Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Η παρατήρηση της Προέδρου για τους νέους ανθρώπους στην Αυτοδιοίκηση

 


Στην αντιφώνησή της προς το Δήμαρχο Αγρινίου κατά το επίσημο γεύμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε μια αξιοσημείωτη αναφορά.

Συγκεκριμένα ότι διαπιστώνει με χαρά νέους ανθρώπους να ασχολούνται με τα κοινά και την Αυτοδιοίκηση.

Διευκρίνισε βέβαια ότι οπωσδήποτε χρειάζεται και η εμπειρία των παλαιότερων, αλλά είναι σημαντικό να υπάρχει πάντα χώρος για τους νεότερους ανθρώπους.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

2 σχόλια:

  1. Η αυτοδιοίκηση ως θεσμός του οργανωτικού κσι διοικητικού μας συστήματος είναι όντως πιο κοντά στα προβληματα και αγωνίες των απλών δημοτών/πολιτών και αυτό ειναι θετικό.
    Ταυτόχρονα όμως αυτή η πολιτική σχεση που αναπτυσσεται μεταξύ αιρετών της αυτοδιοικησης και των αολων δημοτών/πολιτών μπορει να μετατραπει αυτη η κοντινή πολιτική σχέση σε πολιτική σχέση-πολιτικής χειραγώγησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αυτοδιοίκηση ως θεσμός του οργανωτικού και διοικητικού μας συστήματος είναι όντως πιο κοντά στα προβληματα και αγωνίες των απλών δημοτών/πολιτών και αυτό ειναι θετικό.
    Ταυτόχρονα όμως αυτή η πολιτική σχεση που αναπτυσσεται μεταξύ αιρετών της αυτοδιοικησης και των απλων δημοτών/πολιτών μπορει να μετατραπει αυτη η κοντινή πολιτική σχέση σε πολιτική σχέση-πολιτικής χειραγώγησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο