Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

ΑΣΤΑΚΟΣ: Η πραγματικότητα μέσα από φώτο των αναγνωστών μας..

 ........

Διαβάστε περισσότερα »veloutsanews


28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι το παραξενο; Αυτα τα βλεπω τουλαχιστον εικοσι χρονια. Το παραξενο θα ηταν να μην τα πεταγαμε εξω απο το σπιτι μας αδιαφοροντας για το χωριο

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώνονται οι κάτοικοι του Αστακού ότι το φορτηγό για τα ογκώδη θα περνά κάθε Παρασκευή. Παρακαλούμε πολύ τα ογκώδη να βγαίνουν αν είναι δυνατόν μία ημέρα πριν με τάξη κα επιμέλεια, απέξω και δίπλα στους κάδους, ώστε να τα παίρνει το φορτηγό του Δήμου που θα περνά.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ 2023 ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΜ ΠΟΥΝΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Κ που να μάθεις φίλε βελουτσα τι κάνουν μέσα στο Δήμο. Ο γαλουνης μπροστά τους ήταν προσκόπος. Έχουν μπει πολύ γερά στα κόλπα!

Ανώνυμος είπε...

Αν ξερεις κατι πεστα η πηγαινε στον εισαγγελεα κ ασε της μπαρουφες λαμογιο..

Ανώνυμος είπε...

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Στις προηγούμενες εκλογές τιμωρήθηκε ο γαλουνης. Τώρα είναι η σειρά της νυν δημοτικής αρχής.

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙ Ο 12 16 ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ .ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ .ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τι ξεχρέωσε ο δήμος? Μπορείς να μάς πεις καλέ μου άνθρωπε

Ανώνυμος είπε...

Όπως πήγαν κ αυτοί την προηγούμενη δημοτική αρχή φίλε 1.55? Γιατί αν θυμάσαι η προεκλογική καμπάνια ήταν οι εισαγγελείς κ το κόψιμο παροχών. Ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι κ ο γαλουνης ήταν εντάξει?

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο 2.01 ότι έβαλαν λεφτά! Έχω μια μικρή ένσταση για τι6 ταμείο. Για να μπήκαν πάντως σίγουρα κάπου μπήκαν! Όταν ξυπνήσεις τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο φωτογράφος του βελουτσα ασ κάνει ένα κόπο ακόμα και να πάει να φωτογραφίσει της παράνομες παροχές. Είναι καλό θελα όλες της παράνομες όμως παροχεςςςςςςς.

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα που με στενωχωραει είναι που δεν γράψατε ότι οι Φωτοωραφιες είναι από εγκυρες πηγές. Τόσο εγκυρες πηγές όσο και η παραιτηση του αντιδήμαρχου...

Ανώνυμος είπε...

Για ρωτήστε τον αντιδήμαρχο. Ήδη παραχώρησε αρμοδιότητες κ μένει μέχρι να φύγει!!

Ανώνυμος είπε...

Ρετακιας και πάλι Ρετακιας !!!! Αρετακιας μέχρι να σβής ου ήλιος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εννοεις κατι για τον βελουτσα για τις παράνομες παροχες.μίλα ξεκαθαρα.

Ανώνυμος είπε...

2:25 μην είσαι σίγουρος ότι δεν γίνανε και γινονται και τα δυο μην είσαι σιγουρος

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια αντιπολίτευση το σακάκι του να κατεβάσει ο Τριανταφυλλάκης θα βγει .

Ανώνυμος είπε...

Τις φωτογραφίες τις πήρατε από τον σταικο...

Ανώνυμος είπε...

650000 ΔΕΗ. ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΠΆΡΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΌΘΗΤΟ ΔΆΝΕΙΟ 1200000? ΑΛΛΆ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ Η ΘΗΤΕΊΑ ΓΑΛΟΎΝΗ ΧΡΒΣΤΑΓΑΝ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ. ΦΟΣΔΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΓΡΨΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ. ΓΙΑΤΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 120000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΊΧΕ ΓΡΆΨΕΙ. ΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 40000. COSMOTE ΑΛΛΆ ΠΌΣΑ ΑΚΌΜΑ. ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΆΠΕΙΡΑ. ΜΗΝ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΣΤΕΛΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΆ. ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΌΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται......

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Χρήστος δικαιολογεί τα μαρούλια που πήρε προεκλογικά. Στα σκαλιά του δημαρχείου στις προηγούμενες εκλογές τα μετραγε. Πως να αφήσει τον πρώτο ξάδερφο τον μουστάκια να πέσει ακλαφτος? Το αίμα νερό δεν γίνετε. Τα πονάει τα μαρούλια που του δώσε ο ξάδερφος του ο αρετακια.

Ανώνυμος είπε...

Τό θέμα είναι τα σκουπίδια εσείς ασχολείστε με τους προηγούμενους αυτό πρέπει να το προσέξεται γιατί το θέμα είναι η λύση στα προβλήματα που έχουν τά χωριά και όχι να γράφεται ότι είναι όλα και ωραία..

Ανώνυμος είπε...

Περίεργο γιατί είναι εκεί εδώ και πολλές παρασκευές αυτά τα Σκουπίδια. Άρα η λέτε ψέμματα η απλά το φορτηγό δεν πάει παντού.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν πληρωθεί.εχουν ρυθμιστεί. Άλλο το ένα σλλο το άλλο. Όταν εξοφληθεί το συζητάμε πάλι

Ανώνυμος είπε...

3.23 τίποτα δεν εγινε. Να είσαι σίγουρος

Ανώνυμος είπε...

Όντως... Θα βγει... Με τσέπες γεμάτες γι αλλά μερη. Άλλωστε έχει τον καλύτερο διπλα του να του διδάξει τα κόλπα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται. Έχουν πληρωθεί. Και στο Δημοτικό συμβούλιο υοοθηκε ότι είναι και 16000 πιστωτικόι. Όταν έχεις ρυθμίσει δεν μπορείς να είσαι πιστωτικος. Το ΦΟΣΔΑ επίσης είναι πληρωμένο. Τα τηλέφωνα το ίδιο. Έχεις να μας γράψεις αλλά ψέματα βελουτσα?