Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΚΚΕ_Αποχαιρετούμε το σ. Αναστασιάδη Παναγιώτη (Γιώτης), που έφυγε από κοντά μας.


Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας και η Κομματική Οργάνωση Ναυπάκτου του ΚΚΕ αποχαιρετούν με συγκίνηση το σ. Αναστασιάδη Παναγιώτη (Γιώτης), που έφυγε από κοντά μας εχθές 24/6/21, σε ηλικία 86 ετών. Σήμερα, 25 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του, στον Ι. Ν. Αγ. Στεφάνου στη Ναύπακτο.....

Στην κηδεία εκτός των συγγενών, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΟ Ναυπάκτου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ντίνα Μπούρη, Γραμματέα της ΚΟΒ Ναυπάκτου του ΚΚΕ και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καθώς και αρκετοί φίλοι. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ κατέθεσε ανθοδέσμη στη μνήμη του σ. Γιώτη.

Η Ντίνα Μπούρη στο σύντομο επικήδειο που διάβασε ανέφερε:

«Η ΚΟ Ναυπάκτου του ΚΚΕ και η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ αποχαιρετούν τον αγαπητό και πρωτοπόρο αγωνιστική σ. Γιώτη.

Ο σ. Γιώτης καταγόταν από οικογένεια προσφύγων και σε όλη του τη ζωή υπήρξε ακούραστος μαχητής για την επιβίωση του και την επιβίωση της οικογένειάς του.

Ήταν μέλος του Κόμματος, στην Κομματική Οργάνωση Ναυπάκτου, για πάνω από 4 δεκαετίες.

Στάθηκε ακλόνητος δίπλα στο κόμμα την περίοδο του '89 και βοήθησε να κρατηθεί η ΚΟ Ναυπάκτου όρθια την δύσκολη αυτή περίοδο.

Ανταποκρίθηκε σε όλες τις χρεώσεις που του ανέθεσε το κόμμα και η ΚΟ Ναυπάκτου.

Πρόσφερε ως πρόεδρος του παραρτήματος Ναυπακτίας και Δωρίδας της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ για αρκετά χρόνια. Όπου άφησε και αξιόλογο υλικό για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

Σύντροφε Γιώτη θα σε θυμόμαστε πάντα και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να πραγματοποιηθεί η ιστορική αποστολή της εργατικής τάξης και η υπόθεση του κόμματος.

Καλό ταξίδι σ. Γιώτη και θερμά συλλυπητήρια στη γυναίκα σου και τα παιδιά σου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο