Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Το θέμα της υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, τέθηκε στην ΚΕΔΕ (Video)


Σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη στα πλαίσια της συνεδριακής διαδικασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., όπου συμμετέχουν οι Δήμαρχοι των ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης θέτει το πρόβλημα της υπό θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.....
Διαβάστε περισσότερα »
 Αναδεικνύει με σαφήνεια τις στρεβλώσεις του θέματος και τις ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης, ζητώντας την συνδρομή Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμων, για την ματαίωση του υπό ψήφιση Προεδρικού Διατάγματος.

sinidisi

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς κάνουμε το ίδιο λάθος συνεχώς. Όταν διατυπώνουμε δημοσίως τη θέση ότι ζητούμε αναστολή της ΠΟΑΥ χωρίς ταυτοχρόνως να διστυπώνουμε συγκεκριμένη και ρεαλιστική αντιπρόταση δεν θα μας ακούσει κανείς. Δεν ξέρω πως εξελίχθηκε η συζήτηση μετά και εάν υπήρξε συνέχεια επι του θέματος αλλά νομίζω ότι δεν έδειξαν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μήπως πρέπει ν αρχίσει κάπως να μας προβληματίζει η έλλειψη έστω και υποτυπώδους συμπαράστασης απο τους συνομιλητές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αντιπρόταση έπρεπε να είχε βρεθεί και ήδη να διατυπώνεται και να τεκμηριώνεται με μια επιστημονική μελέτη, μόνον έτσι θα αντικρουσθεί σοβαρά η ΠΟΑΥ. Εάν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την ΠΟΑΥ με την γνώμη του καθενός μη ειδικού αλλά μιλώντας εμπειρικά τότε δεν έχουμε τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο