Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Τα είπε με τους διοικούντες του Παναιτωλικού ο Αναστασίου

 


Σήμερα θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τη συνεργασία του Παναιτωλικού με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο προπονητής επισκέφθηκε χθες το Αγρίνιο με τους συνεργάτες τους και συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας. 

Τις προηγούμενες ημέρες  υπήρξαν  συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες προκειμένου να συζητηθούν μια σειρά από θέματα και απέμεναν οι υπογραφές προκειμένου να κλείσει και τυπικά η ανάθεση των καθηκόντων στο νέο προπονητή του Παναιτωλικού ο οποίος διαδέχεται τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο κ. Αναστασίου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο “Emileon” και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού ενώ κουβέντιασε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Φώτη Κωστούλα καθώς και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μάκη Μπελεβώνη. Στη συνάντηση απ΄ όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο συμμετείχαν ακόμα ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης και συνεργάτες του κ. Αναστασίου.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στις μεταγραφές παικτών προκειμένου ο Παναιτωλικός να βελτιώσει την εικόνα του και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με καλύτερες προοπτικές.

Πηγή φωτογραφίας: Χρήστος Στούμπος (Facebook)

sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο