Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Μύτικας: Κάπου να μπει ένα «φρένο» με τις κλειδωμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες… (φωτο)


Καλοκαίριασε για τα καλά, η ζέστη έχει «χτυπήσει»…. κόκκινο και είναι λογικό άπαντες να αναζητούν στιγμές… δροσιάς στις παραλίες....

Αγαπημένος προορισμός πολλών ο Μύτικας και οι παραλίες του, ωστόσο η εικόνα που θα αντικρύσει κανείς σε ορισμένες από τις παραλίες, εκ των οποίων και η εικονιζόμενη της Παλιόβαρκας, θλίβει.

Δεκάδες ομπρέλες και ξαπλώστρες τοποθετημένες μόνιμα και κλειδωμένες στην παραλία. Κι όσο και να είναι διατεθειμένος κανείς να αντιληφθεί ότι ορισμένοι δεν μπορούν και δεν θέλουν να υποστούν την ταλαιπωρία του… κουβαλήματος, άλλο τόσο είναι αδύνατον να γίνει ανεκτή η ασέβεια όχι μόνο προς τους υπολοίπους μα κυρίως στο περιβάλλον και σε χώρους που δεν είναι ιδιωτικοί για να κάνει ο καθένας ότι του «καπνίσει».

«Και μετά θέλουμε και τουρίστες», καταλήγει η καταγγέλλουσα… προωθώντας και τις σχετικές φωτό με τις… κλειδωμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες, ένα θέαμα που παρατηρείται κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη παραλία.





agriniopress

12 σχόλια:

  1. Επαθα πλακα που διαβασα κατι τετοιο.Δεν μιλατε σοβαρα τωρα.Μαλλον σοβαρα μιλατε δηλαδη και μαλιστα με αποδειξεις αλλα αυτο ξεπερναει καθε οριο.Δηλαδη αν παω εγω και καθισω κι ερθει ο τύπος που κλειδωσε τα καρεκλακια στην ομπρελα θα με σηκωσει; Την καβαντζωνει απο την προηγούμενη μερα;Ντροπη και παλι ντροπη, αυτα ειναι εντελως απολιτιστη συμπεριφορα.Λοιπον η λυση ειναι να εχετε μαζι σας κοφτη μικρο που να κοβει αλυσιδα.Κοβεις την αλυσιδα τα πετας στον καδο και καθεσαι κυριος .Αη σιχτιρ απο δω θα λεγα ζωα αλλα δε μου φταινε σε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πρόκειται για ομπρέλες που έχει εγκαταστήσει ο Δήμος, πρέπει να επέμβει αφαιρώντας τες, γιατί κανείς δεν δικαιουται να ιδιοποιείται περιουσία του Δήμου. Αν έχουν εγκαταληφθει από ιδιώτες , πρέπει να τα μαζέψει ο δήμος κάνοντας καθαριότητα στο χώρο. Ξέρουμε οι περισσότεροι σε ποιους ανήκουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν έρθουν και ξεκλειδώνουν τις αλυσίδες τραβήξτε μια φωτό και βαλτε την εδώ να τους φτύσουμε όλοι μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ποιότητα τα μας σαν άνθρωποι όλα δικά μας. Όλος ο κόσμος έρχεται γύρω από εμάς, εμείς να περνάμε καλά και άσε τους άλλους, δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε μόνο να φοβόμαστε δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια και έχει σαν αποτέλεσμα να μην έρχεται πλεον ο τουρίστας. Να γεμίσει ο τόπος κλουβιά για να έχει ο κόσμος δουλειά να ζήσει. Αφήστε τις διαμαρτυρίες. Με την συμπεριφορά σας αυτό σας αξίζει. Και πολύ σας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά δηλαδη ,καλα τα λεει ο 4:55 θελετε τουρίστες με αυτή την κατάσταση; Ουτε για αστειο .Είστε αξιοι της μοιρας σας απολιτιστοι εντελως.

      Διαγραφή
  6. γεγονος ριναι οτι μετα την αγριλια δεν βρισκεις μερος να κατσεις γιατο εχουν ερθει απο το αγρινιο και εχουν φτιαξει κατασκευες για το καλοκαιρη ,αν πας διπλα τους αρχιζουν και γκρινιαζουν .αφηνουν τα σκουπιδια τους οπου βρουν .και βρωμαει ο τοπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά ρε πολιτισμένοι...
    Στην Μύκονο που είναι το τουριστικό νούμερο 1 στην Ευρώπη, δεν γίνεται αυτό;

    Ας σεβαστούμε τον τόπο μας, το περιβάλλον που από τύχη είναι παρθένο, όχι για τον τουρίστα αλλά για εμάς. Και θα έρθει και ο τουρισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλοκαιρινο ανεκδοτο με 2 λεξεισ ""αγρινιωτης τουριστας""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού καταλαμβάνουν την κοινόχρηστη παραλία οφείλουν να πληρώνουν και το ανάλογο αντποδωτικό τέλος, όπως οι επαγγελματίες μαγαζάτορες ( εφόσον βέβαια και αυτοί πληρώνουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο