΤο Ταμείο Ανάκαμψης είναι ευκαιρία για να κάνει η Ελλάδα το άλμα προς το μέλλον τόνισε σε συνέντευξη του στο Κανάλι 1 90,4 του Πειραιά, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας......

Ο κ. Φεύγας, αναφέρθηκε στην σωστή προετοιμασία που έχει γίνει από την κυβέρνηση, ούτως ώστε τα πολύ σημαντικά κονδύλια που προέλθουν από αυτό, να «πιάσουν τόπο» και να αναπτυχθούν και άλλοι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, πέρα από τον τουρισμό, που ναι μεν συνεισφέρει στο 25% του ελληνικού ΑΕΠ, δεν παύει να είναι ευμετάβλητος όμως.

“Είναι από τις φορές εκείνες που οι αριθμοί δείχνουν το μέγεθος της ευκαιρίας. Μιας ευκαιρίας ώστε η χώρα να αφήσει οριστικά πίσω της το κακό παρελθόν και να αλλάξει σελίδα. Να γίνει επιτέλους, όπως συχνά λέγεται, μια κανονική χώρα και γιατί όχι και κάτι παραπάνω από αυτό. Γι’ αυτό και η ονομασία του σχεδίου παραπέμπει στην επανάσταση που έρχεται από το αύριο: "Ελλάδα 2.0". Είναι η νέα εκδοχή της χώρας μας στη νέα εποχή που έρχεται.” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φεύγας και κατέληξε επισημαίνοντας ότι: «Το σχέδιο αυτό, για να πετύχει, απαιτεί τη γενική κινητοποίηση κράτους και ιδιωτικού τομέα, έτσι ώστε αυτή η μεγάλη ευκαιρία να μην πάει χαμένη όπως συνέβη σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.»

Στη συνέχεια ο κ. Φεύγας αναφέρθηκε στην ανάγκη να εμβολιαστούν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας ενόψει του φθινοπώρου, προκειμένου να χτιστεί ένα υψηλό τείχος ανοσίας και να μην αναγκαστεί και πάλι η χώρα να οδηγηθεί σε νέο lock down, κάτι που θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία μας. Τόνισε ιδιαίτερα πως κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει, ωστόσο, οφείλει να το κάνει για να προστατέψει τους συμπολίτες και τους ανθρώπους που αγαπά. Παρότρυνε μάλιστα τους ακροατές να σπεύσουν να εμβολιαστούν άμεσα, αναλαμβάνοντας ο καθένας την ατομική ευθύνη που του αναλογεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο