Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΑΣΤΑΚΟΣ: Η πραγματικότητα μέσα από φώτο των αναγνωστών μας..

 



........

Διαβάστε περισσότερα »















veloutsanews


28 σχόλια:

  1. Που ειναι το παραξενο; Αυτα τα βλεπω τουλαχιστον εικοσι χρονια. Το παραξενο θα ηταν να μην τα πεταγαμε εξω απο το σπιτι μας αδιαφοροντας για το χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημερώνονται οι κάτοικοι του Αστακού ότι το φορτηγό για τα ογκώδη θα περνά κάθε Παρασκευή. Παρακαλούμε πολύ τα ογκώδη να βγαίνουν αν είναι δυνατόν μία ημέρα πριν με τάξη κα επιμέλεια, απέξω και δίπλα στους κάδους, ώστε να τα παίρνει το φορτηγό του Δήμου που θα περνά.

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ 2023 ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίεργο γιατί είναι εκεί εδώ και πολλές παρασκευές αυτά τα Σκουπίδια. Άρα η λέτε ψέμματα η απλά το φορτηγό δεν πάει παντού.

      Διαγραφή
  3. Κ που να μάθεις φίλε βελουτσα τι κάνουν μέσα στο Δήμο. Ο γαλουνης μπροστά τους ήταν προσκόπος. Έχουν μπει πολύ γερά στα κόλπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξερεις κατι πεστα η πηγαινε στον εισαγγελεα κ ασε της μπαρουφες λαμογιο..

      Διαγραφή
  4. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Στις προηγούμενες εκλογές τιμωρήθηκε ο γαλουνης. Τώρα είναι η σειρά της νυν δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΑΦΕΙ Ο 12 16 ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ .ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ .ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ξεχρέωσε ο δήμος? Μπορείς να μάς πεις καλέ μου άνθρωπε

      Διαγραφή
    2. 650000 ΔΕΗ. ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΠΆΡΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΌΘΗΤΟ ΔΆΝΕΙΟ 1200000? ΑΛΛΆ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ Η ΘΗΤΕΊΑ ΓΑΛΟΎΝΗ ΧΡΒΣΤΑΓΑΝ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ. ΦΟΣΔΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΓΡΨΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ. ΓΙΑΤΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 120000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΊΧΕ ΓΡΆΨΕΙ. ΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 40000. COSMOTE ΑΛΛΆ ΠΌΣΑ ΑΚΌΜΑ. ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΆΠΕΙΡΑ. ΜΗΝ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΣΤΕΛΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΆ. ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΌΣΑ.

      Διαγραφή
    3. Δεν έχουν πληρωθεί.εχουν ρυθμιστεί. Άλλο το ένα σλλο το άλλο. Όταν εξοφληθεί το συζητάμε πάλι

      Διαγραφή
    4. Δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται. Έχουν πληρωθεί. Και στο Δημοτικό συμβούλιο υοοθηκε ότι είναι και 16000 πιστωτικόι. Όταν έχεις ρυθμίσει δεν μπορείς να είσαι πιστωτικος. Το ΦΟΣΔΑ επίσης είναι πληρωμένο. Τα τηλέφωνα το ίδιο. Έχεις να μας γράψεις αλλά ψέματα βελουτσα?

      Διαγραφή
  6. ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως πήγαν κ αυτοί την προηγούμενη δημοτική αρχή φίλε 1.55? Γιατί αν θυμάσαι η προεκλογική καμπάνια ήταν οι εισαγγελείς κ το κόψιμο παροχών. Ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι κ ο γαλουνης ήταν εντάξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:25 μην είσαι σίγουρος ότι δεν γίνανε και γινονται και τα δυο μην είσαι σιγουρος

      Διαγραφή
    2. 3.23 τίποτα δεν εγινε. Να είσαι σίγουρος

      Διαγραφή
  8. Έχεις δίκιο 2.01 ότι έβαλαν λεφτά! Έχω μια μικρή ένσταση για τι6 ταμείο. Για να μπήκαν πάντως σίγουρα κάπου μπήκαν! Όταν ξυπνήσεις τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο φωτογράφος του βελουτσα ασ κάνει ένα κόπο ακόμα και να πάει να φωτογραφίσει της παράνομες παροχές. Είναι καλό θελα όλες της παράνομες όμως παροχεςςςςςςς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοεις κατι για τον βελουτσα για τις παράνομες παροχες.μίλα ξεκαθαρα.

      Διαγραφή
    2. Εννοείται......

      Διαγραφή
  10. Ένα πράγμα που με στενωχωραει είναι που δεν γράψατε ότι οι Φωτοωραφιες είναι από εγκυρες πηγές. Τόσο εγκυρες πηγές όσο και η παραιτηση του αντιδήμαρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ο Χρήστος δικαιολογεί τα μαρούλια που πήρε προεκλογικά. Στα σκαλιά του δημαρχείου στις προηγούμενες εκλογές τα μετραγε. Πως να αφήσει τον πρώτο ξάδερφο τον μουστάκια να πέσει ακλαφτος? Το αίμα νερό δεν γίνετε. Τα πονάει τα μαρούλια που του δώσε ο ξάδερφος του ο αρετακια.

      Διαγραφή
  11. Για ρωτήστε τον αντιδήμαρχο. Ήδη παραχώρησε αρμοδιότητες κ μένει μέχρι να φύγει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρετακιας και πάλι Ρετακιας !!!! Αρετακιας μέχρι να σβής ου ήλιος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με τέτοια αντιπολίτευση το σακάκι του να κατεβάσει ο Τριανταφυλλάκης θα βγει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως... Θα βγει... Με τσέπες γεμάτες γι αλλά μερη. Άλλωστε έχει τον καλύτερο διπλα του να του διδάξει τα κόλπα.

      Διαγραφή
  14. Τις φωτογραφίες τις πήρατε από τον σταικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τό θέμα είναι τα σκουπίδια εσείς ασχολείστε με τους προηγούμενους αυτό πρέπει να το προσέξεται γιατί το θέμα είναι η λύση στα προβλήματα που έχουν τά χωριά και όχι να γράφεται ότι είναι όλα και ωραία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο